Τρίτη, Ιανουαρίου 17

Νέες επιτυχίες και τιμητική διάκριση του Γ. Λιγνού στον Βόλο


Το Δ.Σ. του Ν.Ο. Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι,  ο κολυμβητής μας Λιγνός Γεράσιμος  έλαβε μέρος στους  Διασυλλογικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν  στο Βόλο με την επωνυμία «Νικητήρια 2017»,  στις 14 – 15/01/2017.
Συμμετείχε στα αγωνίσματα  των 100μ. ύπτιο με χρόνο 1.11.21 και 100 μ. πρόσθιο   με χρόνο 1.15.20  στα οποία και  κατέλαβε την πρώτη θέση.
Συνοδός του ήταν ο βοηθός προπονητή  Κώστας  Γκαρνάκης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στην ομάδα του Βόλου «Η ΝΙΚΗ»  η οποία φιλοξένησε και τίμησε το Γεράσιμο για την επιτυχία του στην Παραολυμπιάδα του Ρίο.  Επίσης ευχαριστούμε πολύ και την ομάδα της ΑκαΚαρδίτσας για την μεταφορά του αθλητή μας στο Βόλο.
Δυστυχώς η υπόλοιπη ομάδα μας δεν μπόρεσε να λάβει μέρος λόγω της πισίνας η οποία παραμένει κλειστή για την αντικατάσταση των μηχανημάτων.
Ευελπιστούμε να είναι έτοιμη το συντομότερο δυνατόν διότι οι αθλητές μας χάνουν κρίσιμους αγώνες οι οποίοι είναι σημαντικοί λόγω κατάκτησης μορίων για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ- ΤΕΙ. 
Ελπίζουμε  η ανοδική πορεία του Συλλόγου μας να πείσει τους αρμόδιους  έτσι ώστε οι εργασίες να αποπερατωθούν  και να δοθεί η πισίνα  σε λειτουργία με ασφάλεια,  άμεσα.    
ΑΠΟ  ΤΟ  ΝΟΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου