Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19

"Ζευγάρωσε" τις νίκες του ο Παλληξουριακός 2-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και προκρίθηκε στους "4"


Δεύτερη νίκη στο παιχνίδι του τοπικού κυπέλλου στον Άγιο Αντώνη, στο Ληξούρι για τον Παλληξουριακό, ο οποίος στον επαναληπτικό διπλασίασε τις επιτυχίες του απέναντι στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και φυσικά πήρε την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Ηλ. Ζερβού θα πάρει τη νίκη από τους «πράσινους» με σκορ 2-0 και θα συνεχίσει με το όνειρο της κατάκτησης των τριών στόχων της, τη φετινή περίοδο.
Ήδη έχει κατακτηθεί ο πρώτος που αφορούσε το Super Cup.
Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο αρκετά νευρικούς και τους φιλοξενούμενους να απειλούν και να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις απέναντι από την εστία του Λουκέρη, ενώ οι φάσεις ήταν ελάχιστες.
Στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, κυκλοφόρησαν μπάλα, πίεσαν τον αντίπαλο τους και με κορυφαίο το νεαρό Τozaj, θα φτάσουν τελικά στη νίκη - πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης!
Να αναφέρουμε ότι, από το 73’ οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν με «δέκα», λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του Μπεσάι των φιλοξενούμενων.
Φάσεις και γκολ
Στο 8’ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν και να βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους τους, όταν ο Deraj στην κόντρα θα βγει τετ α τετ με τον Λουκέρη, όπου θα κάνει το διαγώνιο σουτ και θα στείλει την μπάλα άουτ, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Η απάντηση των γηπεδούχων θα έρθει στο 27’ με τον Λυκούδη να βρίσκει κάθετα στην περιοχή τον Ηλιόπουλο, τετ α τετ με τον Παπαστεργίου που όμως θα τον νικήσει.
Νέα ευκαιρία για τους «πράσινους» στο 34’, με τον Μακρίδη να σουτάρει από την γωνία της μικρής περιοχής και τον Λουκέρη να αποκρούει.
Έτσι, οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ισόπαλες χωρίς σκορ.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 54’, με υπόδειξη του Α’ βοηθού θα ακυρωθεί τέρμα που θα πετύχει ο Ηλιόπουλος, σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Παπαστεργίου και μετά από διπλή απόκρουση του τερματοφύλακα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Μετά από 5’, ο Παπαστεργίου θα πει και πάλι «όχι» στο τετ α τετ του με τον Χρ. Μουρελάτο, μετά την κάθετη πάσα στην περιοχή από τον Tozaj.
Στο 72’ οι γηπεδούχοι θα απελευθερωθούν από το άγχος της πρόκρισης, αφού θα ανοίξουν το σκορ με κοντινό πλασέ του νεαρού Tozaj, που θα κερδίσει την επαναφορά στο σουτ του Λούσκου και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαστεργίου για το 1-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη συμμετοχή της ομάδας του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Άτυχος θα σταθεί ο νεαρός Tozaj στο 85’, αφού η μπάλα στην κεφαλιά του, μετά την σέντρα του άλλου νεαρού των «ερυθρόλευκων», Μαρούλη θα σταματήσει στο δοκάρι του Παπαστεργίου.
Στο 87’ ο Αλ. Λυκούδης, με έναν κεραυνό από 30 περίπου μέτρα, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και ενώ πρώτα η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι για το τελικό 2-0 της ομάδας του.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Ν. Αντωνιάδη.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Λουκέρης, Μαρούλης (80’ Σπυράτος), Xaxhiaj, Μαυροειδής Χ. (46’ Κουκοβίνος), Λουλούδας, Λυκούδης, Tozaj, Ηλιόπουλος, Καράι (62’ Λούσκος), Μουρελάτος Χ, Αδηλίνης (27’ Μαρκάτος Σ.)
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Beshaj D., Πάπα, Walker, Κώστογλου, Χαραλαμπόγλου, Deraj (69’ Βανδώρος), Τσεκίτσι (80’ Κλωνής), Μακρίδης, Κατσούρης, Μπεσάι.
** Οι φώτο είναι από τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου