Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29

Δελτίο Τύπου Δήμου Κεφαλονιας "Αδειοδότηση Αθλητικών Χώρων"


Σε σχέση με τις άδικες και εμπαθείς προσωπικές επιθέσεις που υπέστη το πρόσωπο του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελου Κωνσταντάκη έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:



Το πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών χώρων της περιοχής μας προέκυψε λόγω γραφειοκρατικής εμπλοκής όσον αφορά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Καταλληλότητας χωρίς καμία απολύτως ευθύνη του Δήμου Κεφαλλονιάς ή του Προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ προσωπικά.




Ειδικότερα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση όρισε εκ παραδρομής ως μέλη της Επιτροπής Καταλληλότητας και δύο γιατρούς που δεν υπηρετούν στη Κεφαλλονιά οπότε δημιουργήθηκε πρόβλημα που οδήγησε σε μη συνεδρίασή της. Για το πρόβλημα αυτό ήδη ο Δήμος ασκεί όλες τις απαιτούμενες πιέσεις ώστε να ξεπεραστεί πλήρως και να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία αδειοδότησης των αθλητικών χώρων μας.

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς προσωπικά εκφράζουν την απεριόριστη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Κωνσταντάκη που είναι από τα πλέον δυναμικά και ελπιδοφόρα πολιτικά στελέχη του νησιού μας και παρακαλεί τους πάντες να διεξάγουν την πολιτική κριτική τους βασισμένοι σε πραγματικά γεγονότα και όχι με όρους εμπάθειας και προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου