Κυριακή, Ιουλίου 2

Σειρά των Ομαλών να απολαύσουν τη μαγεία που προσφέρει το 29ου φεστιβάλ γυμναστικής "Άννα Πολλάτου" (Εικόνες)

Συνεχίστηκε σήμερα το βράδυ το υπερθέαμα που προσφέρει στο νησί μας το 29ο φεστιβάλ γυμναστικής «Άννα Πολλάτου» με την δεύτερη του παρουσία.
Αυτή την φορά, ήταν σειρά των Ομαλών και συγκεκριμένα των Φραγκάτων, να το φιλοξενήσουν στις εγκαταστάσεις του καλλιτεχνικοχορευτικού συλλόγου «ο Μέρμηγκας».
Ήταν μια αξέχαστη πραγματικά βραδιά που απόλαυσαν οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο που είχαν γεμίσει την πλατεία του συγκεκριμένου χώρου και έμειναν ενθουσιασμένοι από την παράσταση που έδιναν τα τμήματα αυτά με καταπληκτικά χορευτικά, ακροβατικά και πολύ γυμναστική.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ. και της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ κ. Στ. Μπασιαρδής.
Με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων, ο φιλόξενος τοπικός καλλιτεχνικοχορευτικός σύλλογος Φραγκάτων «ο Μέρμηγκας» διοργάνωσε για ακόμα μια χρονιά ένα παραδοσιακό γλέντι προς τιμή των ομάδων, με τον μπάλο να έχει την τιμητική του!
Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει και το 29ο φεστιβάλ θα περάσει στην ιστορία, αύριο Κυριακή 2 Ιουλίου με την κεντρική εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου, όπου όλες οι ομάδες αναμένεται και αυτή την φορά να δώσουν, τον καλύτερό τους εαυτό σε μια μοναδική παρουσίαση με πολύ κέφι, παιδικές φωνές, όμορφες χορογραφίες και κινήσεις.
Επίσης να μην ξεχάσουμε και το καθιερωμένο beach party το πρωί της Κυριακής στο COSTA COSTA και το party, μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης στο MY WAY που θα προσφέρουν μερικές ακόμα όμορφες αναμνήσεις στους φετινούς συμμετέχοντες!!!
Τέλος να αναφέρουμε ότι διοργανωτής του φεστιβάλ, είναι ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων και συνδιοργανωτές, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων- Π.Ε. Κεφαλληνίας, ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Ευχαριστούμε τον φίλο Α. Δεμπόνο για τις φωτογραφίες
Εικόνες














































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου