Δευτέρα, Ιουνίου 24

Ιστορική στιγμή για Κεφαλονιά - Ιθάκη..... Ο ΑΣΕΑ Κεφαλονιά & Ιθάκη στην Α2 Εθνική κατηγορία!!! Συγχαρητήρια σε όλους

Ιστορική στιγμή η σημερινή για τον ΑΣΕΑ Κεφαλονιά & Ιθάκη, αφού η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει τον δεύτερο στόχο της, που ήταν η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, μέσα από τους αγώνες μπαράζ του Σαββατοκύριακου, που διεξήχθησαν στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας.

Έτσι, ο ΑΣΕΑ γίνεται η πρώτη ομάδα από τα Ιόνια νησιά που πετυχαίνει να αγωνίζεται σε τόσο μεγάλη Εθνική κατηγορία, από την επόμενη σεζόν!

Ο προπονητής της ομάδας Πολυχρόνης Πολίτσης, στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου, αποφάσισε να ανοίξει το ροτέϊσον, αφού είχε επιτευχθεί η πολυπόθητη άνοδος, μετά από εκείνο το 4-0 επί του Άρη Βούλας. Τελικά στον τελικό ηττήθηκε από την ομάδα του Ξυλοκάστρου με 4-0.

Τόσο ο Α.Ο. Ξυλοκάστρου, όσο και ο ΑΣΕΑ Κεφαλονιά & Ιθάκη, προέρχονται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το κύριο βάρος στα μπαράζ σήκωσαν ο αειθαλής Γιάννης Βλοτινός, ο Δημήτρης Κορδούτης, ο Μανώλης Σγουρομάλλης κι αγωνίστηκαν επίσης ο Αντώνης Παύλοζας, ο Γεράσιμος Παΐζης και ο Λάμπρος Κολαΐτης (οι τελευταίοι ήταν και στην τριάδα του τελικού).

Στην πορεία της ομάδας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχαν συμμετοχή ακόμα ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος και ο Χρήστος Γεμενετζής.

Κοντά στην ομάδα μας, βρέθηκε το μέλος της Διοίκησης Γεράσιμος Μολφέσης από την Ιθάκη και ο Κώστας Σιάχος από τη Διοίκηση της Παραολυμπιακής Επιτροπής!

Οι συνθήκες ήταν αντίξοες, λόγω της υπερβολικής ζέστης, όμως ο τελικός ήταν μία μεγάλη γιορτή και οι δύο ομάδες χάρηκαν με την άνοδο τους!

Επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της ομάδας τον Πολυχρόνη Πολίτση, ο οποίος μας δήλωσε για αυτή την τεράστια επιτυχία:

"Η σημερινή είναι μία ιστορική ημέρα για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, αφού ο ΑΣΕΑ Κεφαλονιά & Ιθάκη, κέρδισε το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο στόχος επετεύχθη και πλέον ανοίγει ένας μεγάλος δρόμος για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 2019, ενώ χάθηκε και μία χρονιά με τον covid και μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια κατάφερε από το τοπικό, το 2024 να φτάσει στην Α2 Εθνική.

Αρχικά, μετά την ξεκούραση και μέσα στον Ιούλιο, τότε ξεκινάει και η μεταγραφική περίοδος, θα προετοιμάσουμε το πλάνο μας για την επόμενη σεζόν με στόχο την παραμονή μας στην Α2, αλλά και για κάτι παραπάνω, αν μας παρουσιαστεί η ευκαιρία."

Συγχαρητήρια σε όλους, Διοίκηση - αθλητές - προπονητές, ιδιαίτερα στον ιδρυτή - εμπνευστή αυτής της ομάδας τον προπονητή Πολυχρόνη Πολίτση!

Παρακάτω σημερινές Εικόνες


















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου