Δευτέρα, Οκτωβρίου 2

Άνετο πέρασμα του παιδικού του Α.Σ. Κεφαλληνιακού από την Αμαλιάδα (βίντεο - εικόνες)

Το παιδικό του Α.Σ. Κεφαλληνιακού ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις όπως τελείωσε πέρυσι.

Οι παίκτες του coach Κωστίδη ξεκίνησαν δυνατά την φετινή σεζόν και στον πρώτο αγώνα της Β' κατηγορίας Παίδων και του 3ου ομίλου, κέρδισαν με 46-74.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για την ομάδα μας που ουσιαστικά το τελείωσε από το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο δεν δέχθηκε πόντο, δίνοντας την δυνατότητα στον coach Κωστίδη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Οι αθλητές μας πέρα από την καλή εμφάνιση κέρδισαν και σε εμπειρίες, καθώς οι περισσότεροι δεν είχαν πολλές παραστάσεις από αγώνες, που θα τους φανούν χρήσιμες στην πορεία της χρονιάς.

Επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι για το παιδικό είναι το Σάββατο 7/10 στις 11:00 εντός έδρας απέναντι στην Ν.Ο. Ζαχάρω - Καϊάφα.

Επίσης το Σάββατο ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στην Α2 ΕΣΚΑΗ και το αντρικό μας τμήμα που αντιμετωπίζει εντός έδρας στις 15:30 τον Διαγόρα Βραχναιΐκων.

Δεκάλεπτα: 0-21, 13-22, 16-20, 17-11

Τελικό σκορ: 46-74

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος

Υπερίων ΑΓΕΑ (Φωτεινόπουλος): Δημητρόπουλος 4, Μελιτσόπουλος, Δημητρόπουλος, Πεντάζος 2, Νικολόπουλος 1, Σφακιανάκης 9, Χάσουρας 8, Γαλιατσάτος Σ. 6, Μποβολέτης 3, Γαλιατσάτος Ι. 3, Σχοινάς 10, Κλέντι.

Α.Σ. Κεφαλληνιακός (Κωστίδης): Γαρμπής Α., Βαγγελάτος 14, Καλογηράτος 3, Μπάρκουλας 5, Γιατράς 8, Μαντέλης 7, Κουρούκλης, Γαρμπής Γ., Αλεξανδράτος 10, Σιαμάνης 2, Πανέρης, Παυλάτος 25. 

Βίντεο

Εικόνες












 

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου