Παρασκευή, Μαΐου 9

Pre-game playoffs της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στην Β' Κατηγορία

Τέλος και για την Β' κατηγορία και τους αγώνες των playoffs με μοναδική εκκρεμότητα το δεύτερο "εισιτήριο" που οδηγεί στην Α' κατηγορία αφού πρωταθλητή έχουμε ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική τον Οδυσσέα Ιθάκης.
                  
Αύριο λοιπόν Σάββατο 10/5 συνεχίζεται το πρωτάθλημα με τους αγώνες των playoffs της Β' κατηγορίας και τα παιχνίδια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα δυο γήπεδα τόσο στο Ληξούρι και στον Άγιο Αντώνη όσο και στο Σταυρό .
 Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές 
της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  10-5-2014 ώρα 11:00
Δημοτικό Σταυρού
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
Κιόσης
Κων.
Βουτσινάς Α.
Μουζακίτης Β.
2.
Σάββατο  10-5-2014 ώρα 17:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Γασπαράτος
Γεωργ.
Σπυράτος Αλ.
Αβάζαρος Χ.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
                                          
Όλα έτοιμα στο Οδυσσέα για την φιέστα
Όλα για όλα τα παίζει ο Παπυργιακός στο Σταυρό με Οδυσσέα
Η αυλαία ανοίγει στο Σταυρό όπου στις 11:00 ο πρωταθλητής της φετινής περιόδου έχει βάλει τα γιορτινά του και περιμένει τον Παπυργιακό για την φιέστα και το πανηγύρι χωρίς πίεση και άγχος. Αντίθετα οι "ερυθρόλευκοι" του Πυργιού με μεγάλη αγωνία και το ανάλογο άγχος θα τα παίξουν όλα για όλα προκειμένου να εξασφαλίσουν το "χρυσό" τρίποντο" που θα τους επιτρέψει την επόμενη περίοδο να αγωνίζονται και πάλι στην Α' κατηγορία, ανεξάρτητα το τι θα γίνει μετά από μερικές ώρες στον Άγιο Αντώνη και στο παιχνίδι Ανωγής-Πυλαριακού. 
Ένα παιχνίδι που θεωρούμε έπρεπε να είχε οριστεί την ίδια ώρα με αυτό του Σταυρού ώστε να διαφυλαχθούν τόσο οι ομάδες όσο και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. 
Στα αγωνιστικά όπως είπαμε οι γηπεδούχοι θα είναι βαθμολογικά αδιάφοροι αλλά όχι και αγωνιστικά. Οι φιλοξενούμενοι στην κυριολεξία "καίγονται" για το τρίποντο ώστε να στήσουν το δικό τους πανηγύρι στο Σταυρό. Σίγουρα πολύ δύσκολο το έργο του Α. Κοκκόση όσο και των ποδοσφαιριστών του αφού και σε δύσκολη έδρα παίζουν, έχουν αντίπαλο τον πρωταθλητή και σίγουρα πρέπει να του χαλάσουν την γιορτή..... Θα τα καταφέρουν;
Βέβαια ακόμη και αν ηττηθεί ο Παπυργιακός θα περιμένει το καλό νέο και αυτός με τη σειρά του από το Ληξούρι αφού αν η Ανωγή κόψει βαθμούς από τον Πυλαριακό θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει την άνοδο!!
Προβλήματα στον Οδυσσέα δεν υπάρχουν, εκτός του σχεδόν μόνιμα απόντα Γ. Χάνου που βρίσκεται εκτός νησιού. Αντίθετα στον Παπυργιακό είναι πολλά αφού δεν θα ταξιδέψουν στην Ιθάκη ο Τιμ. Τούρλας λόγω τραυματισμού και πιθανό ο Ερμάλ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές. Δύο για το πρωτάθλημα και μια για τα playoffs. 
Για το πρωτάθλημα με τα παιχνίδια τόσο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όσο και σε αυτό του Σταυρού να είναι άκρως ισορροπημένα και να ολοκληρώνονται ισόπαλα 1-1.
Στο πρώτο αγώνα των playoffs στις Κεραμειές οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1.
Διαιτητής ο κ. Κων. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Β. Μουζακίτη.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                         
Αγώνας με πολύ μεγάλο ή και καθόλου ενδιαφέρον στο Ληξούρι
Περιμένει τα ευχάριστα "μαντάτα" από το Σταυρό ο Πυλαριακός ώστε να αποκτήσει ενδιαφέρον το παιχνίδι του με την Ανωγή
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στις 5 μ.μ. στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι η Ανωγή χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά με μεγάλο κίνητρο και για αυτήν το γόητρο θα φιλοξενήσει τον Πυλαριακό σε ένα παιχνίδι που αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να προδικάσουμε το αν θα είναι ενδιαφέρον τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά αφού αν περάσει το Πυργί από τον Σταυρό όλα θα έχουν τελειώσει. Αν πάλι το συγκεκριμένο παιχνίδι λήξει ισόπαλο η με νίκη των γηπεδούχων της Ιθάκης τότε αυτόματα αποκτάει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Πυλαριακό που όπως και να έχει η θέλει μόνο νίκη. 
Στη περίπτωση αυτή θα μπορεί να πανηγυρίσει την άνοδο του μετά από πάρα πολλά χρόνια στην Α' κατηγορία αφήνοντας τους "ερυθρόλευκους στα κρύα του λουτρού!!
Τα προβλήματα στην Ανωγή έχουν γίνει συνήθεια για τον Μ. Ανδρίτση. Έτσι και αυτή την αγωνιστική δε θα μπορούσαν να λείψουν.
Αντίθετα για τον Πυλαριακό θα απουσιάσει ο νεαρός τερματοφύλακας Αν. Φιλιππάτος. Κάτι άλλο δεν υπάρχει και όλοι οι υπόλοιποι θα αγωνιστούν στο Ληξούρι με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Ένα τρίποντο που δεν γνωρίζουν αν την ώρα του αγώνα θα τους είναι τελικά χρήσιμο (αποτέλεσμα Οδυσσέα-Παπυργιακού)!!
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές. Για το πρωτάθλημα στα Μακρυώτικα δεν υπήρξε νικητής αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 2-2, ενώ στις Κεραμειές επικράτησε η Ανωγή με σκορ 2-0 και μία για τα playoffs με τον Πυλαριακό να επικρατεί να επικρατεί εύκολα στην έδρα του με σκορ 4-0. 
Διαιτητής ο κ. Γεωργ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Αλ. Σπυράτο και Χ. Αβάζαρο.
 
Η ειδική βαθμολογία 
των ομάδων στα playoffs
Α/Α
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
Τέρματα
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
5
14
12 - 2
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ          
5
10
8 - 4
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
5
9
6 - 2
4.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
5
2
1 - 19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου