Σάββατο, Οκτωβρίου 7

Νέα νίκη για τα Διλινάτα 3-1 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με ανατροπή

Με το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας και το οποίο ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής 3ου ομίλου, το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Α.Ο. Διλινάτων τυπικά γηπεδούχος θα πάρει μια δύσκολη νίκη με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και σκορ 3-1, πετυχαίνοντας με τη σειρά του το 2Χ2 στη διοργάνωση.

Ήταν ένα παιχνίδι μέτριο και τους πράσινους αισθητά βελτιωμένους, σε σχέση με την πρεμιέρα να βάζουν δύσκολα στον αντίπαλο τους.

Τελικά δεν κατάφεραν, αν και προηγήθηκαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, όμως κρατάνε την πολύ καλή τους αγωνιστική παρουσία σήμερα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, είχαν μια φλύαρη υπεροχή και βρέθηκαν μακριά από τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Φυσικά, αυτό που κρατούν από το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι το τρίποντο που τους φέρνει μόνους πρώτους στον όμιλο και ένα βήμα πριν τη 8αδα!

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στο 7' θα σταθούν άτυχοι αφού το πλασέ του Μπεσάι, μέσα από την περιοχή και αριστερά θα στείλει την μπάλα να βρει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνει σε κόρνερ ο Στεφανάτος.

Και η επόμενη ευκαιρία ανήκει στους "πράσινους" με τον Νταούτι να δημιουργεί διάδρομο έξω από την περιοχή και να σουτάρει, αλλά η μπάλα θα καταλήξει εκτός εστίας.

Τα Διλινάτα θα απαντήσουν στις δύο ευκαιρίες των αντιπάλων τους στο 26' με το σουτ του Μπαλάσκα, μέσα από την περιοχή και αριστερά, να αποκρούεται από τον Καμπίτση σε κόρνερ.

Στο 40' ο Χασάι εκτελεί το κόρνερ από δεξιά στην περιοχή, ο Αλ. Πολλάτος Θα πιάσει την κεφαλιά, όμως θα στείλει την μπάλα πάνω από την εστία του Καμπίτση άουτ.

Αυτές ήταν όλες και όλες οι καλές στιγμές στο πρώτο μέτριο 45λεπτο.

Στην επανάληψη, η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο έγινε καλύτερη ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς κατάφερε να προηγηθεί και να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο του, ο οποίος τελικά με ανατροπή θα πάρει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στη διοργάνωση.

Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί για τους τυπικά γηπεδούχους στο 56' στο παράλληλο γύρισμα της μπάλας στην περιοχή από τον Γεωργόπουλο και τον Ε. Καλαφάτη να μην προλαβαίνει με προβολή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 63' ο Μπαλάσκας, μετά από την κάθετη του Χασάι θα πιάσει το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει πάνω από την εστία του Καμπίτση για να καταλήξει άουτ.

Το πείσμα του Ντότσι στο 68' θα του αποφέρει το πέναλτι σε μια μονομαχία του με τον Ε. Μάρκου.

Εκτελεί ο Μπεσάι, ο Καπογιαννάτος αποκρούει και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα την σπρώξει στην άδεια εστία.

Η απάντηση θα έρθει άμεσα από τα Διλινάτα, αφού μετά από 3' θα ισοφαρίσουν σε 1-1 με δυνατό σουτ, εκτός περιοχής του Κουράνη και κακό υπολογισμό από το νεαρό τερματοφύλακα των "πράσινων" Καμπίτση.

Στο 75' θα ακολουθήσει η ανατροπή και το 2-1. Ο Ε. Καλαφάτης εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, ο Αλ. Πολλάτος προσποιείται στην μπάλα και ο Χασάι από κοντά πλασάρει και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο νεαρός Καμπίτσης στο 82' με εντυπωσιακή εξ' επαφής επέμβαση, θα σώσει από το 3-1 στην κοντινή κεφαλιά του Αλ. Πολλάτου στην σέντρα από δεξιά του Παπαδάτου.

Στο 89' ο Μπεσάι θα δει δεύτερη κίτρινη και θα αποβληθεί από το παιχνίδι.

Και στο επόμενο λεπτό ο Αλ. Πολλάτος με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και λίγο δεξιά, μετά την εξαιρετική κάθετη του Γεωργόπουλου, θα γράψει το τελικό 3-1.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Καπογιαννάτος, Μάρκου Ε., Στεφανάτος, Πούλα, Σπανός, Μπαλάσκας (85' Τσιλιμιδός), Γκερβένη (46' Γεωργόπουλος), Κουράνης, Καλαφάτης, Χασάι (75' Παπαδάτος), Πολλάτος Αλ..

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Καμπίτσης, Ποιμενίδης, Μεμούση(65' Πάπα) Μπουγάς, Σακκάτος, Πανταζής (73' Κλωνής), Σταυρουλάκης (50' Ρέτζα), Μπεσάι, Ντότσι (50' λ.τ. Κουράνης), Ζέκιο (73' Κρητικός), Νταούτι.

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου