Τρίτη, Σεπτεμβρίου 8

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στον Οδυσσέα Ιθάκης (Εικόνες)


Συνεχίζεται η προετοιμασία του Οδυσσέα Ιθάκης στον Σταυρό. Αρχικά οι προπονήσεις δεν είναι καθημερινές, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν αφήνουν τους ποδοσφαιριστές να δίνουν καθημερινό παρόν στο γήπεδο.
Έτσι, ο Σπ. Ζερβός που συνεχίζει στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» της Βόρειας Ιθάκης, έχει προσαρμόσει το πρόγραμμα του, κυρίως φυσικής κατάστασης, στα μέτρα του δυνατού, ώστε η ομάδα του να είναι έτοιμη με την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο τέλος του μήνα και τη συμμετοχή της, πρώτα στη διοργάνωση του τοπικού κυπέλλου.
Όπως και να έχει όμως, η διάθεση των ποδοσφαιριστών είναι μεγάλη, όσο και η αισιοδοξία τους για μια καλή παρουσία σε πρωτάθλημα - κύπελλο της νέας περιόδου. Γεγονός που ικανοποιεί απόλυτα τον κόουτς.
Στις προπονήσεις συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές, με μπροστάρη το εμβληματικό αρχηγό τους Νίκο Προσαλέντη, αλλά και τους Cela, Τσίρο, Ρενάτο και τα άλλα παιδιά του Οδυσσέα.
Στο Sportsthea μίλησε ο δυναμικός αμυντικός του Οδυσσέα Ανδρέας Τσίρος. Ας δούμε τι ανέφερε:
«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Οδυσσέα, τον κόουτς και τα παιδιά της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε μένα, με την παραμονή μου ακόμη ένα χρόνο στον Σταυρό.
Σε ότι μας αφορά σαν ομάδα, αγωνιστικά πιστεύω ότι θα δώσουμε, όλοι μαζί σαν οικογένεια, τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου η παρουσία μας στις δύο φετινές διοργανώσεις, να είναι ανταγωνιστική και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει.
Προσωπικά, υπόσχομαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, για να πετύχουμε τα παραπάνω, ανταποδίδοντας την αγάπη και εμπιστοσύνη που μου δείχνουν στον Οδυσσέα.
Τέλος, να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο του ποδοσφαίρου και στους φιλάθλους όλων των ομάδων, να έχουμε μια καλύτερη από την περυσινή χρονιά και να χαρούμε τις στιγμές σαν ερασιτέχνες που είμαστε, παρά τις δυσκολίες του κορονοϊού.
Ιδιαίτερα σε συμπαίκτες και αντιπάλους, υγεία και κυρίως μακριά από τραυματισμούς.
Καλή χρονιά σε όλους».
Παρακάτω εικόνες από την προπόνηση του Οδυσσέα







Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου