Σάββατο, Ιουνίου 22

Μία ανάσα από πρωτάθλημα και άνοδο στην Α2 Εθνική ο ΑΣΕΑ Κεφαλονιά & Ιθάκη (Εικόνες)

Σήμερα στην αίθουσα του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ο Πρωταθλητής ΑΣΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗΣ, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κάνοντας το απόλυτο 2 στα 2 με την δευτεραθλήτρια ομάδα λοιπών νησιών ΟΕΑ ΧΙΟΥ 4-0 και την πρωταθλήτρια Αθήνας Α.Σ. Το ΓΥΜΝΑΣΙΟ 4-1 τερμάτισε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου και αύριο θα αντιμετωπίσει την δεύτερη ομάδα του 1 ομίλου τον ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ για να ολοκληρώσει τον δεύτερο στόχο, που είναι η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία και να συνεχίσει να γράφει Ιστορία, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β' Εθνική Δυτικής Ελλάδος.

Στο Αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ομάδας μας Πολίτσης Πολυχρόνης, χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές μας.

Αναλυτικά στον πρώτο αγώνα τον αθλητή από την Ιθάκη Γεράσιμο Παΐζη στην πρώτη θέση και τον αρχηγό της ομάδας και Κεφαλλονίτη Λάμπρο Κολαΐτη στην θέση δυο και στην θέση τρία τον Αντώνη Παυλοζα!

Και οι τρεις αθλητές έκαναν το απόλυτο και νίκησαν εύκολα τους “μικρούς” ταλαντούχους αθλητές από την Χίο, χωρίς να χάσουν ένα σετ!

Στον δεύτερο αγώνα που ξεκίνησε στις 12:00 ο προπονητής παρέταξε τους πρωταθλητές πλήρως με τους Βλοτινό Ιωάννη, Κορδούτη Δημήτρη και Σγουρομάλλη Μανώλη!

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Αθήνας επιβεβαίωσε ότι, δεν θα παραδώσει εύκολα τα “όπλα” καθώς προηγήθηκε με 1-0 κόντρα στο Κορδούτη Δ., σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έληξε 3-2, από εκεί και πέρα όμως μίλησε η εμπειρία του πολυνίκη πρωταθλητή Βλοτινού, κάνοντας το απόλυτο με δυο νίκες και με μια νίκη του Σγουρομάλλη, η ομάδα μας πέρασε μπροστά με 3-1.

Εκεί ολοκλήρωσε τη “δουλειά” ο Κορδούτης και έφερε στην ομάδα το ροζ φύλλο!

Ο προπονητής, δήλωσε ικανοποιημένος από την ομάδα του και περιμένει αύριο να ολοκληρώσει με επιτυχία και τον δεύτερο στόχο.

Μας ενημέρωσε ότι δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον συμπατριώτη μας βουλευτή κύριο Γερουλάνο και τον ενημέρωσε ότι αύριο θα προσπαθήσει να είναι δίπλα στην ομάδα!

Στο πλευρό της ομάδα μας ήταν και το μέλος του Δ.Σ. Γεράσιμος Μολφέσης.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας, τον εξαιρετικό προπονητή της Πολυχρόνη Πολίτση και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αυριανή δεύτερη ημέρα, για να πανηγυρίσουμε ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Παρακάτω εικόνες από τα παιχνίδια της 1ης ημέρας


















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου