Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16

Διλινάτα-Εθνικός 2-2 σε αγώνα προπόνησης σήμερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (Φώτο)

Σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα αντιμετώπισαν τον Εθνικό Κεφαλονιάς σε ένα παιχνίδι με τους δυο προπονητές να πειραματίζονται σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες τους και το μοντάρισμα τους.
To παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο και κάπου στην πορεία η κούραση, κάτι φυσιολογικό για την εποχή, αλλά και στη συνέχεια οι πολλές αλλαγές εμπόδισαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων για κάτι καλό όσον αφορά το θέαμα. 
Οι δυο αντίπαλοι είχαν από ένα καλό ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι  στο πρώτο και οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο. 
Για την ιστορία το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες ισόπαλες στο σκορ 2-2.
Τα γκολ του αγώνα
Στο 10' οι περυσινοί κυπελλούχοι θα προηγηθούν στο σκορ με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή του Τσάκου να καταλήγει στο αριστερό "Γ" της εστίας του Κοσμάτου για το 1-0.
Στη συνέχεια και στο 35' ο νεαρός Χρ. Κουρκουμέλης με ωραία ψηλοκρεμαστή πάσα θα βρει μέσα στην περιοχή τον Βαγγελάτο με τον τελευταίο να κατεβάζει εντυπωσιακά την μπάλα και να πιάνει το απ' ευθείας σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο το οποίο διήρκεσε 40' (2 ημίχρονα των 40' το παιχνίδι).
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Διλινάτα άλλαξαν σχεδόν όλη τους την ενδεκάδα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν ρυθμό στο υπόλοιπο του αγώνα. Το γεγονός αυτό ήταν κάτι που εκμεταλλεύθηκαν οι φιλοξενούμενοι και ο Εθνικός θα μειώσει το σκορ σε 2-1 στο 61' όταν ο Κοσμάτος δεν συγκρατεί την μπάλα στο σουτ του Κατσιβέλη και ο Χ. Βώρος από κοντά εύκολα θα την στείλει στα δίχτυα του Ντερβισάιν.
Και σαν να μην έφθανε αυτό ο εξαιρετικός σήμερα Π. Κατσιβέλης θα χριστεί σκόρερ και θα ισοφαρίσει για την ομάδα του στο τελικό 2-2, όταν μετά από κόντρες η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή όπου εκεί θα προλάβει την έξοδο του Κοσμάτου και περνώντας την από πάνω του με ωραίο πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα. 
Να σημειώσουμε ότι στο 38' τα Διλινάτα στάθηκαν άτυχα όταν το σουτ του Γ. Αναλυτή θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι του Κοσμάτου και στη συνέχεια θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς του Εθνικού Κεφαλονιάς.
Διαιτητής ο Στάθης Αναλυτής.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Κουρκουμέλης), Ντερβισάιν, Παππάς, Χρ. Τζωρτζάτος, Θ. Αναλυτής, Λορέντζο, Κατσούρης, Βαγγελάτος, Τσάκος, Γ. Αναλυτής, Ταγκίρης, Χρ. κουρκουμέλης.
Έπαιξαν και οι:Φ. Τζωρτζάτος, Κίριο, Γκερβένης, Παγουλάτος, Κουγιανός, Γ. Κατσούρης, Στεφανιώτης, Δημ. Τζωρτζάτος, Ποιμενίδης, Παπαδογιώργος και Ζαφειράτος. 
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Κοσμάτος, Αραβαντινός A., Λαδάς, Παρίσης, Σιμωτάς, Σιμωτάς, Γιακουμάτος, Γαλανός, Αραβαντινός Κ., Κατσιβέλης, Τορομάνι, Βώρος.
Έπαιξαν και οι: Σταματελλάτος, Τσίγκανος, Χοτζάι και Σούπας. 
Φώτο από το σημερινό παιχνίδι


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου