Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ


ΤΟΠΙΚΟ   ΚΥΠΕΛΛΟ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ – Α.Ο.Κ.Ι. ΚΑΙ Α.Ο. ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ε.Κ. ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΩΝ !!!!!!!


                              

   Με τα παιχνίδια κυπέλλου μεταξύ Διλινάτων-Α.Ο.Κ.Ι. και Α.Ο. Πρόννων - Α.Ε.Κ. ανοίγει η αυλαία και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τοπικών ομάδων για την φετινή περίοδο. 
     Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακη και ώρα 17:00 και από την δυναμικότητα των συγκεκριμένων ομάδων αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα όμορφο και ποιοτικό παιχνίδι ενώ θα είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις ομάδες και τους προπονητές τους να «τεστάρουν» τους ποδοσφαιριστές τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας όπου και οι δύο θα είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του.
     Φαβορί: Δεν υπάρχει φαβορι αλλά ένα μικρό προβάδισμα έχει ο Α.Ο.Κ.Ι..
    
"ΜΑΧΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ ........

                                                                      
    
   Την ίδια ημέρα και ώρα 16:00 στα Τζανάτα η νεανική ομάδα των Πρόννων «φιλοξενεί» την φιλόδοξη και πολύ ενισχυμένη φέτος ομάδα της Α.Ε.Κ. σε έναν αγώνα που η δυναμικότητα των αντιπάλων προμηνύει ότι θα παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι.
      Φαβορί: Προβάδισμα στην αναμέτρηση θα δώσουμε στην Α.Ε.Κ.  
   
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ


1.
Κυριακή  2-10-2011 ώρα: 17:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ
ΛΟΥΚΕΡΗΣ ΓΙΩΡ.
Γαβράς Γρηγ.
Γρουζής Βαγγ.
2.
Κυριακή   2-10-2011 ώρα: 16:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΜΟΛΦΕΤΑΣ ΠΑΝ.
Κομητόπουλος Παν.
Βασιλόπουλος Δημ.



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

      Το επόμενο Σαββατοκύριακο 8-9/10 συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η σειρά με τους παρακάτω αγώνες.
   
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο.ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
(Όπως είναι γνωστό η Εικοσιμία πέρασε στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα).
  
Και δύο λόγια από την συντακτική ομάδα του sportsthea.

     Με την έναρξη της φετινής περιόδου να ευχηθούμε, παρά τα πολλά προβλήματα (οικονομικά αλλά και αγωνιστικά) που ταλαιπωρούν τον χώρο, να δούμε αγώνες που θα ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους μέσα σε φίλαθλα αγωνιστικά πλαίσια από παντού με υγεία και επιτυχίες στους εμπλεκόμενους. Η δε διαιτησία να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης των υπευθύνων αλλά και των Σωματείων.
     Όσον αφορά τώρα την μικρή συμμετοχή των Σωματείων στο κύπελλο (11 ομάδες δημιουργώντας αρνητικό ρεκόρ στον θεσμό) πρέπει επιτέλους να γίνουν κάποια πράγματα ρίχνοντας όλοι (όλοι ανεξαιρέτως) νερό στο κρασί τους ώστε να μην επαναληφθεί ξανά στο μέλλον αυτή η εικόνα που δεν τιμά το ποδόσφαιρο μας.
Οι ευθύνες ανήκουν σε όλους, και επιτέλους πρέπει να μπει μπροστά το «ΕΜΕΙΣ», να σταματήσει το «ΕΓΩ» αφού κανείς δεν εξαιρείτε από αυτές όπου και αν ανήκει ότι και αν υπηρετεί.
    Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να αναδείξουμε τα τυχόν προβλήματα στον χώρο ώστε να βρεθούν λύσεις από τους αρμοδίους φορείς και όπου χρειαστεί θα κάνουμε την ανάλογη κριτική η οποία σαφώς θα είναι καλοπροαίρετη.

     Όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής της κλήρωσης θεωρούμε ότι θα μπορούσε να γίνει με διαφορετικό σχεδιασμό και η δημιουργία των ζευγαριών τώρα αλλά και στην συνέχεια να είναι πιο δίκαιη αλλά και σωστή. π.χ. στην α΄ φάση να κληρωνόταν έξι ομάδες για  τρεις αγώνες ώστε περνώντας οι υπόλοιπες πέντε  χωρίς αγώνα να είχαμε στην συνέχεια οκτώ. Έτσι μέχρι τον τελικό να μην περάσει κάποια ομάδα πλέον χωρίς αγώνα, αφού αν κάποια ευνοηθεί από την κλήρωση με τα δεδομένα αυτά μπορεί να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό χωρίς να «ιδρώσει» και επίσης χωρίς αγωνιστικές απώλειες (έχει συμβεί στο παρελθόν).          Κάτι σίγουρα άδικο για τις υπόλοιπες.
     Πρόταση μας, που αν θέλουν οι υπεύθυνοι ας την λάβουν υπόψη τους για την συνέχεια.

Η συντακτική ομάδα του sportsthea


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου