Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11

Φιλικό προπόνησης μεταξύ Παγκέ-Σάμης αύριο Σάββατο στις 6 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου


Το πρώτο του φετινό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει αύριο, Σάββατο 12-9, το απόγευμα στις 6 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παγκεφαλληνιακός με αντίπαλο τη Σάμη.
Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου μετά από μια περίπου εβδομάδα σκληρής προετοιμασίας θα έχει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο και τον προπονητή της να βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές αλλά και την ομάδα του γενικότερα.
Είναι μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» να ξεφύγουν αλλά και να χαλαρώσουν από το ασταμάτητο τρέξιμο και τα... «γκάζια» του προπονητή τους.
Για την αντίπαλο τους Σάμη είναι το δεύτερο παιχνίδι προετοιμασίας μετά από αυτό της προηγούμενης Τετάρτης και την ήττα με σκορ 2-5 από την Α.Ε.Κ. στο ίδιο γήπεδο.
Μιας και η σημασία του αποτελέσματος, κάθε άλλο παρά σημασία έχει, οι δυο προπονητές θα δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και τακτικές ώστε με την πάροδο του χρόνου και μέσα από τέτοια παιχνίδια να γίνει το τελικό μοντάρισμα των ομάδων τους.
Έτσι αναμένεται να χρησιμοποιήσουν όσους ποδοσφαιριστές θα έχουν στην διάθεση τους για να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση την οποία βρίσκονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου