Σάββατο, Φεβρουαρίου 10

Πανδαισία τερμάτων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου Διλινάτα 4αδας 6-3 τον Οδυσσέα Ιθάκης

Με το παιχνίδι μεταξύ Α.Ο. Διλινάτων – Οδυσσέα Ιθάκης, σήμερα Σάββατο 11/2 το πρωί, άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας με τους γηπεδούχους, να παίρνουν ακόμη μία πολύ σημαντική νίκη με σκορ 6-3 και να συνεχίζουν στις επιτυχίες.

Μία νίκη που τους διατηρεί σε θέση 4αδας, αφού θα παραμείνουν στην 4η και μάλιστα χωρίς την παρουσία του Α.Ο. Σάμης, στους 21 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα αυτή, θα πέσουν στη 9η θέση, μία παρακάτω από την "κόκκινη" γραμμή υποβιβασμού, αφού λίγο μετά στο Σταυρό, η Πρόοδος θα πάρει σπουδαία νίκη από τον Α.Ο. Σάμης

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό, επιθετικό παιχνίδι με 9 πολύ ωραία τέρματα και τους γηπεδούχους ανώτερους να παίρνουν τελικά μία δίκαιη νίκη και παράλληλα να παραμένουν και σε αυτή την αγωνιστική, εντός στόχων.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για ένα θετικό αποτέλεσμα, προηγήθηκαν μάλιστα στο 3', όμως δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την 9η φετινή τους ήττα στη διοργάνωση, πράγμα που βγάζει περισσότερο άγχος και αγωνία στις προσπάθειες τους.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 3' οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ 0-1 με ένα γκολ που προήλθε από μία μακρινή πάσα του Μ. Μαλιακρίδα στην πλάτη της άμυνας, ο Αλ. Πολλάτος θα αφήσει την μπάλα για τον τερματοφύλακα Καπογιαννάτο που θέλει να την σταματήσει, όμως ο αέρας θα του παίξει άσχημο παιχνίδι, θα περάσει κάτω από τα πόδια του και θα καταλήξει έτσι στα δίχτυα.

Στο 13' ο Τανουσάι από δεξιά θα βρει στην περιοχή τον Χασάι, αυτός θα κατεβάσει εντυπωσιακά με το στήθος, αλλά το σουτ που πραγματοποιεί δεν είναι δυνατό και καταλήγει στα χέρια του Γαΐλα.

Με την συμπλήρωση 15', οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν σε 1-1. Ο Ε. Φωκάς από δεξιά θα βρει στην μικρή περιοχή και δεξιά τον Ντότσι, ο τελευταίος θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 20' ο Τανουσάι από δεξιά θα "γεμίσει" στην αντίπαλη περιοχή, εκεί ο Σταμ. Κουράνης θα προλάβει τους αμυντικούς και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά θα νικήσει τον Γαΐλα στην έξοδο και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για την ανατροπή και το 2-1.

Πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 28', σε χέρι του Τσίρου στην περιοχή, μετά τη σέντρα από δεξιά του Ε. Φωκά.

Εκτελεί εύστοχα ο Χασάι και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Ο Τανουσάι θα σταθεί άτυχος, αφού στο 38', μετά από εντυπωσιακή ενέργεια που ξεκίνησε από το κέντρο θα μπει στην περιοχή θα κάνει από κοντά και δεξιά το σουτ, όμως η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι του Γαΐλα.

1' πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό ο Χασάι, μετά από αμυντική αδράνεια θα κερδίσει την μπάλα έξω από την περιοχή, θα προχωρήσει και θα "παίξει" παράλληλα για τον Ντότσι και τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά τον Γαΐλα για το 4-1!

Στην επανάληψη δεν άλλαξε και πολύ η εικόνα του παιχνιδιού, οι ομάδες συνέχιζαν να παίζουν ανοικτά – επιθετικά με αποτέλεσμα να χαρούμε 4 ακόμη τέρματα σε αυτό το διάστημα.

Οι φιλοξενούμενοι, θα μειώσουν το σκορ στο 47' σε 4-2, όταν ο Π. Προσαλέντης θα βρει κάθετα και αριστερά τον Μωραΐτη, αυτός με ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής θα πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ, αφού θα στείλει την μπάλα στο απέναντι "Γ" της εστίας του Παγανία.

Ο Πολλάτος στο 50' μετά την κάθετη του Ν. Τανουσάι, θα πλασάρει από κοντά και ο Γαΐλας σώνει την εστία του αποκρούοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 53' θα χειροκροτήσουμε ένα ακόμη φανταστικό γκολ για το 5-2 όταν το μακρινό σουτ του Ν. Τανουσάι στέλνει την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Γαΐλα.

Με την σέντρα ο Cela θα βρει κάθετα τον Μωραΐτη στην περιοχή και αυτός με δυνατό σουτ, θα μειώσει για την ομάδα του στο 5-3. Ο τελευταίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Οδυσσέα στο σημερινό παιχνίδι, όχι για τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά γενικότερα για την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 71' ο Καλαφάτης με ωραία κάθετη, θα βρει στα δεξιά τον Τσιλιμιδό, ο τελευταίος θα προχωρήσει και απέναντι από τον Γαΐλα θα πλασάρει στην απέναντι γωνία για το 6-3!

Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 78' με το δυνατό σουτ του Κ. Μαλιακρίδα από τα όρια της περιοχής να στέλνει την μπάλα να περάσει σύριζα άουτ από το αριστερό "Γ" της εστία του Παγανία.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο σημερινό παιχνίδι, τους γηπεδούχους να παίρνουν μια νίκη που τους επιτρέπει να κινούνται σε τροχιά 4αδας και τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια και καλά αποτελέσματα στη συνέχεια για να καταφέρουν σώσουν τη χρονιά.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι),Καπογιαννάτος (46' Παγανίας), Μarku, Τζωρτζάτος Κ., Χασάι, Στεφανάτος (58' Τσιλιμιδός), Τανουσάι Ν. (75' Κουράνης Στ.), Ντότσι (46' λ.τ. Λαμπρόπουλος), Καλαφάτης, Κουράνης Σταμ. (75' Γκερβένη), Πολλάτος Αλ., Φωκάς Ε..

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Γαΐλας, Βασιλόπουλος Γ. (46' Μήτσουρας), Τσίρος, Μαλιακρίδας Μ., Φατούρος, Προσαλέντης Π., Bisha (75' Shkambaj), Μαλιακρίδας Κ. (86' Καράι), Κουτσουβέλης, Μωραΐτης, Cela.

Αργότερα φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου