Κυριακή, Σεπτεμβρίου 6

Νέα φιλική νίκη για τον Παλληξουριακό 4-2 την Α.Ε. Κράνης (Εικόνες)


Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για τον Παλληξουριακό και την Α.Ε. Κράνης, σήμερα το απόγευμα στο Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, όπου στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, βρέθηκαν αντιμέτωποι για ένα νέο τεστάρισμα.

Το συγκεκριμένο, προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι, ήταν ένα καλό τεστ για τους δύο προπονητές, Ηλ. Ζερβό – Σπ. Παπαδάτο να διαπιστώσουν την ετοιμότητα των ομάδων τους και την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους, 20 περίπου ημέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, για τους «ερυθρόλευκους» και του τοπικού κυπέλλου για τους «κιτρινόμαυρους».
Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι δοκίμασαν κάποια νέα σχήματα και τακτικές και με χαρά διαπίστωσαν ότι, οι ομάδες τους βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.
Οι γηπεδούχοι, φάνηκαν λογικά και φυσιολογικά πιο έτοιμοι και πήραν την δεύτερη σερί φιλική τους νίκη, μετά από αυτή με την Εικοσιμία με σκορ 4-2, φυσικά κάτι αδιάφορο και από τις δύο πλευρές, αφού το τελικό αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που θα τους ενδιέφερε!
Στο πρώτο 45λεπτο παίχθηκε όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ στο δεύτερο οι πολλές αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν το θέαμα και έπεσε ο πολύ καλός ρυθμός που είχαμε στο πρώτο μισό του φιλικού.
Τα γκολ του αγώνα
Ο Παλληξουριακός θα προηγηθεί στο 20λεπτο 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Βουκελάτος. (Ο τελευταίος συμμετέχει στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας του Ληξουρίου).
Στο 65’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα πετύχει το 2-0.
Το 3-0 για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 70’ ο Μπράτι.
Οι κιτρινόμαυροι στο 72’ θα μειώσουν σε 3-1 με τον Αλ. Τζωρτζάτο.
Ο Μακρίδης στο 80’ θα αυξήσει το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» σε 4-1.
Το τελικό 4-2 θα πετύχει ο Γ. Αναλυτής μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Διατητής ήταν ο κ. Ν. Αντωνιάδης
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Μωραΐτης (60’ Μαρκαντωνάτος), Σιμωτάς (75’ Μαρούλης) Λουλούδας (75’ Αδηλίνης), Πολυδωράτος, (45’ Νεστερένκο), Χατζιάι (75’ Μαυροειδής Ν.), Κουκοβίνος, Καράι (75’ Κατσιβέλης), Λυκούδης, (75’ Μουρελάτος), Μπράτι (75’ Πολλάκης), Ρεμούντης (60’ Βιτωράτος), Βουκελάτος (75’ Μακρίδης).
Α.Ε. Κράνης:(Σπ. Παπαδάτος), Τσιαουντέλιο, Τζωρτζάτος Φ., Στεφανάτος, Βιτωράτος, Χριστόπουλος, Μανωλάτος, Μάρκου Εντ., Γεωργόπουλος, Αναλυτής, Κόμητας, Τζωρτζάτος Αλ..
Έπαιξαν και οι:  Δρόσος, Μπατιστάτος, Κιριάι, Μπεκίρι, Μπαλάσκας.
Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι













Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου