Κυριακή, Ιανουαρίου 13

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ-ΕΡΥΣΣΟΣ)

Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ 2-0
         



ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ 4ΑΔΑ Ο ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΥΣΣΟ
    
   Σε ένα αρκετά καλό και με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα, ο Πυλαριακός επικράτησε της Ερύσσου με σκορ 2-0 στο τοπικό ντέρμπι. Έτσι, οι γηπεδούχοι παρέμειναν σε τροχιά playoffs, ενώ για την αντίπαλό τους και, σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή της, όλα θα κριθούν την επόμενη Κυριακή στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο τον Ηρακλή Πρόννων, αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία με τις υπάρχουσες συνθήκες να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι.      
   Φάσεις και γκολ
   Πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα για τους γηπεδούχους της Πυλάρου στο 10΄ όταν ο Β. Πάπα ύστερα από ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, θα αναγκάσει τον Αρώνη να αποκρούσει την μπάλα στέλνοντάς την πλάγια. 
  Νέα ευκαιρία χάνουν οι γηπεδούχοι στο 15΄ όταν ο Αρώνης λέει και πάλι "όχι" σε διαγώνιο σουτ του Αλ. Ποταμιάνου διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
  Ο Πυλαριακός στο 22΄ θα μείνει με δέκα παίχτες αφού αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Θεοδωράτος των γηπεδούχων, ο οποίος ανέκοψε αντικανονικά τον Λιγόρ Πάπα που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.
 Μετά από την αποβολή αυτή, οι φιλοξενούμενοι γίνονται πιο απειλητικοί πήραν τον έλεγχο του αγώνα, χάνοντας στο 23΄ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Γ. Ταβάνι κατ΄ αρχήν στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια σε "μπέρδεμα" των επιθετικών τους θα στείλουν την μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια του Μακρή και να καταλήξει κόρνερ. Ήταν μια απίστευτη ευκαιρία από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται!!
  Νέα ατυχία για την Έρυσσο στο 27΄ όταν το φάουλ του Κοψίνη από πλάγια θέση θα βρει και πάλι το οριζόντιο δοκάρι του Μακρή και θα καταλήξει άουτ.
  Στο 33΄ ο Δ. Παπαδάτος, μόνος και από το ύψος της μικρής περιοχής, θα πλασάρει προς το τέρμα των φιλοξενούμενων για να αποκρούσει την μπάλα πάνω στην γραμμή ο Αντύπας.
  Έτσι θα τελειώσει το ημίχρονο χωρίς σκορ.
 Το 1-0 για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 78΄ όταν ο Βαγγ. Πάπα από αριστερά θα βγάλει μια σέντρα στο ύψος περίπου του πέναλτι και τον Μπαλάι με σουτ στην κίνηση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
 Πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα στο 82΄ οι γηπεδούχοι παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα θα πετύχουν το 2-0 με τον Πάπα να σουτάρει στην κλειστή γωνία του Αρώνη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
 Διαιτητής ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ. Κων. Κιόση και Βασ. Λογοθέτη.  
 Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Γασπαρής Ν, Θεοδωράτος, Παπαδάτος, Κουλουμπής, Μιχελής, Μπαλάι, Κουγιανός, Σολδάτος (46' Γασπαρής Α.), Ποταμιάνος, Πάπα Β.
Έρυσσος:(Γ. Βρυώνης), Αρώνης, Καψάλης Χ., Ζαμπέλης Δ., Παπαδημητράτος, Αντύπας, Ταβάνι Γ., Τραχάνης, Ταβάνι Ν. (82' Ζαμπέλης Α.), Κουταλάς (65' Κατριβέσης), Κοψίνης, Πάπα Λ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου