Σάββατο, Φεβρουαρίου 10

Στην κορυφή της Β' κατηγορίας ο Αστέρας Ληξ. 4-0 τον Εθνοφρουρό

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, σήμερα Σάββατο 10/2 το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου, άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας και τον Αστέρα Ληξουρίου να κατακτά την 2η νίκη του στη διοργάνωση, αφού θα επικρατήσει του Εθνοφρουρού με σκορ 4-0.

Να αναφέρουμε ακόμη ότι είχαν και δύο δοκάρια στο 30' και 38'.

Ένα σημαντικό τρίποντο που τον φέρνει στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμο του Α.Ο. Διλινάτων, μιας και ο Α.Ο.Κ.Ι. αγωνίζεται αύριο.

Αντίθετα, για τους φιλοξενούμενους ήταν η δεύτερη ήττα, ενώ αναμένεται η απόφαση της Π.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. σχετικά με την παραίτηση τους, από το παιχνίδι με τον Α.Ο.Κ.Ι. την 3η αγωνιστική.

Τα γκολ

Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν νωρίς στο σκορ 1-0.

Συγκεκριμένα, όταν ο Κούτσης θα "κλέψει" τη μπάλα από τους αμυντικούς του Εθνοφρουρού και θα πλασάρει τον Κρητικό, μέσα από την περιοχή.

Το 2-0 θα πετύχει ο Γ. Μπερδεμπές, αρχηγός και σημαία της ομάδας που επανήλθε, μετά από πολλά χρόνια στην ενεργό δράση, με στόχο να δώσει κίνητρα στα νεαρά παιδιά, αλλά και να στηρίξει την προσπάθεια του Αστέρα, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Αυτό το 2-0 θα είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 68' ο Γ. Αναλυτής, με μία σέντρα σουτ από δεξιά, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας με αυτό τον τρόπο το 3-0 της ομάδας του.

Το τελικό 4-0 θα πετύχει στο 70' ο 14χρονος Σπύρος Μαρούλης, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ, από το ύψος της μικρής περιοχής. 

Μέχρι την ολοκλήρωση του 90λεπτου δεν άλλαξε κάτι και οι γηπεδούχοι θα πάρουν ένα ακόμη τρίποντο αισιοδοξίας, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι θα παραμείνουν ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα!

Διαιτητής θα είναι ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθό την κ. Χαρίση και τον κ. (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος Β., Αλυσανδράτος Α. (81' Φραγκισκάτος), Διονυσάτος, Συνοδινός, Γραικούσης (46' Μπαν), Γιακουμάτος, Κούτσης, Μπερδεμπές (46' Διακάτος), Πετεινάτος (60' Μαρούλης Σ.), Βλάχος, Αναλυτής Γ. (81' Αναλυτής Δ.).

Εθνοφρουρός:(Γ. Συνοδινός), Κρητικός, Στεφανάτος, Νούσι, Καλούρης (λυκούδης Α.), Χατζής, Χρυσανθακόπουλος Σπ., Χρυσανθακόπουλος Ι., Πυλαρινός, Ροκάι Α., Ροκάι Β. (65' Μπονάς), Μινέτος (44' Λιβιεράτος). 


Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου