Δευτέρα, Ιουλίου 3

Φανταστικό φινάλε στο 29ο φεστιβάλ γυμναστικής "Άννα Πολλάτου"

Έπεσε πριν από λίγο στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» η αυλαία του 29ου φεστιβάλ γυμναστικής 2017, «Άννα Πολλάτου».
Το Κλειστό ήταν ασφυκτικά γεμάτο και ο κόσμος που βρέθηκε εκεί, μπορεί να αισθάνεται τυχερός από το θέαμα που παρακολούθησε στο παρκέ, από τους αθλητές όλων των ομάδων.
Πραγματικά ήταν υψηλής ποιότητας, και το χειροκρότημα όλων, ήταν η επιβράβευση για τα παιδιά, που έδωσαν τη δική τους μοναδική παράσταση.
Μια τέτοια και τόσο πετυχημένη, μπορεί να δώσει μόνο το Φεστιβάλ που διοργανώνει η Κεφαλονιά και ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων.
Χαιρετισμό απηύθυναν, ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ. και της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ, κ. Στ. Μπασιαρδής, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παν. Δρακουλόγκωνας και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγ. Κωνσταντάκης.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, εκτός των παραπάνω, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κεκάτος – Γάκης, ενώ την οικογένεια Πολλάτου εκπροσώπησε ο Αλ. Πολλάτος με την σύζυγο του.
Οι παραπάνω στο τέλος έκαναν και τις απονομές.
Να πούμε εδώ ότι ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Α.Ο. Φωκάτων που «έκλεψε» την παράσταση και το θερμό χειροκρότημα της κερκίδας με το εντυπωσιακό του πρόγραμμα!
Τέλος όλοι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από μια ακόμη επιτυχημένη παρουσίαση του φεστιβάλ και δόθηκε το νέο ραντεβού για τον Ιούνη του 2018 στο 30ο πλέον Φεστιβάλ γυμναστικής «Άννα Πολλάτου».
Την παρουσίαση έκανε η Ελένη Δαρδαμάνη με το δικό της ξεχωριστό τρόπο!
Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ σε τρία μέρη λόγω του μεγάλου του όγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου