Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14

Τιμήθηκε ο Milan Grbic σήμερα στο Κλειστό στο φιλικό Κεφαλληνιακού - ΚΚ Τόρλακ (Εικόνες βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», το φιλικό μεταξύ των ομάδων μίνι του Α.Ο. Κεφαλληνιακού και της ομάδας της ΚΚ Τόρλακ από το Vosdovac της Σερβίας.
Ως γνωστόν, η Σέρβικη ομάδα φιλοξενείται από τον Κεφαλληνιακό Α.Ο. στα πλαίσια της ανταπόδοσης της δική τους φιλοξενίας, το καλοκαίρι στην πόλη τους.
Το αποτέλεσμα φυσικά δεν έχει καμία σημασία. Το θέαμα που παρακολουθήσαμε ήταν πάρα πολύ όμορφο και από τις δύο ομάδες και για αυτό καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που ήταν στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.
Με την ευκαιρία βραβεύθηκε για την προσφορά του στον Σύλλογο, ο Σέρβος προπονητής και φίλος της Κεφαλονιάς  Milan Grbic, ο οποίος επιστρέφει στην Κεφαλονιά ως μέλος της αποστολής της KK Torlak και είχε διατελέσει coach στην ομάδα του Κεφαλληνιακού την διετία 1987- 1989, αλλά και για μισή σεζόν την περίοδο 1992 -1993, αφήνοντας εξαιρετικό έργο στο πέρασμα του, ενώ αγαπήθηκε από όλη την Κεφαλονιά για την καλοσύνη και την αγάπη του για το νησί μας.
Με την ολοκλήρωση του φιλικού, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γ. Αντωνάτος ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στο Κλειστό, αλλά και αυτούς που βοήθησαν σε αυτή την φιλοξενία, καταλήγοντας «.....προσπαθούμε να δούμε λίγο παραπέρα, προσπαθούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, να φέρουμε τεχνογνωσία στο νησί, να θέσουμε γερές βάσεις για το μέλλον. Αυτή η φιλοσοφία θα συνεχίσει να είναι η καρδιά του Κεφαλληνιακού».
Επίσης διάβασε χαιρετισμό του πρέσβη της Σερβίας στην Αθήνα κ. Dusan Spasojevic, όπου μεταξύ των άλλων ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές, αλλά και τον επίτιμο πρόξενο της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Β. Ρουχωτά, καταλήγοντας  ότι «οι δεσμοί φιλίας του Σέρβικου λαού με το πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς, ισχυροποιούνται συν τω χρόνω, χάριν της αποφασιστικότητας τω τοπικών αρχών».
Τέλος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους να τιμήσουν τον κ. Μίλαν Γκρμπιτς για την προσφορά του στο Κεφαλονίτικο Μπάσκετ.
Η συγκίνηση, σε αυτή τη λιτή εκδήλωση ήταν πολύ μεγάλη, όταν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Τραυλός του παρέδιδε την τιμητική πλακέτα, με τον πρώην προπονητή του Κεφαλληνιακού εμφανώς συγκινημένο να λέει από το μικρόφωνο στα Ελληνικά…. «Ευχαριστώ για όλα» και χαριτολογώντας στη συνέχεια «Τώρα νοιώθω σαν ο Ζέλικο Ομπράντοβις», μέσα σε πολλά χειροκροτήματα.
Στη συνέχεια, οι πρόεδροι των δύο Συλλόγων αντάλλαξαν μεταξύ τους και κάποια δώρα ως ενθύμιον της συγκεκριμένης φιλοξενίας.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Τραυλός, ο οποίος έκανε και έναν σύντομο χαιρετισμό, ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Σπ. Σαμούρης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αργοστολίου κ. Θ. Αλυσανδράτος, οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου κ.κ. Ν. Μελισσαράτος και Διον. Τζωρτζάτος, παλιοί αθλητές που είχαν συνεργαστεί με τον Μίλαν και οι προπονητές του Α.Σ.Κ. κ.κ. Π. Ματιάτος, Μ. Δούλιας και Γ. Βουργίδης.
Έτσι έκλεισε μια όμορφη βραδιά, γεμάτη συγκίνηση και χαμόγελα.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κεφαλονιάς, αλλά και όσους βοήθησαν, για την άψογη φιλοξενία της απέναντι στα «αδέλφια» μας, από την Σερβία.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea
Ο χαιρετισμός του πρέσβη τη Σερβίας στην Αθήνα κ. D. Spasojevic
soj
Βίντεο


Εικόνες





































































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου