Δευτέρα, Οκτωβρίου 28

Λίγο πριν από τη σέντρα των επαναληπτικών του κυπέλλου.... Οι Δηλώσεις των πρωταγωνιστών



Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Δημοτικό Ιθάκης
Τετάρτη 30-10-2013
ώρα 14:00
Κυριάκος Λαγκαδάς (ποδοσφαιριστής Προόδου)
"Την Τετάρτη το μεσημέρι έχουμε τον επαναληπτικό του κυπέλλου με την ομάδα του Παγκεφαληνιακού.
Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από την άποψη ότι για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πρέπει να ανατρέψουμε το εις βάρος μας 4-1 του πρώτου παιχνιδιού, με λίγα λόγια να καταφέρουμε να βάλουμε τρία γκολ και να μην δεχθούμε κανένα.  
Αν η ομάδα παρουσιαστεί πλήρης, με τη διάθεση και τη δύναμη που επέδειξε στο παιχνίδι πρωταθλήματος της περασμένης Κυριακής και χωρίς άγχος, αφού άλλωστε δεν έχει να χάσει τίποτα πιστεύω ότι θα διεκδικήσουμε την πρόκριση όσο κι αν φαίνεται δύσκολο.
Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή έχει ψυχολογία ανεβασμένη και επιπλέον τα παιδιά που έλλειπαν επιστρέφουν κάνοντάς μας όλο και πιο δυνατούς".    
Μάκης Θωμάς (ποδοσφαιριστής Παγκεφαλληνιακού
"Το παιχνίδι κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες καθώς είμαστε μια άπειρη ομάδα και ίσως επηρεαστούμε από την δυνατή έδρα των αντιπάλων. Θα χρειαστεί πολύ υπομονή και θέληση.
Πιστεύω πως αν εμφανιστούμε σοβαροί όπως στο πρώτο ματς η νίκη είναι δική μας.
Απλώς θα πρέπει να θέσουμε ως στόχο εξ αρχής τη νίκη και να μην επαναπαυτούμε στο σκορ του πρώτου αγώνα"
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Τετάρτη 30-10-2013
ώρα 15:00
Σάκης Πέττας (ποδοσφαιριστής Παλληξουριακού)
"Πιστεύω ότι θα είναι ένας πάρα πολύ καλός αγώνας γιατί και οι δυο ομάδες το θέλουμε πάρα πολύ. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια στον θεσμό και είμαι σίγουρος ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει ότι θα το χαρεί.
Η ομάδα της Ανωγής βρίσκεται σε πάρα πολύ κατάσταση όπως και εμείς. Θεωρώ ότι θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και θέληση για τη νίκη και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος".
Παύλος Μοσχονάς (ποδοσφαιριστής Α.Ο. Ανωγής)
"Φέτος η ομάδα ξεκίνησε τα πλάνα της σε μια συνεργασία που έγινε με τον Παλληξουριακό παίρνοντας κάποια παιδιά τα οποία δεν θα είχαν μεγάλη συμμετοχή εκεί.
Από εκεί και πέρα και μετά η κλήρωση του κυπέλλου που μας έφερε αντιμέτωπους. Το μόνο που κάνουμε σαν Ανωγή είναι να βγάλουμε, όπως και τα παιδιά που έχουν έρθει φέτος στην ομάδα κάποια συμπεράσματα από την αγωνιστική τους ετοιμότητα.
Να τονίσω εδώ ότι κάποια από αυτά δεν έχουν κάποιο επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους όποτε όπως τους είπαμε και στο πρώτο παιχνίδι, ο προπονητής από αυτά τα δυο παιχνίδια με τον Παλληξουριακό αλλά και από τα φιλικά που θα κάνει η ομάδα το μόνο που θα κρατήσει είναι τα συμπεράσματα που θα βγουν για τη θέση και την αγωνιστικότητα του κάθε παιδιού που θα χρησιμοποιηθεί.
Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτάμε το κύπελλο γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα με νέους παίχτες αυτό που θέλουμε είναι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να έχουμε άποψη για το τι μπορεί να προσφέρει το κάθε παιδί στην ομάδα και σε ποια θέση.  
Το σκεπτικό μας φέτος είναι να στηριχθούμε πάνω σε αυτά τα νεαρά παιδιά έτσι τόσο αυτά όσο και η ομάδα της Ανωγής στα επόμενα χρόνια να έχει ένα βασικό κορμό από νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Δεν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με το μεταξύ μας παιχνίδι αφού γνωρίζουμε ότι ένας από τους φετινούς στόχους του Παλληξουριακού και πρέπει να είναι  το κύπελλο, ενώ ο δικός μας στόχος επιμένω, είναι να έχουμε μια άποψη όπως είπα παραπάνω από αυτά τα παιδιά για το τι και που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα"!!!
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
Δημοτικό Κεραμειών
Τετάρτη 30-10-2013
ώρα 15:00
 
Θωμάς Μάστορας (ποδοσφαιριστής Φωκάτων)
"Το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Παπυργιακό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτά του πρωταθλήματος καθότι ο θεσμός του Κυπέλλου, κρύβει πολλές εκπλήξεις και πολλά απρόοπτα.
Στον πρώτο αγώνα στο Αργοστόλι απέναντι στην ίδια ομάδα κερδίσαμε δύσκολα με 1-0.
Η ομάδα μας θεωρώ ότι τότε ήταν απροετοίμαστη και πιστεύω πως τώρα που έχουμε πιο πολλά παιχνίδια στα πόδια μας θα παίξουμε πιο δυνατά και πιο σίγουρα για να υπερασπιστούμε το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ελπίζοντας να πάρουμε την πρόκριση".
Διονύσης Κοψίνης (ποδοσφαιριστής Παπυργιακού)
"Ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου με την ομάδα των Φωκάτων είναι μια καλή ευκαιρία για μας, να βγάλουμε στο γήπεδο όλη την σκληρή δουλεία που έχουμε κάνει στις προπονήσεις.
Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν είναι απαγορευτικό και θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επομένη φάση της διοργάνωσης. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο καθώς ο αντίπαλος έχει αγωνιστικό ρυθμό και διαθέτει αξιόλογους παίχτες.
Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο χωρίς φόβο με πίστη για την πρόκριση. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας και ο καλύτερος ας κερδίσει!”
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο.Κ.Ι.
Δημοτικό Τζανάτων
Τετάρτη 30-10-2013
ώρα 15:00
 
Λεωνίδας Βανδώρος (ποδοσφαιριστής Ηρακλή Πρόννων)
"Την Τετάρτη η ομάδα μου ο Ηρακλής Πρόννων, υποδέχεται την ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι., στο δεύτερο παιχνίδι της Α’ φάσης  του κυπέλλου Κεφαλονιάς.
Με την πρώτη αναμέτρηση να έχει λήξει με σκορ 4-0 υπέρ της ομάδας του Α.Ο.Κ.Ι. και σε συνδυασμό της διαφοράς των δυο ομάδων, σε αγωνιστικό επίπεδο, η υπόθεση και οι ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση για την ομάδα μου είναι μηδαμινές. Γι αυτό το λόγο, για τον Ηρακλή είναι μια ευκαιρία να δούμε αυτό το ματς ως ένα παιχνίδι προετοιμασίας, για το προσεχές πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας.
Μιας που αναφέρθηκα στο πρωτάθλημα, εδώ θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: Δεν γίνεται οι ομάδες της Β´ κατηγορίας να έχουν ξεκινήσει προετοιμασία από τις 15 Σεπτέμβριου, να παίζουν τον πρώτο αγώνα (κυπέλλου) μετά από σχεδόν 10 ημέρες (με σοβαρότατο κίνδυνο τραυματισμού των ποδοσφαιριστών) και το πρωτάθλημα να φαίνεται ότι θα ξεκινήσει, στα τέλη Νοεμβρίου. 
Κατανοώ πραγματικά την Ε.Π.Σ.Κ.Ι., στο γεγονός ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα γήπεδα, αλλά πρέπει να βρεθεί μια λύση, για αυτά τα σωματεία.
Τέλος από την πλευρά μου εύχομαι σε όλους τούς ποδοσφαιριστές καλή σεζόν και πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς".
Ανθούλης Δρόσος (ποδοσφαιριστής Α.Ο.Κ.Ι.)
"Το παιχνίδι της Τετάρτης για εμάς, είναι εξίσου σημαντικό όπως όλα τα υπόλοιπα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Στόχος μας είναι η νίκη και μόνο η νίκη. Έχουμε το προβάδισμα μετά το 4-0 του πρώτου ματς. Δεν έχουμε άγχος και πάμε στον επαναληπτικό στα Τζανάτα να παίξουμε έναν καλό αγώνα και να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, ο οποίος όπως και το πρωτάθλημα είναι σε προτεραιότητα στους φετινούς στόχους της ομάδας".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου