Δευτέρα, Ιουνίου 24

Τίμησε τον Γ. Κουκοβίνο που αποχωρεί από το νησί και την ομάδα του ο Παλληξουριακός

H κεντρική φωτογραφία είναι από την τελευταία συγκέντρωση της ανδρικής ομάδας όταν οι ποδοσφαιριστές - συμπαίχτες παρέδωσαν στον Γιάννη Κουκοβίνο μία αναμνηστική κορνίζα με την φανέλα του Παλληξουριακού με τον αριθμό "8" - αυτόν που φορούσε.

Ο Γιάννης αποχωρεί φέτος από το νησί της Κεφαλονιάς στο οποίο ήρθε για να σπουδάσει και αντάμωσε τον Παλληξουριακό.

Ήταν Σεπτέμβρης του 2018 όταν από το καράβι που τον μετέφερε για Κεφαλονιά ήρθε κατευθείαν στο γήπεδο για προπόνηση. Έκτοτε πέρασαν έξι χρόνια, έξι ποδοσφαιρικές σεζόν που περικλείουν σχεδόν τα πάντα: προσπάθεια, κούραση, λύπες, πόνο, χαρές, επιτυχίες - με μία λέξη: αναμνήσεις.

O Γιάννης, αναμφισβήτητα, αποτελεί ένα μέλος της χρυσής φουρνιάς ποδοσφαιριστών που γράφει την σύγχρονη ιστορία του Συλλόγου: συμμετοχές με την ομάδα στη Γ' Εθνική, σε Μπαράζ Ανόδου, στο Κύπελλο Ελλάδας έχοντας κατακτήσει κάθε τίτλο εντός νησιού.

Ένας ποδοσφαιριστής που τον χαρακτηρίζει το πάθος για την νίκη και η τακτική προσήλωση, ένα "μηχανάκι" στον χώρο του κέντρου που απεχθάνονταν την έλλειψη σοβαρότητας στην προπόνηση. Ένας χαρακτήρας που "κόλλησε" με τον Παλληξουριακό φθάνοντας τις τελευταίες σεζόν να αποτελεί έναν εκ των αρχηγών της ομάδας.

Γιάννη (ή, καλύτερα, "Κουκ"), η οικογένεια του Παλληξουριακού σου εύχεται να είσαι υγιής και καλότυχος στα νέα κεφάλαια που ανοίγονται στην ζωή σου.

Ήταν πραγματικά τιμή μας να σε έχουμε κοντά μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου