Δευτέρα, Απριλίου 9

Μπιτσαξής κατά ΣΕΓΑΣ


Μπιτσαξής κατά ΣΕΓΑΣ

     Η είδηση της αναστολής λειτουργίας του ΣΕΓΑΣ στο εξωτερικό και το δημοσίευμα των Financial Times για τη μη παρουσία ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες εξόργησαν τον Πάνο Μπιτσαξή που στράφηκε κατά της Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού.

      Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού έκανε λόγο για παραπληροφόρηση από τον κ.Σεβαστή, λέγοντας μεταξύ άλλων πως όλοι πρέπει να πορευτούν βάσει των νέων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί. «Παρακολουθώ τον ΣΕΓΑΣ να παραπληροφορεί τον Διεθνή Τύπο, με την πλαστή είδηση, ότι δεν θα πάει η ελληνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είναι άψογη. Σχεδόν 100 αθλητές, θα αποτελέσουν την ελληνική ολυμπιακή ομάδα. Τα αναγραφόμενα στους Financial Times σήμερα, είναι προφανώς, προϊόν παραπληροφόρησης. Ο ΣΕΓΑΣ είναι η ατμομηχανή του ελληνικού αθλητισμού. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι δίνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή, στον κλασσικό στίβο», τόνισε αρχικά.
      Και συμπλήρωσε: «Πρέπει κάποιοι κύριοι στο ΣΕΓΑΣ, να λάβουν υπόψη τους, τον χρόνο και τον τόπο στον οποίο ζούμε. Είναι αναμφίβολο ότι δεν μπορεί η κρίση, να αφήσει ανέγγιχτο τον ελληνικό αθλητισμό. Οι πόροι έχουν περιοριστεί. Από την εποχή όμως της σπατάλης και του πακτωλού των επιχορηγήσεων, περάσαμε σε μία ορθολογική διαχείριση των χρημάτων, το αποτέλεσμα της οποίας είναι, να πηγαίνει ο ελληνικός αθλητισμός από επιτυχία σε επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου