Πέμπτη, Απριλίου 26

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο Ν.Ο.Α. ΜΕ Π.Α.Ο. ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Επιστρέφει ο Ν.Ο.Α. στο Κύπελλο Ελλάδας
Πολλή φασαρία για το τίποτα, όπως τελικά αποδεικνύεται, καθώς ο ΝΟ Αργοστολίου πήρε πίσω την αρχική του απόφαση για αποχώρηση από το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο επιστρέφει για να πάρει μέρος στην προημιτελική φάση.
Με επιστολή της που έστειλε την Πέμπτη (26/4) η διοίκηση του Ομίλου ενημέρωσε την Ομοσπονδία πως θα συνεχίσει στο Κύπελλο Ελλάδας και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ, που θα γίνει το τριήμερο 18-19 Μαϊου.
«Εμείς αποχωρήσαμε για να προστατεύσουμε το θεσμό και επιστρέφουμε σε αυτό για να διαφυλάξουμε τη συνέχιση του θεσμού και για να παρουσιάσουμε τον πολιτισμό μας» δηλώνει αρχικά στο Sentragoal ο πρόεδρος του Αργοστολίου, Λουκάς Νιφοράτος.
Παράλληλα στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΝΟΑ εκφράζει το παράπονό του προς τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο.

«Το Αργοστόλι όλη τη χρονιά προσπάθησε και κατάφερε να κρατήσει ανοικτό το κολυμβητήριο, όταν την ίδια ώρα υπήρξαν τεράστια προβλήματα λειτουργίας τους σε όλη τη χώρα, έχουμε μια υγιή ομάδα και θα περιμέναμε από τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο γι αυτό και μόνο να πει ότι το Αργοστόλι τιμητικά θα πάρει το φάιναλ φορ κι όχι να βάλει τον προβληματισμό πως αν αποχωρήσουμε η Ομοσπονδία θα συζητήσει εκ νέου την τέλεσή του.
Εμείς ποτέ δεν θελήσαμε να ανεβάσουμε τους τόνους και σε καμία περίπτωση η απόφαση να επιστρέψουμε στο Κύπελλο έχει να κάνει με τα όσα είπε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος στην κλήρωση.
Εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας να φιλοξενήσουμε το φάιναλ φορ εδώ και πολύ καιρό, τοπήραμε και θα το κάνουμε, ανεξάρτητα εάν η ομάδα έπαιρνε μέρος ή όχι».
Να υπενθυμίσουμε ότι η κλήρωση της προημιτελικής φάσης εξελίχθηκε επεισοδιακά.
Τη Δευτέρα (23/4) παρότι ξεκίνησε, διακόπηκε και αναβλήθηκε για την επομένη, με το Αργοστόλι, να κάνει λόγο για αποχώρηση στην περίπτωση που η διαδικασία ξεκινούσε από την αρχή κι ενώ είχε κληρωθεί με τον ΟΥΚ Βόλου.
Η κλήρωση έγινε από την αρχή την Τρίτη (24/4) με τον πρόεδρο της ΚΟΕ να ρίχνει το μπαλάκι στο Αργοστόλι λέγοντας κατά τη διάρκειά της, ότι «εφόσον ο ΝΟ Αργοστολίου δεν κατεβεί να αγωνιστεί στην προημιτελική φάση, η Ομοσπονδία επιφυλάσσεται για την διεξαγωγή ή μη του φάιναλ φορ στο Αργοστόλι».
Την Παρασκευή (27/4) συνεδριάζει το ΔΣ της Ομοσπονδίας και ένα από τα θέματα είναι να επικυρώσει τον τόπο διεξαγωγής του φάιναλ φορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου