Κυριακή, Ιανουαρίου 8

Ήττα για τον Α.Σ.Κ. από την πρωτοπόρο και αήττητη Παναχαϊκή στο "Αντ. Τρίτσης"


Παρά την μεγάλη προσπάθεια του, ο Α.Σ. Κεφαλονιά σήμερα το μεσημέρι, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», γνώρισε την ήττα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, από την πρωτοπόρο και αήττητη στην Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η., ομάδα της Παναχαϊκής με σκορ 55-60.
Η ομάδα του Φ. Ροδόπουλου προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική και να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους πρωτοπόρους και θα λέγαμε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος τα κατάφερε και με το παραπάνω.
Μπήκε πολύ δυνατά και με αρκετό πάθος στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε παντού και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη στο σκορ 29-21!
Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν είχε την ίδια αγωνιστική συνέπεια των δυο πρώτων με αποτέλεσμα η έμπειρη Πατρινή ομάδα να μην αφήσει ανεκμετάλλευτο το γεγονός και με ένα 10-21 σε αυτή την περίοδο να προηγηθεί με τρεις πόντους διαφορά (42-39).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να έχουν το προβάδισμα και το κράτησαν μέχρι το τέλος, έστω και αν ο νεαρός Θεοδωράτος με δικά του τρίποντα μείωσε στους τρεις. Τελικά η Παναχαϊκή θα φύγει από το Αργοστόλι με το 12ο φετινό «ροζ Φ.Α. και συνεχίζει αήττητη!
Με την νίκη της αυτή, όπως προαναφέραμε, η ιστορική ομάδα της Πάτρας, συνέχισε το αήττητο σερί της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και το πλεονέκτημα των playoffs, φτάνοντας το μάλιστα στο 12Χ12, ενώ η ομάδα της Κεφαλονιάς, ναι μεν πέρασε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως έχει ένα παιχνίδι παραπάνω και με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής θα υπάρξει αλλαγή.
Εντυπωσιακός ήταν ο νεαρός Σπύρος Θοδωράτος που ξεδίπλωσε για ακόμη μια φορά το ταλέντο του στο παρκέ και παραλίγο να οδηγήσει την ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη.
Συμπερασματικά το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος του ήταν ντέρμπι και οι παίκτες του Φ. Ροδόπουλου έδωσαν τα πάντα για μια νίκη που τελικά δεν ήρθε. Στο τέλος όμως  το αυθόρμητο χειροκρότημα των θεατών ήρθε να επιβραβεύσει μια σπουδαία εμφάνιση.
Διαιτητές:Τσακαλογιάννης – Μαρινάκης
Τα δεκάλεπτα:17-9, 12-12, 10-21, 16-18.
Α.Σ.Κ.:(Φ. Ροδόπουλος), Χρηστάτος, Βλασσόπουλος, Πέτρου, Μουίκης, Θεοδωράτος 20 (4), Μπαχός 15 (3), Λιάκος 8, Ακτύπης 5, Καραπέτσας, Βαλλιανάτος 6, Καβαλλιεράτος 1.
Π.Γ.Ε.:(Λ. Λεονάρδος), Μασούρας 4 (1), Βασιλειάδης 2, Θεοδωρόπουλος Γ., Ζαφειρόπουλος, Πατσαρούχας 9 (1), Ασβεστόπουλος, Σαμαράς 14, Κουμάκης, Μαναβόπουλος 22, Παναγόπουλος 7 (1), Θεοδωρόπουλος Χ., Πανίτσας 2. 
Νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι για τους Παμπαίδες του ΑΣΚ κόντρα στην ΑΓΕΖ.
 Νίκησαν και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι τους οι Παμπαίδες του ΑΣΚ κόντρα στην ΑΓΕ Ζακύνθου με 48-22.
Δεκάλεπτα:10-0, 16-8, 10-12, 13-2 ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Βουργίδης Β. 2, Βουργίδης Δ., 2, Λιναρδάτος, Δρακονταειδής 2, Νασόπουλος 2, Λιτσάι 2, Καββαδίας 9, Γκαβός 9, Βεζυργιανόπουλος, Σταθάτος 8, Φραγκισκάτος 6, Γαλιατσάτος, Ρουμπάτης 6. ΑΓΕΖ Καψαμπέλης, Φκούσκος 2, Φιορεντίνος, Θεοδωράτος, Φιορεντίνος 4, Αναστόπουλος 5 Κλάδης 10, Γκλάβας, Τρούσκας.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου