Τρίτη, Ιανουαρίου 17

Ενίσχυσε το κέντρο του με εμπειρία ο Παγκεφαλληνιακός


Σε μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα μεταγραφή προχώρησε σήμερα ο Παγκεφαλληνιακός.
Ο Θ. Βουκελάτος θέλοντας να ενισχύσει την «ραχοκοκαλιά» της ομάδας του, αλλά και να της δώσει την ανάλογη εμπειρία, προχώρησε σε μια ακόμη προσθήκη, αποκτώντας από τα Φωκάτα τον έμπειρο και πολύ αξιόλογο μέσο Σάββα Ζαμπαύτη.
Ο Σάββας με την τεράστια εμπειρία του και τις παραστάσεις, σε μεγαλύτερο επίπεδο, αναμένεται να δώσει ακόμη περισσότερη ποιότητα στο ήδη υπάρχον αξιόλογο ρόστερ του ιστορικού.
Το who is who του Σάββα…….
Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Πάγκε, πρωτοξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Α.Ε. Κεφαλονιάς.
Στη συνέχεια έπαιξε στην ανδρική της ομάδα, στον Α.Ο.Κ.Ι. της Δ’ Εθνικής, τα Διλινάτα, τον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς, και τελευταία στα Φωκάτα.
Να σημειώσουμε ότι ο Σάββας, ουσιαστικά επιστρέφει στον Παγκεφαλληνιακό, αφού έχει ξαναφορέσει και παλαιότερα την "κυανόλευκη" φανέλα του ιστορικού!
Έχει κατακτήσει 4 τοπικά πρωταθλήματα και 2 κύπελλα.
Ας δούμε τι δήλωσε αποκλειστικά στο Sportsthea:
«Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Φωκά και την ομάδα των Φωκάτων για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αγωνιστώ στην ομάδα και να γνωρίσω νέους φίλους και έναν καταπληκτικό πρόεδρο που τρέχει για δέκα.
Για προσωπικούς λόγους αποχώρησα και η πρόταση του Παγκεφαλληνιακού ήταν ότι καλύτερο, ώστε να συνεχίσω σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί.
Θα συναντήσω ανθρώπους και συμπαίκτες από τα παλιά και είμαι πολύ χαρούμενος που θα βοηθήσω και εγώ να πετύχει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου