Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 9

Πιο έτοιμα τα Διλινάτα 4-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς σε σημερινό φιλικό παιχνίδι (Εικόνες)


Μετά από αρκετό καιρό σκληρής προετοιμασίας (κυρίως για την ομάδα του «μεγάλου χωριού»), Διλινάτα – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, Γ. Τόγιας και Τ. Φωής έδωσαν την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές τους να αγωνιστούν, με τη διεξαγωγή σήμερα το απόγευμα, ενός φιλικού προπόνησης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Η ομάδα των Διλινάτων σαφώς πιο έτοιμη, παρουσιάστηκε αρκετά δυνατή και πήρε την πρώτη της νίκη, έστω και φιλικού χαρακτήρα, ενώ δείχνει να βρίσκεται σε σωστό δρόμο!
Οι «πράσινοι» του Τάκη Φωή, σίγουρα φάνηκαν να χρειάζονται ακόμη δουλειά, προκειμένου να φτάσουν στο σημείο που επιθυμεί ο κόουτς, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο τέλος του μήνα, αρχής γενομένης με τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων του τοπικού κυπέλλου.
Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα καλό τεστ και για τους δύο προπονητές, με τους τελευταίους να προσπαθούν να μοντάρουν με τον καλύτερο τρόπο τις ομάδες τους, ώστε να είναι έτοιμες όταν θα χρειαστεί. Για το λόγο αυτό και προκειμένου να διαπιστώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση, χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους.
Για την ιστορία και μόνο, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Γ. Τόγια με σκορ 4-0 και φυσικά είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Τα τέρματα του αγώνα
1-0 στο 20’ με αυτογκόλ του Κατσούρη μετά από την σέντρα του Ρεπούση. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
2-0 στο 50’ με πλασέ του Αλ. Πολατου, μέσα στη περιοχή.
3-0 στο 55’ με νέο πλασέ του Αποστόλου.
4-0 στο 70’ με σουτ έξω από την περιοχή του Ν. Λουκάτου.
Διαιτητής Θαν. Τούρλας
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Χασανάι, Διον. Πολλάτος, Αλ. Πολλάτος, Δημ. Πολλάτος, Νεστερένκο, Πούλα, Σπαθής, Παλικισιάνος, Ντόντα, Ρεπούσης, Αποστόλου, Ντόστι, Κ. Τζωρτζάτος, Διον. Τζωρτζάτος, Δημ. Τζωρτζάτος, Ντεντλάλα, Λουκάτος, Αλεξάτος.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής): Παπαστεργίου, Κατσούρης, Πάπα, Χαραλαμπόγλου, Μαρινάκης, Καλαφάτης Ελ., Ντεράι, Φωής, Νοakes, Ραφαήλ, Κορσιάνος, Γιαν. Μπάμπης, Κλωνής, Γασπαρινάτος (ένα πρόβλημα δεν μας επιτρέπει να έχουμε πλήρη στοιχεία της σύνθεσης των «πράσινων». Ζητάμε συγνώμη.
Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι










 
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου