Δευτέρα, Νοεμβρίου 28

ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
      Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα τεστ για τους διαιτητές του τοπικού Συνδέσμου Διαιτητών και όλοι πέτυχαν σε μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια όπως είναι αυτή η διαδικασία.

     Τα παραπάνω τεστ έγιναν από την γυμνάστρια των διαιτητών κ. Ειρήνη Μοσχονά και υπό το αυστηρό μάτι του προέδρου τους κ. Γ. Μαζαράκη που ήταν συνέχεια στην «τσίτα» προκειμένου όλα να διεξαχθούν όπως ορίζει ο κανονισμός αλλά και ο ίδιος ο παράγοντας της διαιτησίας και παρατηρητής Super League πλέον θέλει.                                                  
     Εμείς όσο καιρό ζητάγαμε τα τεστ αυτά και ότι πρέπει να γίνουν το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν να βοηθήσουμε τον τοπικό Σύνδεσμο αφού έπρεπε να έχουν γίνει όπως ορίζει ο κανονισμός.
     Επίσης πρέπει να αναφέρουμε και πάλι την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης και ειδικά από τον πρόεδρο και τα μέλη της και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό.
     Δήλωση μας έκανε στο τέλος της διαδικασίας εμφανώς ικανοποιημένος ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γ. Μαζαράκης.  Ας δούμε τι μας είπε:
     «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα σημερινά τεστ τα οποία επαναφέραμε μετά από πολλά χρόνια και ύστερα μεγάλο αγώνα.
     Οι διαιτητές που συμμετείχαν σε αυτά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
     Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι σταδιακά θα υπάρξει περαιτέρω βελτίωση των μελών μας τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης».
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΕΣΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου