Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. – ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ



 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. – ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

   




  Άραγε που θα οδηγήσει αυτή η «κόντρα»;
Η αλήθεια είναι ότι δεν συμφέρει κανέναν από τους δύο και ειδικά το τοπικό ποδόσφαιρο. Κάτι πρέπει να γίνει…..
     Παρακάτω σας παραθέτουμε την απάντηση στον Δήμο Κεφαλονιάς  του προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. κ. Βαγγέλη Μαζαράκη.

Συγχαρητήρια πάντως στο Δήμαρχο Κεφαλονιάς που εκφράζει την πλήρη στήριξή του στον Πρόεδρο και …ελπιδοφόρο πολιτικό στέλεχος του νησιού μας

    Εμπαθής!!! Απάντηση 



   Αν δεν υπήρχαν λέξεις «εμπαθείς και προσωπικές επιθέσεις» στην ανακοίνωση του Δημαρχείου περί Αδειοδότησης Αθλητικών Χώρων, δε θα απαντούσα γιατί δεν αξίζει και καμίας απαντήσεως το κείμενο που δόθηκε από εκεί, αλλά επειδή πολιτική που ασκείται με ψέματα είναι… ψεύτικη πολιτική και επειδή δεν μπορώ να αφήσω χοντρά ψέματα να περάσουν απαρατήρητα, θα ήθελα να πω τα εξής:
 
Με την ανακοίνωση του Δημαρχείου επινοήθηκε ως αντίβαρο στο ότι ξέχασαν να ανοίξουν τα γήπεδα για τον έλεγχο, η δήθεν αδυναμία συνεδρίασης της Επιτροπής Αδειοδότησης των γηπέδων, λόγω ….. του εκ παραδρομής διορισμού δύο γιατρών. Ωραία. Πώς διάολο γίνεται λοιπόν χθες, που από ότι διαβάζουμε σε γνωστό
blog, η επιτροπή ήλεγξε το κολυμβητήριο…να συνεδριάσει η Επιτροπή;;; Το τακτοποιήσατε το θέμα μέσα στη νύχτα ή τους φέρατε από την Αθήνα και συνεδριάσανε; Μήπως δε χρειαζότανε τελικά;;; Σοβαρευτείτε! Η καταγγελία ήτανε ότι ο Αγγελάκος, συγνώμη ο Πρόεδρος, είχε κλειστό το γήπεδο και δεν μπόρεσε η Επιτροπή να μπει.. Δε σας ρωτάει κανείς για την Επιτροπή, δεν έχετε λόγο γι’ αυτό. Σας ρωτάμε για συγκεκριμένα πράγματα και σε αυτό πρέπει να απαντήσετε και όχι ….άρες, μάρες, κουκουνάρες. 

Αν διαβάζω καλά στην ανακοίνωση «ο Δήμος ασκεί όλες τις απαιτούμενες πιέσεις, ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία»,μπράβο, μπράβο!!!
 

Κοιτάξτε μόνο μην πολύ πιέζετε και κατεβάσετε καμία κήλη, ή σας ανεβεί καμία πίεση και έχουμε προβλήματα, είμαστε όλοι σε κρίσιμη ηλικία!
 

Συγχαρητήρια πάντως στο Δήμαρχο Κεφαλονιάς που εκφράζει την πλήρη στήριξή του στον Πρόεδρο και …ελπιδοφόρο πολιτικό στέλεχος του νησιού μας, αλλά από τις επαφές που έχουμε εμείς δεν πρέπει να έχουνε την ίδια γνώμη μαζί του, πάρα πολλά μέλη της συμπολίτευσης και αρκετά - όχι όλα- της αντιπολίτευσης.
 

Επειδή αυτή η συμπαράσταση μου θυμίζει… προπονητή πριν από την απόλυση και εγώ από την πλευρά μου …στηρίζω εμπαθώς τον Πρόεδρο της Επιτροπής που δέχτηκε… τόσο εμπαθή και άδικη επίθεση και του εύχομαι στις νέες του δραστηριότητες του Δημοτικού Ωδείου δηλαδή, να καταφέρει να αναδείξει ισάξιους με αυτόν καλλιτέχνες στο τρομπόνι, στο σαξόφωνο, στο φλάουτο και στο κλαρινέτο που σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου είναι τα νέα τμήματα του Ωδείου Κεφαλονιάς).
 



Καληνύχτα σας και τέλος!
 
Ευάγγελος Μαζαράκης
 
Ο εμπαθής!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου