Τρίτη, Νοεμβρίου 8

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ


ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ!!!!!!!
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΣΙΕΣ
   Τελικά οι πληροφορίες που σας μεταδώσαμε νωρίτερα με επιφύλαξη σχετικά με την ένσταση που υπέβαλαν οι Βρασιές κατά της Εικοσιμίας την προηγούμενη Κυριακή δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν τελικά με την κατάθεση ένστασης της ομάδας της Αρκαδίας κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα και συγκεκριμένα για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή (Τζωρτζάτος Σπυράγγελος).

     Έτσι σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και αφού τελικά επιβεβαιώνεται ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ήταν τιμωρημένος με δυο αγωνιστικές από πέρυσι που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, η ομάδα μας κινδυνεύει να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο από 1.000 έως 3.000€ ενώ χάνει τον αγώνα με σκορ 3-0. Ο ποδοσφαιριστής κινδυνεύει επίσης με τιμωρία μέχρι έξι αγωνιστικές ενώ παραμένουν οι δυο που προϋπήρχαν.
     Άσχημα λοιπόν τα «μαντάτα» για την ομάδα μας που πληρώνει την απειρία της σε αυτό το πρωτάθλημα αφού όταν έχεις αντιπάλους πολύ έμπειρες ομάδες με πολυετή παρουσία στο πρωτάθλημα δεν χωράει το παραμικρό λάθος.
     Εδώ θα πρέπει να συστήσουμε ψυχραιμία από όλους και άπαντες στην ομάδα να προετοιμαστούν κατάλληλα τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά για την «μάχη» της Κυριακής με τον Παναιγιάλειο που πρέπει να είναι νικηφόρα «διασκεδάζοντας» κάπως την κατάσταση.
     Όσο για κάποιους που άρχισαν από τώρα την κακοπροαίρετη κριτική θα πρέπει να καταλάβουν ότι μόνο κακό κάνουν στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου