Σάββατο, Αυγούστου 4

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Εθνική Άμμου: Ελλάδα-Τουρκία 5-2

Β. Μαζαράκης: Πιστεύουμε αυτή την ομάδα
   Ιδανικό ξεκίνημα για την Εθνική Ανδρών Άμμου στη 2η Ευρωπαϊκή Λίγκα Beach Soccer (E.B.S.L.). Οι διεθνείς συνέτριψαν 5-2 την Τουρκία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, βάζοντας έτσι βάσεις για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.
   Αν και η Εθνική βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα (0-1), κατάφερε με εντυπωσιακή αντεπίθεση διαρκείας να φέρει τα πάνω κάτω πριν τελειώσει το πρώτο (από τα τρία συνολικά που παίζονται) δωδεκάλεπτο να πάρει για τα καλά τα ηνία του ματς προηγούμενη με σκορ 3-1 (5’ Νίκος Μπερτσιάς 1-1, 8’ Νεκτάριος Μπερτσιάς 2-1 και 10’ Μπούσμπουρας 3-1).
   Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε με την ίδια απόδοση και στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, όταν ανέβασε ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ πάλι με τον Νίκο Μπερτσιά (14ο λεπτό 4-1) και τον Κουβαρά (18ο λεπτό 5-1).      Οι Τούρκοι απλώς μείωσαν και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα (5-2, 33ο λεπτό).

ΕΛΛΑΔΑ: Νικολάου ((Gk), Κωνσταντακόπουλος, Παπασταθόπουλος, Δελαπόρτας, Τριανταφυλλίδης (αρχική πεντάδα), Νίκος Μπερτσιάς, Νεκτάριος Μπερτσιάς, Κουβαράς, Μπούσμπουρας, Πέρτσας (Gk).
«Από την αρχή του αγώνα ήμασταν καλύτεροι, ανεξαρτήτως του γρήγορου γκολ που δεχτήκαμε, κι αυτό φάνηκε άμεσα. Ελέγξαμε πλήρως τον αγώνα και η νίκη μας είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Χαίρομαι γιατί ξέρω πως είναι να ζεις μετανάστης σε μια ξένη χώρα και γνωρίζω πόσο μεγάλη χαρά δίνουν τέτοιες νίκες στους Έλληνες που μένουν μόνιμα στη Γερμανία και βρέθηκαν στις εξέδρες πλάι μας. Παραμένουμε ψύχραιμοι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Στόχος μας να πάρουμε άλλη μια νίκη τουλάχιστον και να προκριθούμε», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο epo.gr ο Ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Σοϊλεμές.
   «Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στους Έλληνες μετανάστες που ήρθαν στο Βερολίνο για να μας στηρίξουν. Πιστεύουμε στην ομάδα και έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι μπορεί να είναι νέα, αλλά έχει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξεις και προοπτική να πετύχει σημαντικά πράγματα στο άμεσο μέλλον», είπε στο epo.gr ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Άμμου και επικεφαλής της αποστολής Βαγγέλης Μαζαράκης.
   Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής το Σάβββατο 4/8/2012 η διοργανώτρια του τουρνουά Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου