Πέμπτη, Ιανουαρίου 3

Γ. Σκροπολίθας: "Είναι σημαντικό να στηρίζει ο κόσμος της επαρχίας το μπάσκετ, δουλεύουμε με τα μέσα που διαθέτουμε"


Στη ραδιοφωνική εκπομπή El Classico που μεταδίδεται κάθε μεσημέρι (1-3) από τον Ερμή, στη συχνότητα των 91,8 τοποθετήθηκε ο τεχνικός της ΑΓΕΖ Γιώργος Σκροπολίθας. 
alt
Ο κ. Σκροπολίθας ευγενικός και γλαφυρός, όπως το συνηθίζει μετέφερε τις εντυπώσεις του, από τη μέχρι τώρα πορεία της νησιώτικης ομάδας, τονίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή που πάτησε... το πόδι του στη Ζάκυνθο, δε σταμάτησε να πιστεύει, ότι στόχος της ομάδας είναι η παραμονή, παρά το πολύ καλό ξεκίνημα που έγινε. 
 Σε ερώτηση του συναδέλφου Σωκράτη Λειβαδά σχετικά με το αν ο σύλλογος της ΑΓΕΖ έχει περάσει τις... εξετάσεις στον οργανωτικό τομέα είπε:
“Προσπαθούμε να δουλεύουμε με τα μέσα που έχουμε. Χρειαζόμαστε βελτίωση και υπάρχουν τα περιθώρια. Μας περιορίζει πολύ το γεγονός ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε με φιλικούς αγώνες. Είναι ταλαιπωρία και προκύπτουν έξοδα για να βγούμε εκτός νησιού.  Από την άλλη πλευρά και οι αντίπαλες ομάδες δυσκολεύονται να ταξιδέψουν στο νησί για αυτό το λόγο και βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες”. 
Για τον κόσμο που βρίσκεται κοντά στο σύλλογο σημείωσε: 
“Τον ευχαριστούμε για ζεστό του ενδιαφέρον. Είναι πολύ σημαντικό σε μια επαρχιακή πόλη να στηρίζει ο κόσμος τις ομάδες”. 
Σε ερώτηση του Σ. Λειβαδά για το θέμα του Μπονίκου υπογράμμισε τα εξής: 
“Το τελευταίο διάστημα έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, τον θέλουμε κοντά μας”.
Για τους... ρεαλιστικούς στόχους της ομάδας απάντησε: 
“Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Αν κερδίζαμε το Χαλάνδρι η κατάσταση θα ήταν διαφορετική. Θα πρεπε να αναθεωρήσουμε για πολλά, ίσως θα οριοθετούσαμε κάτι καινούριο. Προσωπικά όμως από την πρώτη στιγμή αναφέρω ότι στόχος μας είναι η παραμονή. Ότι πάθαμε στο Χαλάνδρι απλά το επιβεβαίωσε. Η ομάδα παίζει στη Γ' Εθνική, δεν είναι κάτι απλό. Υπάρχουν ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις και χάνουν δύσκολα. Ακόμα και ο Ποσειδώνας που δεν έχει νίκη δεν είναι εύκολη λεία”. 
Για τον αριθμό των νικών που μπορεί να χρειαστούν είπε: 
“Το μίνιμουμ 11 νίκες θεωρώ ότι χρειάζονται οι ομάδες για να παραμείνουν στην κατηγορία. Υποβιβάζονται 5 και θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Από την άλλη πλευρά είναι αρκετά δύσκολο ομάδες όπως ο Ολυμπιονίκης και ο Ποσειδώνας να φτάσουν σε αυτό τον αριθμό”. 
Για ότι προέκυψε με τον τραυματισμό του Τζινόπουλου επισήμανε:  
“Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και έμπειρος. Έχει παίξει σε καλύτερο επίπεδο. Θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες. Δεν έχουμε πολλές λύσεις, ούτε πολυτέλεια να στηριζόμαστε σε αρκετούς παίκτες όπως άλλες ομάδες. Τουλάχιστον έτυχε τώρα που προκύπτει η διακοπή”. 
Για τους συχνούς τραυματισμούς τόνισε:  
“Είναι κάποιες ατυχείς συγκυρίες. Το θεωρώ ανεξήγητο σε μεγάλο βαθμό. Ο Νικολόπουλος τραυματίστηκε από την πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας. Σοβαρός και ο τραυματισμός του Μυλωνά. Οι τραυματισμοί συνήθως βγαίνουν μέσα στον αγώνα, όπου υπάρχει μεγαλύτερη ψυχολογική και σωματική πίεση”.
Για την αποθεραπεία του Νικολόπουλου συμπλήρωσε:  
“Για να θρέψει ο χιαστός ενός αθλητή, ότι οργανισμό κι αν έχει χρειάζονται 4-5 μήνες το λιγότερο. Οπότε από Μάρτη – Απρίλη θα είναι έτοιμος. Δε θα τον έχουμε μαζί μας για πολύ δυστυχώς”.
Πηγή:http://www.ioniansports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου