Κυριακή, Ιανουαρίου 13

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΥΡΓΙ-ΑΝΩΓΗ)

ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ 4-1
  










ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ Ο ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ..... ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΓΗ 4-1
   Που το πάει τελικά φέτος ο νεανικός Παπυργιακός κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Η ομάδα από το Πυργί έχει τρελάνει κόσμο φέτος με τις επιδόσεις της κάτι που αν έχει συνέχεια το τέλος θα την βρει έτοιμη να χτυπήσει την "πόρτα" της  Α' κατηγορίας και την επιστροφή της σε αυτή μετά από αρκετά χρόνια.
   Η ομάδα παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, αποτελείται από νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές και εκτός του στόχου της τον οποίο προαναφέραμε δίνει πολλές "υποσχέσεις" για το μέλλον.
  Σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σε άλλη μια σπουδαία μέρα επικράτησε της Ανωγής, η οποία όντως είχε και αρκετές ελλείψεις, εύκολα με σκορ 4-1 και παρέμεινε στην 2η θέση, ισόβαθμη των Φωκάτων μειώνοντας μάλιστα την διαφορά από τους πρωτοπόρους Πρόννους στους 2 βαθμούς και όλα μπορούν να συμβούν στη συνέχεια της κανονικής περιόδου.
   Φάσεις και γκολ 
Μόλις 2΄μετά την έναρξη του αγώνα ο Ερμάλ σε μια ατομική προσπάθεια βγάζει σέντρα προς την περιοχή που βρίσκει τον Σπηλιώτη, αυτός επιχειρεί κεφαλιά, ο τερματοφύλακας της Ανωγής αποκρούει την μπάλα, η οποία καταλήγει στο δοκάρι και στην επιστροφή της την βρίσκει ο Τούρλας και με πλασέ σημειώνει το 1-0.
Στο 9΄ ο Ερμάλ πραγματοποιεί σουτ που αποκρούει ο Θεοφιλάτος σε κόρνερ.
Σειρά του Μπερδεμπέ στο 15΄ που θα κάνει ένα μακρινό σουτ το οποίο αποκρούει ο Κουγιανός.
Ωραία ατομική προσπάθεια στο 25΄ του Ερμάλ από αριστερά ο οποίος σεντράρει στον αφύλακτο Τούρλα, που κατεβάζει την μπάλα αλλά καθυστερεί να πλασάρει με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί της Ανωγής.
Μια ωραία κάθετη πάσα του Ντόκου στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων προς τον Ερμάλ, που απέναντι από τον τερματοφύλακα δεν δυσκολεύεται να τον πλασάρει και να πετύχει το 2-0 για τον Παπυργιακό περίπου στο 33΄.
Το 3-0 πετυχαίνει ο Παπυργιακός στο 42΄ ύστερα από μια πολύ ωραία ομαδική ενέργεια, στη συνέχεια ωραίο συνδυασμό 1-2 μεταξύ Κουμαριώτη-Μενεγάτου, η μπάλα φθάνει στον Τούρλα που πλασάρει στο νεαρό Μενεγάτο ο οποίος θα στείλειι την μπάλα στα δίχτυα.
Και το β΄ ημίχρονο συνεχίστηκε η επιθετική διάθεση των παικτών του Παπυργιακού με ελάχιστες μόνο φάσεις από την πλευρά της Ανωγής.
Έτσι, στο 52΄ ο Κουρούκλης εκτελεί για την Ανωγή απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων που αποκρούει σταθερά ο Κουγιανός.
Στο 58΄ επέλαση του Ερμάλ, που σεντράρει προς τον Κλωνή και αυτός χάνει την ευκαιρία να κάνει το 4-0 όταν σε κενό τέρμα στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Θεοφιλάτου.
Και νέα επέλαση του Ερμάλ στο 60΄ με τον Σπηλιώτη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, αλλά η σέντρα σουτ που επιχειρεί περνάει μόλις άουτ.
Στο 65΄ την κάθετη πάσα του Τρίτση στην πλάτη της άμυνας της Ανωγής, αργεί να αξιοποιήσει ο Ερμάλ και έτσι προλαβαίνει ο τερματοφύλακας να τελειώσει την φάση. Αλλά και στο 68΄ ο Θεοφιλάτος αποκρούει ωραία στη γωνία του το σουτ που επιχειρεί και πάλι ο Ερμάλ για τον Παπυργιακό.
Ο Μενεγάτος στο 70΄ είναι ο παίχτης που διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα στον αγώνα και παράλληλα σημειώνει για τον Παπυργιακό το 4-0, όταν ο Παγουλάτος σε επέλασή του από αριστερά σεντράρει προς τον Κλωνή και αυτός με σέντρα-κεφαλιά βρίσκει το Μενεγάτο που με νέα κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Το γκολ για την Ανωγή (1-4) έρχεται στο 75΄ από το σουτ του Σούπα που δέχτηκε την σέντρα από την απέναντι πλευρά μετά από μπάσιμο του Μπερδεμπέ από αριστερά.
Τελευταία φάση στο 82΄ και πάλι για τον Παπυργιακό όταν ο Μενεγάτος επιχειρεί σέντρα από αριστερά αλλά βγαίνει και “καθαρίζει” ο Θεοφιλάτος.
   Διαιτητής ο κ. Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κιόση και Βασ. Λογοθέτη.
   Οι συνθέσεις
Παπυργιακός:(Π. Καρούσος), Κουγιανός, Σπηλιώτης, Απέργης, Τούρλας (70' Τρίτσης), Παγουλάτος Διον. (46' Χατζηφωτιάδης), Παγουλάτος Θοδ., Τόκος, Ερμάλ, Μενεγάτος, Κουμαριώτης (46' Κλωνής), Ψαχούλιας. 
Ανωγή:(Γ. Μαλλιώρης), Θεοφιλάτος, Αντωνόπουλος, Γερολυμάτος, Μπενάτος, Αδηλίνης, Μοσχονάς (65' Γρηγορόπουλος), Μπερδεμπές, Παπαδάτος, Σούπας, Κουρούκλης, Ρουχωτάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου