Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11

Νέα έξοδος και φιλικός αγώνας για την Α.Ε.Κ. στην Ηλεία.... Αντίπαλος αυτή την φορά ο δυνατός Ξενοφώντας Κρεστένων


Στην Ηλεία για τρίτη φορά φέτος, από ξεκίνημα της προετοιμασίας τους, οι πρωταθλητές θα ταξιδέψουν την Κυριακή.
11953006_929208453805776_3820794281179022045_n
Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» στο πιο σημαντικό και δυνατό μέχρι τώρα παιχνίδι τους θα φιλοξενηθούν στα Κρέστενα από τον τοπικό Ξενοφώντα.
Οι γηπεδούχοι φέτος πολύ ενισχυμένοι, μετά την κατάκτηση του Super Cup της Ε.Π.Σ. Ηλείας, έχουν βάλει σαν στόχο την κατάκτηση του εκεί πρωταθλήματος και τη συμμετοχή τους στα μπαράζ της Γ΄ Εθνικής ώστε σε αυτά να διεκδικήσουν ένα από τα δυο «εισιτήρια» που οδηγούν στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Έτσι ο αγώνας θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γ. Τόγια, δεκαπέντε ημέρες πριν την έναρξη του τοπικού κυπέλλου, να τεστάρει την ομάδα του αλλά και την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, παράλληλα με το τελικό μοντάρισμα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
Άλλωστε στο παιχνίδι αυτό θα αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του σχετικά με την ενδεκάδα που προσανατολίζεται να ξεκινήσει η ομάδα του τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Λογικά θα δώσει ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής και σε όσους θα έχει μαζί του στην αποστολή.
Η μετακίνηση των πρωταθλητών θα είναι αυθημερόν και αυτή την φορά θα ηγηθεί ο ισχυρός άντρας του τμήματος Δημ. Κουμαριώτης.
Τέλος να πούμε ότι το παραπάνω παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 6 μ.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου