Σάββατο, Ιουλίου 1

Πραγματοποιήθηκε στο Ληξούρι η πρώτη παρουσίαση του 29ου Φεστιβάλ με εντυπωσιακό και πάλι το θέαμα (Εικόνες)


Μετά τη χθεσινή τελετή, στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, σήμερα στις 20.00 στο Ληξούρι, πραγματοποιήθηκε, η επίσημη πρώτη παρουσίαση των ομάδων, στο 29ο Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου» και το θέαμα ήταν πάλι εντυπωσιακό.
Η πλατεία της πόλης, παρά την υψηλή θερμοκρασία, ήταν ασφυκτικά γεμάτη και τα τμήματα, τόσο τα Ελληνικά, όσο και του εξωτερικού, παρουσίασαν εντυπωσιακές χορογραφίες και καταχειροκοτήθηκαν από τους Ληξουριώτες.
ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η παρουσία του Α.Ο. Φωκάτων, για πρώτη φορά και μάλιστα εντυπωσιακή, στο φεστιβάλ!
Χαιρετισμό απηύθυναν, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ, κ. Στ. Μπασιαρδής και ο αντιδήμαρχος Παλλικής κ. Γ. Κατσιβέλης, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη του.
Παρόν ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παν. Δρακουλόγκωνας.
Το 29ο φεστιβάλ γυμναστικής για όλους «Άννα Πολλάτου» θα συνεχιστεί, αύριο το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 20.00, με την δεύτερη παρουσίαση στα Φραγκάτα.
Εκεί μάλιστα, ο δραστήριος καλλιτεχνικοχορευτικός σύλλογος Φραγκάτων «ο Μέρμηγκας» θα διοργανώσει για ακόμα μια χρονιά ένα παραδοσιακό γλέντι προς τιμήν των ομάδων!
Τέλος, η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει και το 29ο φεστιβάλ θα περάσει στην ιστορία, την Κυριακή 2 Ιουλίου με την κεντρική εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου, όπου όλες οι ομάδες αναμένεται και αυτή την φορά να δώσουν, τον καλύτερό τους εαυτό σε μια μοναδική παρουσίαση με πολύ κέφι, παιδικές φωνές, όμορφες χορογραφίες και κινήσεις.
Να μην ξεχάσουμε και το καθιερωμένο beach party το πρωί της Κυριακής στο COSTA COSTA και το party, μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης στο MY WAY που θα προσφέρουν μερικές ακόμα όμορφες αναμνήσεις στους φετινούς συμμετέχοντες!!!
Να αναφέρουμε ότι, συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων- Π.Ε. Κεφ/νίας, ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea.
Εικόνες

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου