Παρασκευή, Ιανουαρίου 13

Pregame Β' κατηγορίας:Η 6η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 14-15/1/17


Μετά από μια μεγάλη διακοπή, περίπου 40 ημερών, επαναρχίζει επιτέλους το Σαββατοκύριακο 14-15/1, το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και δυο σπουδαία ντέρμπι.
Το Σάββατο το απόγευμα στα πλαίσια της 6ης ή πρώτης αγωνιστικής του Β' γύρου, σε ένα μεγάλο παιχνίδι, στο ντέρμπι της κορυφής και των πρωτοπόρων, τα Ομαλά φιλοξενούν τον Πυλαριακό στις Κεραμειές. Ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει ακόμη και την πρωτιά της κανονικής περιόδου ή και να βάλει "φωτιά" ξανά στο πρωτάθλημα
Την Κυριακή πλέον και στο άλλο σπουδαίο ντέρμπι της αγωνιστικής στα Τζαννάτα, ο Ηρακλής Πρόννων φιλοξενεί τον ενισχυμένο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε ένα παιχνίδι που θα δώσει "αέρα" για τη συνέχεια και την τελική κατάταξη στην μια ή στην άλλη ομάδα που θα το ολοκληρώσει νικηφόρα.
Τέλος στα Φαρακλάτα την ίδια ώρα, οι Πρόννοι θέλουν να κάνουν καλό ποδαρικό για τη νέα χρονιά, επιστρέφοντας στις επιτυχίες, μιας και φιλοξενούνται από την ουραγό Έρυσσο.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  14-1-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Σ. Ομαλά - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Σούλα
Έρβιν
Τούρλος Π.
Ρηγοπούλου Δ.
2.
Κυριακή  15-1-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Τζαννάτων   
Α.Ο. Ηρακλής – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Κιόσης
Κώστας
Μενεγάτος Ε.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
3.
Κυριακή 15-1-2017   ώρα:  15:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Πρόννοι
Καραίσκος
Αποστόλης
Μαγουλάς Σπ.
Κομητόπουλος Π.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 6ης αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου 14-15/1/2017, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο  14-1-2017
Το Σάββατο το απόγευμα στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Κεραμειών ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής με ένα μεγάλο ντέρμπι και συγκεκριμένα των πρωτοπόρων Ομαλών-Πυλαριακού.
Οι δυο ομάδες καλούνται να αποδείξουν ότι παρέμειναν ανεπηρέαστες, από την 40ήμερη περίπου διακοπή του πρωταθλήματος και ότι είναι πανέτοιμες να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τις φέρει σε θέση ισχύος για τη συνέχεια σε ότι έχει να κάνει με την πρωτιά της κανονικής περιόδου.
Παράλληλα οι γηπεδούχοι, εκτός της κορυφής, θέλουν να διατηρήσουν και το αήττητο, μιας και μέχρι τώρα στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει δεν έχουν κάποια ήττα. 
Βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς, έχοντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. 
Μάλιστα και οι δυο ισοπαλίες στην έδρα τους, αφού εκτός έδρας έχουν δυο νίκες!
Οι φιλοξενούμενοι, μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα με δυο συνεχόμενες ήττες, στη συνέχεια με μια μεγάλη αντεπίθεση πέτυχαν τρεις συνεχόμενες νίκες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται πλέον στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.
Στο παιχνίδι του α’ γύρου τα Ομαλά πέρασαν από τα Μακρυώτικα επικρατώντας του Πυλαριακού με σκορ 2-0!
Αναμένουμε ένα παιχνίδι ντέρμπι με δύναμη και πολύ πάθος από τις δυο ομάδες και τα Ομαλά να παίζουν για τη νίκη που θα τους φέρει μια ανάσα από την πρωτιά μιας και θα αποσπαστούν περισσότερο βαθμολογικά. Τον ίδιο στόχο θα έχουν και οι Πυλαρινοί και θα το παλέψουν πολύ προκειμένου να είναι αυτοί που από το Σάββατο θα σκαρφαλώσουν στην κορυφή, διευρύνοντας το σερί τους στο 4Χ4!
    
Κυριακή  15-1-2017
Με την 6η αγωνιστική να μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα για την Κυριακή 15/1 στις 3 μ.μ. στα Τζαννάτα, ο Ηρακλής Πρόννων φιλοξενεί τον πολύ δυνατό και ενισχυμένο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι. Ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να κρίνει, από νωρίς τη συμμετοχή των ομάδων στην τελική 4αδα και τα playoffs.
Και οι δυο ομάδες, με μια πολύ καλή παρουσία φέτος, διεκδικούν θέση στην τελική 4αδα και το συγκεκριμένο παιχνίδι θα δείξει τι μπορεί να περιμένουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι, στην καλύτερη παρουσία τους τα τελευταία χρόνια, με δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι φέτος παρουσιάζονται αρκετά δυνατοί και παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Βρίσκονται στην 4η θέση, ισόβαθμοι των Πρόννων, έχοντας μέχρι τώρα 1 νίκη τρεις ισοπαλίες, μια ήττα και 6 βαθμούς.
Εύκολα καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, το πόσο "καίγονται" οι δυο ομάδες για το τρίποντο, στο συγκεκριμένο παιχνίδι!
Και εδώ περιμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι ντέρμπι, με πολύ ενδιαφέρον, αλλά και αγωνία μέχρι τη λήξη του.
Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, όμως αυτό δεν φτάνει από μόνο του, μιας και οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ικανοί για όλα.
Θεωρούμε ότι κανένα αποτέλεσμα δεν θα είναι έκπληξη! Βέβαια μένει να δούμε πόσο επηρεασμένες θα είναι οι δυο ομάδες, από την αγωνιστική απραξία σαράντα και πλέον ημερών.
Στο α’ γύρο ο Ηρακλής είχε «τσιμπήσει» τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του αντιπάλου του, στις Κεραμειές, αφού το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί με σκορ 1-1.
Ο Σπ. Τζωρτζάτος δεν μπορεί να υπολογίζει και σε αυτό το παιχνίδι τον Ε. Δημητράτο που είναι τιμωρημένος.
    
Με το παιχνίδι, στο Ενωσιακό στα Φαρακλάτα την ίδια ώρα, ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος των «μικρών, ανάμεσα στην ουραγό Έρυσσο και στον Α.Ο Πρόννων.
Οι τυπικά γηπεδούχοι χωρίς κάποιον βαθμό μέχρι σήμερα και σε έναν πολύ κακό Α’ γύρο, με την έναρξη του Β’ θέλουν, επιτέλους να ανοίξουν λογαριασμό σε βαθμό-ους, κάνοντας παράλληλα καλό ποδαρικό τη νέα χρονιά.
Σίγουρα δύσκολο απέναντι στους ισχυρούς Πρόννους, αλλά τίποτε δεν αποκλείεται.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη και αυτοί, με μια μέτρια γενικά αγωνιστική παρουσία μέχρι τώρα, χωρίς σταθερή απόδοση και με συχνές απουσίες κινδυνεύουν, μιας και βρίσκονται στο όριο της 4αδας, ισόβαθμοι με τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς!
Η ομάδα του Α. Σιμάτου μέχρι σήμερα, όπως προαναφέραμε δεν έχει κάποιο βαθμό στο ενεργητικό της, αφού έχει γνωρίσει 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αποτέλεσμα να βρίσκεται από την αρχή ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα. Με βάση τα παραπάνω, μια νίκη θα άλλαζε την ψυχολογία της ομάδας του και για αυτό θα παλέψει, μιας και δεν υπάρχει άγχος πλέον για κάποια συγκεκριμένη θέση στην τελική κατάταξη και την 4αδα.
Οι φιλοξενούμενοι μέχρι τώρα έχουν μόνο μια νίκη στο ενεργητικό τους, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Βαθμοί και θέση που δεν μπορεί να βρίσκει ικανοποιημένους άπαντες στην ομάδα της Νότιας Κεφαλονιάς.
Σίγουρα σε αυτό το παιχνίδι είναι το φαβορί, φυσικά αν οι ποδοσφαιριστές της παρουσιαστούν σοβαροί. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί αποτελούν «μονόδρομο», αφού σε διαφορετική περίπτωση είναι πολύ πιθανό να μπλέξουν στο μέλλον σε περιπέτειες, ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι με τα Ομαλά στα Τζαννάτα.
Περιμένουμε ένα δυνατό και αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι και την πιθανότητα να δούμε αρκετά γκολ!
    
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 
5
3
2
0
11 - 5
11
2.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
5
3
0
2
8 - 7
9
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
5
2
2
1
7 - 5
8
4.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
5
1
3
1
11 - 9
6
5.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
5
1
3
1
9 - 5
6
6.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
5
0
0
5
2 - 17
0
    
Η επόμενη (7η) αγωνιστική 21-22/1
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου