Δευτέρα, Νοεμβρίου 7

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ......


ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ......
Αυλαία είχαμε επιτέλους στο Περιφερειακό πρωτάθλημα με την παρθενική εμφάνιση της Εικοσιμίας να μην είναι νικηφόρα. Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την νίκη, όμως άφησε πολλές υποσχέσεις!!!
Βροχή από ισοπαλίες την πρώτη αγωνιστική στον 6ο όμιλο. 7 συνολικά και μια νίκη γηπεδούχου είχε το «μενού». Νίκησε μόνο ο Παναιγιάλειος, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέστειλαν το ραντεβού τους για αργότερα.

Πάντως για την ομάδα μας ήταν διπλή η ατυχία αφού από μια κακή συνεννόηση στην άμυνα προήλθε το πέναλτι και η ισοφάριση για τις Βρασιές αλλά και η αποβολή του Σπ. Τζωρτζάτου είναι πολύ μεγάλη απώλεια για τον επόμενο αγώνα με τον Παναιγιάλειο στις Κεραμειές, ξέχωρα ότι αγωνίστηκε για 35΄ με 10 ποδοσφαιριστές.
Σκασμένος στην κυριολεξία ήταν ο έμπειρος αμυντικός μετά την αποβολή του  αλλά και την ισοφάριση της ομάδας του σε ένα χρονικά πολύ άσχημο σημείο του αγώνα.
Οι Βρασιές ήταν όπως ακριβώς την περιμέναμε και σας είχαμε ενημερώσει. Μια πολύ μέτρια ομάδα που ήρθε στις Κεραμειές μόνο να μην χάσει!!!!
Άσχημη εντύπωση προκάλεσε στους ανθρώπους της Εικοσιμίας η απουσία του κόσμου. Ήταν κάτι που τους προβλημάτισε ιδιαίτερα και πραγματικά δε βοηθάει την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν. Η αλήθεια όμως όσοι παραβρέθηκαν συμπαραστάθηκαν στην ομάδα με θέρμη χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Και τους αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!
Παρόν και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με την παρέα του στο γήπεδο και φάνηκε να παρακολουθεί με αρκετή αγωνία αλλά και ικανοποίηση με αυτά που έβλεπε, αφού ξέρει πόσο μεγάλη σημασία δίνει η ΕΠΟ σε θέματα βίας και επεισοδίων.

Διακρίναμε ένα πάνω στην ανατολική εστία του γηπέδου που έγραφε: «Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ ΓΕΡΑ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ». Και ο νοών νοήτω… Πραγματικά για την Κεφαλονιά και έτσι πρέπει κάθε φορά να το βλέπουμε. Και αξίζει μεγάλης σημασίας όταν από πληροφορίες που έχω ήταν ιδέα και υλοποιήθηκε από τα παιδιά της ομάδας.
Ενθουσιασμένοι αναχώρησαν από το νησί μας για την φιλοξενία που έτυχαν, αλλά και από το νησί μας, οι άνθρωποι των Βρασιών υποσχόμενοι να ανταποδώσουν στον Άγιο Ανδρέα!!!!!
Ο αεικίνητος πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Λυκούδης είχε φροντίσει τα πάντα με την παραμικρή λεπτομέρεια και του αξίζουν πολλά Μπράβο!!!! Αλλά και στήριξη στην προσπάθεια του.
Φανταστικό το «παρθενικό» γκολ του Αντώνη Κορσιάνου και της Εικοσιμίας στο περιφερειακό πρωτάθλημα, το οποίο το αφιέρωσε στον αδελφό του Πάνο που ήταν στον πάγκο των αναπληρωματικών. Ο «μικρός» είχε όμως την «ατυχία» πάνω που είχε πάρει τα πάνω του μετά το γκολ να γίνει αλλαγή για λόγους τακτικής.
Η απειρία των ποδοσφαιριστών της Εικοσιμίας λίγο έλειψε να στοιχίσει την ισοφάριση αμέσως μετά την σέντρα αφού ενώ ακόμη οι ποδοσφαιριστές μας πανηγύριζαν, ο διαιτητής έδινε συνέχεια στο παιχνίδι που ευτυχώς δεν είχε δυσάρεστες συνέπειες για αυτούς……
Τώρα ας περάσουμε στα δικά μας και τα ωραία μας….
«Λίγος» ο Α.Ο.Κ.Ι. το Σάββατο στον αγώνα με τα Ομαλά στο Αργοστόλι. Δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με σκορ 1-2 με τον Θ. Βουκελάτο να είναι πολύ προβληματισμένος ειδικά από την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του.
Στην Α΄ κατηγορία τα Διλινάτα συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους παραμένοντας στην πρώτη θέση και αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά από τα 2α  Ομαλά που ανέβηκαν περισσότερο και ακολουθούν Α.Ο.Κ.Ι., Α.Ε.Κ. με 6 βαθμούς. Ο «Πάγκε» έκανε «σεφτέ» στις νίκες και ακολουθεί ενώ Πρόννοι και Οδυσσέας ακόμη «ψάχνουν» τον πρώτο τους βαθμό!!!!!!
Στην Β΄ η Σάμη κάνει «πάρτι» με 4Χ4 και 7αρα στην Δόξα δείχνοντας ασταμάτητη!!!! Ακολουθούν τα Φωκάτα που παρέμειναν εκεί παρότι είχαν ρεπό. Σεφτέ επίσης στις νίκες και ο Παλληξουριακός που ακολουθεί με 4 βαθμούς, όσους και οι Πύλαρος και Πρόοδος. Μια Πρόοδος που αρχίζει να συνέρχεται περνώντας με 6αρα από τα Μακρυώτικα!!!! Ο Ηρακλής παρέμεινε στους 3 βαθμούς και προβληματίζει πολύ τελευταία με την απόδοση του, ενώ η Δόξα μάλλον ετοιμάζεται για το «ταξίδι» της επιστροφής βρίσκεται στην τελευταία θέση.
Στους σκόρερς τώρα της Α΄ κατηγορίας γίνεται «μάχη» αφού τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην 1η θέση με 3 τέρματα (Μεταξάς Ομαλών-Αναλυτής Γ.-Διλινάτων και Δρόσος Α.Ε.Κ.).






 











Στην Β΄ κατηγορία τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα αφού ο «αέρινος» Γιαν. Αμούργης παίζει μόνος του και πετυχαίνοντας 4 με την Δόξα βρίσκεται στην πρώτη θέση με 7 τέρματα και ακολουθεί ο συμπαίκτης του Ν. Μωραίτης.
Καλή αυτή η αγωνιστική για τις «σφυρίχτρες». Δεν είχαμε ιδιαίτερα παράπονα και αυτό καταγράφεται στα θετικά της Επιτροπής.
Και με την ευκαιρία πρόεδρε της επιτροπής διαιτησίας (της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.) τι έγιναν εκείνα τα περίφημα test; Για να πέσουν μερικές κοιλίτσες!!!!!!
Ν αναφέρουμε ότι όταν την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε για τον Γρ. Γαβρά το εξής: «Αυτός δεν κάνει για το περιφερειακό;» ήταν ένα απλό ερώτημα μας χωρίς να κατηγορούμε κάποιον για αυτό. Απλά ήταν ένα ερώτημα λόγω της πολύ καλής του παρουσίας του εν λόγω διαιτητή.
Επειδή κάποιος φίλος μας ανέφερε ότι στον διαιτητή αυτό προτάθηκε να συμμετάσχει στο εν λόγω πρωτάθλημα και δεν το δέχθηκε είμαστε υποχρεωμένοι να το αναφέρουμε.
Κάποιοι ας σταματήσουν να «επιβεβαιώνουν» καθημερινά την «αγάπη» τους για το site τους αναφέρουμε ότι το εμπεδώσαμε και τους ευχαριστούμε……. Πάντως τα «μαχαίρια» αυτοί τα ακονίζουν… Εμείς προς το παρόν τα έχουμε στα θηκάρια!!!!!! Ας κάνουν υπομονή και θα καταλάβουν!!!!!
Το ευχάριστο όμως τελικά καταλαβαίνουμε ότι μας διαβάζουν και πολύ μάλιστα «μανιακοί» αναγνώστες του sportsthea έχουν γίνει, μας περνάνε από «κόσκινο» που λέει, αλλά και μας αντιγράφουν να μας δείχνουν για πειστήριο!!!!! Μη μου πείτε καλό ε; ή μάλλον κάνουμε καλή δουλειά……
Αν φταίνε οι φωτογράφοι τα site ή οι δημοσιογράφοι για το χάλι μας τότε βγείτε και πέστε το ευθαρσώς για να γίνουμε καλύτεροι… Στην πυρά λοιπόν!!!! Αλλά ξαναλέμε ότι κάποιους τους ενοχλεί το μολύβι και ο φακός. Το γιατί άγνωστο!!!
Εμείς δεδομένοι δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε κανενός!!!!!! Τελεία και παύλα!!!!!!!!!
Με την ευκαιρία κ. πρόεδρε της επιτροπής παρατηρητών της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. γιατί δεν  τους ανακοινώνεται κάθε εβδομάδα όπως γίνεται και με άλλες Ενώσεις; Κακό είναι να γνωρίζουν τα σωματεία τους εντεταλμένους για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων τους; Και ακούω ότι υπάρχει πολύ «μουρμούρα» εκεί!!!!  
Δάσκαλε καλά το πας το «όχημα» εγώ θα στο ξαναπώ. Δε σε φοβάμε… Έτσι με έμαθες έτσι λέω…. Και κάτι ακόμη …. Τον πρόεδρο στο γήπεδο εδώ και τώρααααα!!!
Επιστροφή στην ενεργό δράση για τον Φοίνικα; Κάτι τέτοιο ακούγεται…. Το πουλάκι πάλι θα πετάξει ψηλά……  Είδες ο πρόεδρος… Ένας είναι αυτός!!!!!
Προεδράρα γέλασε το χειλάκι σου ε; Και πως με την 6αρα στα Μακρυώτικα «ξόρκισες» το κακό και ξανά προς την Δόξα τραβάς!!!! Άντε να πάρεις τα πάνω σου. Σε είχε φοβηθεί το μάτι μου !!!!!!
Το έχω ξαναγράψει μη τον πετάτε τον Παλληξουριακό…. Τώρα αρχίζει… ακόμη δεν είδατε τίποτα….. Υπομονή «Πάπι» θέλει, η μεγάλη σου «αγάπη»!!!!!!!
Βρέ λες το όνειρο του φίλου μου να βγει αληθινό; (έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα). Λες να δω τον «ΒΟΥ»  αρχηγό και καβαλάρη στο άρμα; Πάντως πλάκα πλάκα κάτι πρέπει να γίνεται τα ραντάρ μου πιάνουν πολλά… Οψόμεθα!!!!!!
Επιτέλους νίκη για τον «Πάγκε». Άντε γιατί είχαμε καθυστερήσει πολύ και επικίνδυνα βάζοντας μας σε σκέψεις….. Όχι μαύρες… Αλλά μας έβαλαν τέλος πάντων!!!!
Εκεί στον Ηρακλή δεν μας τα λέτε καλά ….. Για συνέλθετε λιγάκι… Που θα πάει το σερί; Άντε ψηλά κεφάλι μην αρχίζω να φωνάζω!!!! Και μου βάλουν στάμπα……..
Ο ένας τραυματισμός μετά τον άλλον βγαίνουν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και μάλιστα πολύ σοβαροί!!!!! Κύριοι επανερχόμαστε και πάλι. Φτιάξτε το ή κλείστε το. Θα «τσακίσετε» πολύ κόσμο ακόμη;
Από δω και πέρα θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι σε ότι άλλον τραυματισμό προκύψει λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου(;)
Σας μεταφέρω διαμαρτυρία γονέα ποδοσφαιριστή ο οποίος μιλούσε ότι θα ζητήσει την συμβολή του εισαγγελέα ώστε αν συμβεί κάτι να καταλογιστούν οι ευθύνες όπου ανήκουν αυτές.
Αυτά για σήμερα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ….. την άλλη εβδομάδα πάλι εδώ…… και ελπίζουμε αγκαλιά με μια μικρή «Μπομπίτσα»!!!!!!
Έτσι να σας κρατάμε και σε αγωνία!!!!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου