Παρασκευή, Αυγούστου 3

"ΤΕΛΟΣ" Ο Δ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.Ο.Α.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.Ο.Α. Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ COACH ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Προπάθεια να έρθει αξιόλογος coach
   Μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον πάγκο του Ν.Ο.Α. ο Δημήτρης Κρητικός αποχώρησε από την θέση του.
    Σε χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. και της επιτροπής υδατοσφαίρισης πάρθηκε η απόφαση για διαζύγιο κοινή συνεναίσει με τον επιτυχημένο coach για τον  οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας θα συνεχίσει την καριέρα του Γλυφάδα.    Έτσι έκλεισε ένας σπουδαίος κύκλος σε μια άψογη και ειλικρινή συνεργασία από τις δυο πλευρές με επιστέγασμα την κατάκτηση της 6ης θέσης της παρθενικής του εμφάνισης στο πρωτάθλημα της Α1 και την καταξίωση του Ομίλου στις καλύτερες ομάδες της Ελληνικής υδατοσφαίρισης.

   Επίσης τα μέχρι στιγμής στοιχεία μας δείχνουν να αποχωρούν από την ομάδα και οι Γιάννης Θωμάκος, Ζάχος Αναστασιάδης με "ρώτα" την ομάδα του Πανιωνίου.
  Έτσι μετά τις παραπάνω εξελίξεις επόμενο ήταν στο συγκεκριμένο Δ.Σ. να παρθούν αποφάσεις άμεσες για υλοποίηση όπως στο θέμα της κάλυψης της θέσης του προπονητή όπου ακούγονται κάποια ισχυρά ονόματα του χώρου μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Μαυρωτάς (Εθνικός), Σάκης Κεχαγιάς (προπονητής Εθνικής Νέων και βοηθός του Δημ. Μορφέση στην Εθνική γυναικών, Βαγγέλης Ρούπακας (Χίος) και Τάσος Παπαναστασίου (Γλυφάδα).
 Επίσης στην ίδια συνεδρίαση αποφασίσθηκε να καττέβει η ομάδα αποφεύγοντας τον κίνδυνο να μην συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα αφού εδόθησαν εγκυήσεις από όπου χρειάζονταν, ακόμη να μειωθεί το μπάτζετ λόγω της οικονομικής κρίσης η οποία ήταν αδύνατον να μην επηρεάσει και τον χώρο και να βασισθεί η ομάδα στην λογική μιας νεανικής παρουσίας.
   Εδώ γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από την επιτροπή να κρατηθεί ο περυσινός κορμός στο 80% τουλάχιστον και να καλυφθού άμεσα οι κενές θέσεις όσων αποχωρήσουν από την ομάδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου