Παρασκευή, Ιανουαρίου 13

Το μεταγραφικό πάρε-δώσε του Γενάρη:Σημαντική η ενίσχυση των τοπικών ομάδων

Ξεκίνησαν οι μεταγραφές του Γενάρη και οι ομάδες τρέχουν να ενισχυθούν ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. 
Άλλες για την διεκδίκηση της «κούπας» και άλλες για τη «σωτηρία» τους. Μεταξύ αυτών, οι πρωτοπόροι Παλληξουριακός- Διλινάτα, ο Παγκεφαλληνιακός, ο Εθνικός Κεφαλονιάς από την Α΄κατηγορία και ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς από την Β’. 
Ανάμεσα σε αυτές βλέπουμε και τον Εύγερο με την απόκτηση ενός νεαρού ποδοσφαιριστή, πιθανόν για να στελεχώσει τα τμήματα υποδομής της, μιας και δεν συμμετέχει σε ανδρικά πρωταθλήματα εδώ και κάποια χρόνια.
Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.
Ο πρωτοπόρος και ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του νταμπλ, Παλληξουριακός, όπως έχουμε ξαναγράψει, ενισχύθηκε στην θέση «1» με την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα, Ηλία Γιαννά από τα Φωκάτα. Ο συγκάτοικος του Α.Ο. Διλινάτα πραγματοποίησε συνολικά τέσσερες νέες προσθήκες. 
Συγκεκριμενα απέκτησε, τον αμυντικό Διον. Πολλάτο, από τον Παγκεφαλληνιακό, τον αδελφό του Δημήτρη, επιθετικό από την Εικοσιμία, τον νεαρό τερματοφύλακα Ε. Πετεινάτο, από τον Παλληξουριακό και τον επίσης νεαρό, Θωμ. Κομποθέκρα-Κότσορο από τον Α.Ο.Κ.Ι..
Ο 3ος του βαθμολογικού πίνακα Παγκεφαλληνιακός απέκτησε τον επιθετικό Παναγιώτη Ρουμελιώτη από την Α.Ε. Κιρκιζάτων/Πλησιών.
Τέλος από την Α΄κατηγορία ο νεοσύστατος Εθνικός Κεφαλονιάς ενισχύθηκε σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Α’ κατηγορία στην πρώτη του παρουσία. 
Απέκτησε από τον Παλληξουριακό, στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας των δυο Ληξουριώτικων ομάδων τους:
Γ. Μαρούλη, Χρ. Σιμωτά και Διον. Παπαδάτο από τα Διλινάτα.
Από τις ομάδες τώρα της «μικρής» κατηγορίας ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς δείχνει να ενισχύεται σημαντικά με τρεις πολύ καλές προσθήκες, οι δυο μάλιστα εκτός νησιού.
Πρόκειται για τους:  Χρ. Κώστογλου από τον Α.Π.Σ. Σταυρού, Δημ. Μακρίδη από τα Σούρμενα και τους «δικούς» μας νεαρούς, Νικ. Παρασκευόπουλο και Στ. Κουράνη.
Τέλος η Εύγερος ενέταξε στο δυναμικό της τον Πέτρο Τσιαμπάο από τα Φωκάτα.
Βέβαια οι μεταγραφές συνεχίζονται, το sportsthea γνωρίζει τα γεγονότα, πλην όμως αρχή μας είναι να τις ανακοινώνουμε όταν αυτές έχουν ήδη κλείσει.
Προσεχώς θα ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει σε αυτό το μεταγραφικό πάρε δώσε του Γενάρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου