Τρίτη, Απριλίου 24

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ POLO


ΑΤΥΧΟΣ Ο Ν.Ο.Α. ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α.











     Κινδυνεύει η διεξαγωγη του final four στο Αργοστόλι και η συμμετοχή του Ν.Ο.Α. στην προημιτελική φάση σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του στην κλήρωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα χθεσινά συμβάντα στην διαδικασία.
     Πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/4) το μεσημέρι, στα γραφεία της ΚΟΕ, η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών. Η ομάδα μας ο Ν.Ο.Α. κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό στο Ο.Α.Κ.Α. και η πρόκριση στο final four του Αργοστολίου κρίνεται αμφίβολη.

     Τα τέσσερα ζευγάρια:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΝΟ ΧΙΟΥ – ΠΑΟΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΟΥΚ ΒΟΛΟΥΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
     Οι αγώνες (νοκ άουτ) θα διεξαχθούν στις 2 Μαΐου και οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται στο final four της διοργάνωσης (18-19 Μαΐου).
     Πριν την έναρξη της διαδικασίας ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, που ήταν παρών στην κλήρωση, δήλωσε: «Δεν επιθυμώ να κάνω καμία δήλωση και κανένα σχόλιο για τα χτεσινά. Λυπάμαι που δεν ήμουνα εδώ, εκείνη τη στιγμή, αλλά μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Τεργέστη».
     Στη συνέχεια διαβάστηκε ανακοίνωση – καταγγελία του ΝΟ Αργοστολίου που – εκτός των άλλων – ζητούσε να συνεχιστεί η διαδικασία, όπως αυτή άρχισε την προηγούμενη ημέρα (23/4).
     Επιπρόσθετα ο εκπρόσωπος του στην κλήρωση, ανακοίνωσε ότι σε διαφορετική περίπτωση, ο ΝΟΑ, δεν θα αγωνιστεί στην προημιτελική φάση, αλλά το Φάιναλ Φορ θα διεξαχθεί κανονικά στο Αργοστόλι.
     Κλείνοντας την διαδικασία της κλήρωσης ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, ανακοίνωσε ότι «εφόσον ο ΝΟ Αργοστολίου δεν κατεβεί να αγωνιστεί στην προημιτελική φάση, η Ομοσπονδία επιφυλάσσεται για την διεξαγωγή ή μη του final four στο Αργοστόλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου