Τρίτη, Δεκεμβρίου 15

Π. Διακοφώτης... Πιστεύω τον Φλεβάρη να ξεκινήσουν Γ' Εθνική - τοπικά!

Τόνο αισιοδοξίας για επαγγελματικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έδωσε με τοποθέτηση του το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και Παναγιώτης Διακοφώτης. 

Ο επίσης πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου εμφανίστηκε αισιόδοξος ως προς την έναρξη των δύο μικρών επαγγελματιών κατηγοριών, αλλά και της Γ’ Εθνικής, χωρίς πάντως να συμπεριλάβει τα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης μίλησε στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ 100,8» εκφράζοντας την προσωπική του εκτίμηση, η οποία φέρνει το αμέσως επόμενο διάστημα τις εξελίξεις, με την Super League2 – ελέω και της εξάρτησης που έχει με την Super League1 – να είναι η πρώτη που θα ξεκινήσει. Όσον αφορά την Football League, αλλά και την Γ’ Εθνική η επιστροφή στα γήπεδα πάει με το νέο χρόνο, με τον κ. Διακοφώτη να επισημαίνει πάντως με νόημα, πως αυτό είναι η δική του εκτίμηση, χωρίς να έχει κάτι επίσημο στα χέρια του. «Περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει. Το δικό μου πιστεύω είναι ότι η Football League και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα πάνε για το νέο χρόνο. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Αυτό είναι καθαρά το δικό μου πιστεύω. Γίνεται μια προσπάθεια προκειμένου να ξεκινήσει πιο άμεσα η Super League 2 όπου υπάρχει μια πραγματική πίεση η οποία ασκείται το τελευταίο διάστημα. Θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη και μια ακόμα προσπάθεια να πειστούν οι αρμόδιοι ότι θα πρέπει να ξεκινήσει και αυτό το πρωτάθλημα, γιατί διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα και για τη Super League 1», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., Παναγιώτης Διακοφώτης.

«ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ…»

Παράλληλα, πάντως ο Παναγιώτης Διακοφώτης προανήγγειλε την τροποποίηση των προκηρύξεων στα πρωταθλήματα των Super League2 και Football League, με την κατάργηση των play off και play out και διενέργεια μόνο του προγράμματος της κανονικής διάρκειας. Όπως σημείωσε ο κ. Διακοφώτης υπάρχουν οι σκέψεις για αυτές τις τροποποιήσεις στις προκηρύξεις ώστε να ολοκληρωθούν κανονικά τα δύο αυτά πρωταθλήματα. «Έχουν γίνει σκέψεις και για τις δυο κατηγορίες, τη Super League 2 και τη Football League, να τροποποιηθούν οι προκηρύξεις, να καταργηθούν τα play off και τα play out και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα με τις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου που έχει η κάθε κατηγορία.

Δηλαδή 22 οι Super League 2 και 18 οι Football League. Περιμένουμε τις εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα και από εκεί και πέρα θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για να ξέρουν και οι ομάδες».

Η ΕΠΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΥΣ

Εντωμεταξύ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ΕΠΟ με επιστολή της στους λοιμωξιολόγους ζήτησε τηλεδιάσκεψη για την σέντρα σε SL2-FL. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου κάνει τη δική της κίνησης προκειμένου να εξαντληθούν τα περιθώρια εκκίνησης σε Super League2 και Football League. Η ΕΠΟ ζήτησε άμεσα τηλεδιάσκεψη με τους ειδικούς ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο στις δύο κατηγορίες, ενώ εντός επιστολής γίνεται ξεκάθαρο και το κοινό μέτωπο ΠΣΑΠ, SL1 και της διοργανώτριας.

Σε ό,τι αφορά το ΔΣ της Τρίτης της Ένωσης SL2-FL που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη, εν αναμονή και των εξελίξεων, η διοργανώτρια και οι ομάδες θα συζητήσουν δύο μέτωπα: το κομμάτι της ΕΡΤ αναφορικά με την τελευταία πρόταση που έγινε και τις πιθανές αλλαγές στην προκήρυξη του πρωταθλήματος εφόσον δοθεί το ok για σέντρα.

Πηγή:www.goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου