Παρασκευή, Απριλίου 20

ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Δέντρο καταπλάκωσε αθλήτρια στον Άγιο Κοσμά!!!!!

     Άγιο είχε η αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Σταυρούλα Σαμαρά, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης (18/4) καταπλακώθηκε από δένδρο που ξερίζωσαν οι δυνατοί άνεμοι εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Άγιο Κοσμά.

     Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάση Βασιλειάδη, η αθλήτρια διέσχιζε το μονοπάτι έξω από το κλειστό του στίβου, επιστρέφοντας από την προπόνηση του ανσάμπλ, όταν έπεσε πάνω της ένα αλμυρίκι. Κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό της αθλήτριας που αρχικά φοβήθηκε για πολύ σοβαρό τραυματισμό, καθώς πονούσε στο πόδι.
     Η άτυχη αθλήτρια μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και πήρε εξιτήριο, αλλά λίγες ώρες αργότερα μετέβη σε ιδιωτικό κέντρο καθώς παραπονιόταν για πόνους στο πόδι και οι νέες εξετάσεις έδειξαν θλάση μαλακών μορίων.
     Η 18χρονη γυμνάστρια είναι αρχηγός της εθνικής ολυμπιακής ομάδας του ανσάμπλ που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν ζημιές στο στάδιο του στίβου και στους κλωβούς στο γήπεδο ρίψεων στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά.
     Ας δούμε τι λέει το site της Ε.Γ.Ο. για την εξέλιξη της κατάστασης της αθλήτριας της ομάδας του Ανσάμπλ:

ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ Η ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΣΑΜΑΡΑ
     Έπειτα από το ατυχές συμβάν που είχε η αθλήτρια της Εθνικής ομάδας ανσάμπλ, Σταυρούλα Σαμαρά, στο χώρο του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι η κατάσταση της υγείας της νεαρής πρωταθλήτριας δεν εμπνέει καμία ανησυχία. 
     Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε μετά το άτυχο περιστατικό, έδειξε ότι η Σταυρούλα Σαμαρά έχει υποστεί μία κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξιό γόνατο.
     Η διαδικασία της αποθεραπείας της έχει ήδη ξεκινήσει και η 18χρονη πρωταθλήτρια υποβάλλεται σε φυσιοθεραπείες, ενώ από την ερχόμενη Τρίτη (24/04) θα επιστρέψει στο προπονητήριο ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης. 
     Εφόσον η αποθεραπεία της κυλήσει ομαλά, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να επανέλθει σε πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων έπειτα από 15 ημέρες, ενισχύοντας την Εθνική ομάδα ανσάμπλ στην προετοιμασία της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής του Νίζνι Νόβγκοροντ (29 Μαΐου - 3 Ιουνίου).
  Πηγή:www.pelop.gr, www.ego.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου