Κυριακή, Ιουνίου 23

Έπεσε με επιτυχία σήμερα το μεσημέρι η αυλαία του 2ου Ποσειδώνιου τουρνουά υδατοσφαίρισης

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με τους τρεις αγώνες του σημερινού προγράμματος και τις απονομές, στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου το 2ο Ποσειδώνιο τουρνουά υδατοσφαίρισης, το οποίο διοργάνωσαν, ο Ποσειδώνας Ληξουρίου, με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τους Δήμους Αργοστολίου – Ληξουρίου.

Συμμετείχαν οι ομάδες του Ποσειδώνα Ληξουρίου, ο Ζευς από τη γειτονική Ζάκυνθο με τα τμήματα Κ-11, Κ-12, Κ-13 και οι Master.

Το διήμερο 22 & 23 Ιουνίου, παρά την πολύ υψηλή θερμοκρασία, παρακολουθήσαμε ωραίους αγώνες με τους νεαρούς ντόπιους αθλητές, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Γρ. Ράπτη, να αφήνουν σοβαρές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το πρόγραμμα της 2ης σημερινής ημέρας περιελάμβανε τα παρακάτω παιχνίδια:

Ποσειδώνας Ληξ. – Ζεύς Κ-17 (6-5)

Ποσειδώνας Ληξ. – Ζεύς Κ-11 (0-6)

Το τουρνουά έκλεισε με ένα πολύ ωραίο φιλικό μικτό Νέων Αθλητών, μεταξύ Ποσειδώνα Ληξουρίου - Ζευς Ζακύνθου (7-1).

Διαιτητής των σημερινών αγώνων ήταν ο Κ. Παν. Πλέσσας.

Οι διοργανωτές από τη δική τους πλευρά αρκετά ικανοποιημένοι, ανανέωσαν το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο και το 2ο Ποσειδώνιο τουρνουά υδατοσφαίρισης!

Να συγχαρούμε τους διοργανωτές, ιδιαίτερα τον δραστήριο Όμιλο του Ποσειδώνα Ληξουρίου, για την άριστη διοργάνωση, τους αθλητές – προπονητές που συμμετείχαν και μας χάρισαν αυτό το διήμερο, αυτό υπέροχο θέαμα!

Θα ακολουθήσουν φωτορεπορτάζ από τα σημερινά παιχνίδια και τις απονομές

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου