Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13

Φιλική ρεβάνς με πολύ καλή παρουσία του Α.Σ.Κ.επί της Σφήκας και σκορ 51-41 πριν από λίγο στο κλειστό "Αντώνης Τρίτσης" (Φώτο)


Τη ρεβάνς της χθεσινής του ήττας (54-61), πήρε σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», ο Α.Σ. Κεφαλονιά από την Σφήκα Πατρών και μάλιστα εύκολα, με το σκορ να φτάνει σε διψήφια διαφορά πόντων και συγκεκριμένα στο 51-41.
Η ομάδα του Λ. Παπαδάτου παρά τις πολλές και σημαντικές της απουσίες, με άμυνα από «γρανίτη», κατάφερε από την αρχή να επιβάλει το ρυθμό της και σε όλα τα δεκάλεπτα να είναι μπροστά, κάτι που δεν είχε συμβεί στο χθεσινό παιχνίδι.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι είχε ρυθμό με την ομάδα της Κεφαλονιάς καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και τη νίκη της δίκαιη. Μια νίκη σημαντική από πλευράς ψυχολογίας για τους παίκτες του Λ. Παπαδάτου, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η., ιδιαίτερα όταν αυτή έρχεται απέναντι σε μια ομάδα πολύ ενισχυμένη φέτος και η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε αυτό.
Τα δεκάλεπτα:17-11, 31-21, 48-28, 51-41.
Διαιτητές όπως και στο χθεσινό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων οι κ.κ. Αραβαντινός και Γεράνιος από την Αχαΐα.
Φώτο από τον αγώνα




























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου