Κυριακή, Φεβρουαρίου 16

Με μια πανέμορφη γιορτή, αγώνες στίβου και αρκετές βραβεύσεις έκοψε την πίτα της η Γ.Ε.Κ. (Μεγάλο φωτορεπορτάζ)


Μια πανέμορφη γιορτή πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, από την Γ.Ε. Κεφαλληνίας με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.
Οι αδελφοί Μεταξά, όπως κάθε χρονιά με την ζωντάνια, την σπουδαία οργάνωση, την αγάπη και τον σεβασμό τους απέναντι στα παιδιά, τους γονείς και τον στίβο γενικότερα, απέδειξαν ότι είναι οι κορυφαίοι στο νησί και η δουλειά τους δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε, μεγαλύτερα και ιστορικότερα Σωματεία, ανά το Πανελλήνιο.

Με την ευκαιρία αυτής της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης, εκτός των άλλων πραγματοποιήθηκε και η του γιορτή στίβου, με παιδικούς αγώνες και επιδείξεις αγωνισμάτων από τη Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας,  όπου τα μικρά παιδιά που συμμετείχαν, καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που παραβρέθηκε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ήταν ένα δείγμα από την σπουδαία δουλειά που γίνεται στο Σωματείο, από όλους τους δασκάλους των παιδιών και ιδιαίτερα από τα αδέλφια Μεταξά.
Επίσης, βραβεύθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα το 2019:
Αλυσανδράτος Πάνος
Αλυσανδράτου Μέμη
Κρούσσου Άννα
Σταματελάτου Αλίκη
Σταματελάτου Νάντια
Φαρακλού Έφη
Τάτα Αντριάνα
Σολιδάκη Ιωάννα
Μετά, από τα παραπάνω σειρά πήρε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μέσα στο γήπεδο από τον Διον. Μεταξά (υπήρχαν δυο, προσφορά του φούρνου Βλαχάτων "Καλούρης"), υπό τους ήχους της Φιλαμορνικής Σχολής Κεφαλονιάς.
Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους, με τυχερούς της ημέρας τον Γεράσιμο Ρουχωτά και την Σοφία Καρλή, των οποίων τα κομμάτια είχαν τα φλουριά.
Μάλιστα, το δώρο που αντιστοιχούσε, ήταν ένας φάκελος με μια δωροεπιταγή για τον καθένα αξίας 30 ευρώ, προσφορά του καταστήματος XLStore.
Πραγματικά ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Γ.Ε.Κ..
Ιδιαίτερα στα τρία αδέλφια Μεταξά, που αφιερώνουν πολλές ώρες στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές επιτυχίες στους αθλητές!
Την παρουσίαση με έναν ιδιαίτερο τρόπο που έδινε περισσότερο χρώμα στην γιορτή έκανε ο Ν. Μεταξάς, ο οποίος παράλληλα ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς της γιορτής, Βινιέρης, XLStore, Φούρνο Καλούρη και με μια μικρή αναφορά στα πεπραγμένα του Συλλόγου έκλεισε την ομιλία του.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Τραυλός.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Τραυλός, ο υπεύθυνος αθλητισμού της ΚΕΔΗΚΕ κ. Δημ. Κουμαριώτης, ο Πρόεδρος και ο ταμίας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ.κ. Θέμης Βαλσαμής – Θαν. Ψαρράς και πολλοί μικροί και μεγάλοι φίλοι του στίβου.
Παρακάτω μεγάλο φωτορεπορτάζ από την γιορτή της Γ.Ε.Κ.




























































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου