Τρίτη, Ιουλίου 4

Kefalonia Gym Festival... ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 29ο Φεστιβάλ Γυμναστικής "Άννα Πολλάτου"


Με μια εντυπωσιακή παρουσίαση στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου ολοκληρώθηκε το 29ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”, που διεξήχθη 28 Ιουνίου με 3 Ιουλίου στην Κεφαλονιά.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν 37 προγράμματα από όλες τις συμμετέχουσες αποστολές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στην καθιερωμένη τελευταία παρουσίαση με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του.
Το θέαμα ήταν μοναδικό και οι ομάδες έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό. Σε όλες τις αποστολές δόθηκαν αναμνηστικά έπαθλα και διπλώματα για τη συμμετοχή τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κος Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς κος Ευάγγελος Κεκκάτος, ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου κος Μιχαήλ Γάκης,  ο πρόεδρος της ΚΕ.ΔΗ.Κ.Ε. κος Άγγελος Κωνταντάκης.
Στις όμορφες στιγμές του φεστιβάλ συγκαταλέγεται το πρωινό Beach Party στο COSTA COSTA όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να χαρούν μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Κεφαλονιάς, να χορέψουν αλλά και να χαλαρώσουν.
Ακόμα, μετά τη λήξη της διοργάνωσης στο cafe-restaurant MY WAY όπου έγινε το αποχαιρετιστήριο πάρτυ, να βρεθούν για να διασκεδάσουν, ολοκληρώνοντας μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση.
Ήδη δόθηκε το ραντεβού για το 30ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” στα τέλη Ιουνίου 2018, μια διοργάνωση που λόγω και του επετειακού της χαρακτήρα θα έχει πολλές εκπλήξεις!!!
Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς. Συνδιοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων - Π.Ε. Κεφ/νίας και ο Δήμος Κεφαλλονιάς, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Ολοκληρώνοντας, θα θέλαμε να απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αντιδήμαρχο Παλλικής κο Γιώργο Κατσιβέλη, στον Καλλιτεχνικοχορευτικό σύλλογο «Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ» για τη συνδιοργάνωση της 2ης εκδήλωσης στα Φραγκάτα, στον κο Άγγελο Κωνσταντάκη, Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλλονιάς και τον Αντιπεριφρειαρχη κο Παναγή Δρακουλόγκωνα για τη συνδιοργάνωση, σε όλους τους εργαζόμενους στην Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και τον Δήμο Κεφαλλονιάς, στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Κεφ/νίας, στους χορηγούς της διοργάνωσης, στους υποστηρικτές της, στα Μ.Μ.Ε., στο GYMNAST.GR αλλά και σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους εθελοντές της διοργάνωσης που πραγματικά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ραντεβού λοιπόν του χρόνου στα 30 χρόνια του Kefalonia Gym Festival!
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: http://kefalonia-gymfestival.gr
 Από το Γραφείο Τύπου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου