Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 7

Σε ιδανικές συνθήκες ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνική γυναικών υδατοσφαίρισης στην Κεφαλονιά



Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί και σε ιδανικές συνθήκες, η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης των Γυναικών που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου από 1-7 Σεπτεμβρίου 2020.
Όλα κύλησαν ομαλά και υπό τις οδηγίες του Κεφαλονίτη προπονητή της Εθνικής μας, Τ. Λοράντου τα κορίτσια δούλεψαν σκληρά προκειμένου να είναι έτοιμα, ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά και των Ολυμπιακών αγώνων.
Όλη η αποστολή έμεινε εντυπωσιασμένη από τη φιλοξενία, την άνεση του κολυμβητηρίου, αλλά και από τις φυσικές ομορφιές του νησιού μας και είχαν να πουν τα καλύτερα.
Στη συγκεκριμένη αποστολή συμμετείχαν, εκτός του Τ. Λοράντου, οι αθλήτριες Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελένη Σωτηρέλη (τερματοφύλ.), Χριστίνα Τσουκαλά, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Έλενα Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ειρήνη Νίνου, Χριστίνα Κότσια, Μαρία Πάτρα, Φωτεινή Τριχά, Φοίβη Αγγελίδη, οι συνεργάτιδες του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αντιγόνη Ρουμπέση - Φιλιώ Μανωλιουδάκη και ο φυσικοθεραπευτής Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος.
Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής γυναικών παραβρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Τραυλός προκειμένου να αποχαιρετήσει και να ευχηθεί σε όλους, καλή επιστροφή στη βάση τους και πολλές επιτυχίες στις άμεσες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Το Sportsthea, κοντά στα αθλητικά γεγονότα, παραβρέθηκε  στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου, στη σημερινή τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας και σας μεταφέρει, μέσω ενός μεγάλου φωτορεπορτάζ και βίντεο που ακολουθούν, την δουλειά των κοριτσιών, υπό τις οδηγίες του Τ. Λοράντου και των συνεργάτιδων του Αντιγόνης Ρουμπέση - Φιλιώ Μανωλιουδάκη.
Τέλος, να ευχηθούμε στον συμπατριώτη μας, ομοσπονδιακό τεχνικό Τ. Λοράντο και στα κορίτσια καλή επιτυχία, με την ευχή όλης της Κεφαλονιάς, να τους καμαρώσουμε στους επόμενους Ολυμπιακούς αγώνες.
Βίντεο από τη σημερινή προπόνηση
Φωτορεπορτάζ από τη σημερινή προπόνηση


























































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου