Παρασκευή, Οκτωβρίου 25

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Pre Game 3ης Αγωνιστικής

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
Η 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
Αγωνιστική για όλα τα γούστα.... ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Πάγκε-Σάμης, Ομαλών-Παλληξουριακού όπως και το ντέρμπι των ουραγών Πρόννων-Διλινάτων
Στην Ιθάκη ο Α.Ο.Κ.Ι. δοκιμάζεται απέναντι στην Πρόοδο που δεν μπορεί να θεωρηθεί ξεγραμμένη και είναι πολύ επικίνδυνη ... Βέβαια θα χρειαστεί να αλλάξουν πολλά για να πάρει κάτι από το παιχνίδι
Στις Κεραμειές δύσκολα θα μπορούσε να είχαν τύχη τα Φωκάτα απέναντι στην Α.Ε.Κ. και όπως φαίνεται θα πάρει νέα αναβολή η "ιστορική" νίκη των γηπεδούχων στην Α' κατηγορία
"Βάπτισμα" πυρός ως βοηθοί τριών νέων διαιτητών στα τοπικά πρωταθλήματα
Συνέχεια το προσεχές Σαββατοκύριακο 26/27-10-2013 με το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης και τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής.
Το ενδιαφέρον εστιάζεται πιο πολύ στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στο ντέρμπι μεταξύ του εκ πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα Παγκεφαλληνιακού και της ιδιαίτερα ανεβασμένης φέτος Σάμης το Σάββατο το απόγευμα ώρα 3 μ.μ.. Δυο ομάδων με κοινό στόχο την είσοδο τους στην τελική 4αδα.
Λίγες ώρες πριν σε ένα παιχνίδι που προηγείται στις 11 π.μ. στο Βαθύ η τοπική Πρόοδος με τα πολλά προβλήματα φέτος φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Α.Ο.Κ.Ι. σε ένα παιχνίδι που δεν είναι το φαβορί για τη νίκη αλλά το σίγουρο είναι ότι θα το παλέψει αφού είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της φέτος και αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της.
Α.Ε. Κεφαλληνίας
Η αγωνιστική μεταφέρεται την επόμενη ημέρα, Κυριακή, με τρία παιχνίδια όλα με ώρα έναρξης στις 3 μ.μ..
Συγκεκριμένα στα Τζανάτα σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στους ουραγούς της βαθμολογίας Πρόννους και Διλινάτα με τις δυο ομάδες να παλεύουν μεταξύ τους για να "αρπάξουν" τους πρώτους τους φετινούς βαθμούς ώστε να πάρουν βαθμολογική ανάσα, κάνοντας συγχρόνως τη νέα αρχή που επιζητούν.
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές ο "Δαυίδ" αντιμετωπίζει τον "Γολιάθ" (Φωκάτα-Α.Ε.Κ.) και φυσικά δεν γίνεται λόγος για το ποιος είναι το φαβορί αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων. Έτσι οι περυσινοί πρωταθλητές είναι έτοιμοι να προσθέσουν ακόμη τρεις βαθμούς στην βαθμολογική τους συλλογή, εκτός και αν γίνει ένα πολύ μεγάλο θαύμα!
Α.Ο.Κ.Ι.
Τέλος στο Αργοστόλι και στο Δ.Α.Κ. τα Ομαλά χωρίς την παρουσία του Διον. Λιονάτου πλέον στον πάγκο τους καλούνται να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν και να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς απέναντι στον ισχυρό φέτος Παλληξουριακό. Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι και τόσο εύκολα αφού ο Παλληξουριακός και πιο ποιοτικός σαν ομάδα είναι αλλά και ο βασικός του στόχος φέτος είναι η 4αδα επομένως δεν θα ήθελε να σπαταλήσει βαθμούς σε ένα τέτοιο παιχνίδι.
Τέλος αυτό που αξίζει να σημειώσουμε σε αυτό το ρεπορτάζ είναι η παρουσία των νέων διαιτητών που αποφοίτησαν πρόσφατα από την σχολή της τοπικής διαιτησίας σε παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής. 
Αυτό που χρειάζονται στα πρώτα τους βήματα, στον δύσκολο χώρο της διαιτησίας είναι η στήριξη όλων μας. Σίγουρα η απειρία θα φέρει και κάποια λάθη (μακάρι να μη γίνουν). Αλήθεια ποιος δεν κάνει λάθη στην πρώτη του εμπειρία; Ας τα δικαιολογήσουμε και να τα αφήσουμε να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Άλλωστε όλοι τους είναι εξαιρετικά και σοβαρά παιδιά με αγάπη σε αυτό που κάνουν.
Π.Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός
Ας τους δώσουμε λοιπόν τον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής που χρειάζονται. Ας μην τα απογοητεύσουμε με το "καλημέρα", μάλιστα σε μια εποχή που οι διαιτητές στο τοπικό ποδόσφαιρο βγαίνουν με το "τσιγκέλι"!
Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί της 3ης αγωνιστικής
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 26-10-2013 ώρα 11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
Κομητόπουλος Π.
Τουλάτος Π.
Αβάζαρος Χρ.
2.
Σάββατο 26-10-2013 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Γασπαράτος Γ.
Καλαφάτης Δημ.
Δουκάκης Κ.
3.
Κυριακή 27-10-2013 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Γασπαράτος Γ.
Κωστόπουλος Σερ.
Βαχλής Ι.
4.
Κυριακή 27-10-2013 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Μενεγάτος Ελ.
Βουτσινάς Αγγ.
Μουζακίτης Βασ.
5.
Κυριακή 27-10-2013 ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Κομητόπουλος Π.
Λυμπερόπουλος Θ.
Αντωνάτος Γερ.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι. 
                     
 Για το 3Χ3 ο Α.Ο.Κ.Ι. στην "καυτή" έδρα της Ιθάκης....... Θα ανασάνει βαθμολογικά 
η "προβληματική" φέτος Πρόοδος; 
Με έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα στο Βαθύ και ώρα έναρξης 11:00, κυρίως λόγο έδρας, ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας όπου η Πρόοδος αυτή την φορά πιο ενισχυμένη, φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Α.Ο.Κ.Ι.. Οι γηπεδούχοι κυρίως λόγω των πολλών απουσιών ποδοσφαιριστών τους έχουν κάνει ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην τελευταία θέση με "0" βαθμούς συγκομιδή.
Βέβαια δικαιολογούται ακόμη, να έχουν κάποια παράπονα από τον ορισμό του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής λόγω των γνωστών γεγονότων στα Φαρακλάτα. Ένα παιχνίδι που όπως λένε οι Θιακοί αν γινόταν στην έδρα τους θα είχαν πολύ περισσότερες ελπίδες να κατακτήσουν τη νίκη.
Στο αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό του Βαθιού η Πρόοδος αναμένεται να είναι αρκετά ενισχυμένη αφού θα επιστρέψουν αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της οι οποίοι απουσίαζαν στους προηγούμενους αγώνες και με την συμπαράσταση των τοπικών φιλάθλων παράλληλα με την δυνατή της έδρα θα μπουν αποφασισμένοι να "σταματήσουν" την  πορεία του αντιπάλου της με όραμα ένα θετικό αποτέλεσμα.
Βέβαια, αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο αφού οι φιλοξενούμενοι είναι μια ομάδα δυνατή, έμπειρη με περισσότερες λύσεις ενώ είναι ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος.
Οι ποδοσφαιριστές του Γκ. Ρέντσι ξέρουν ότι μια πιθανή νίκη στην "σκληρή" έδρα της Ιθάκης θα είναι σημαντική για τη συνέχεια της προσπάθειας τους και πάνε στο Βαθύ αποφασισμένοι και πανέτοιμοι για τη νίκη και το απαραίτητο τρίποντο.
Τα προβλήματα στο "στρατόπεδο" της ομάδας του Ν. Διαμαντάτου συνεχίζονται αφού θα απουσιάσουν και πάλι οι Πρεβεζάνος Κιοράγι. Αμφίβολοι είναι οι Τσίρος και Τσιντήλας, ενώ επιστρέφουν οι Βασιλάκης, Ραυτόπουλος και Β. Πόρτολος.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισάριθμες ήττες στις δυο πρώτες αγωνιστικές με τελευταία την βαριά εκτός έδρας 0-5 από την Α.Ε.Κ., ενώ οι φιλοξενούμενοι από εύκολη νίκη 4-0 επίσης στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο τα Διλινάτα. 
Για τον Ρέντσι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα αφού και ο Π. Πλατανίτης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στην αποστολή για την Ιθάκη.
Φαβορί: Σύμφωνα με την δυναμικότητα των ομάδων φαβορί θα δίναμε τους φιλοξενούμενους. Όμως επειδή θα υπάρξουν κάποιοι παράγοντες, όπως είναι η έδρα και η δίψα των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Ιθάκης για τον πρώτον η πρώτους τους βαθμούς δεν αποκλείουμε τίποτε.
Διαιτητής: Ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Τουλάτο και Χρ. Αβάζαρο.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                                   
"Μυρίζει" ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
"Δυνατή" αναμένεται η "μάχη μεταξύ Παγκέ-Σάμης
Στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής το απόγευμα της ίδιας ημέρας Σάμη και Παγκεφαλληνιακός "συγκρούονται" στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 3 μ.μ., σε ένα αρκετά κρίσιμο για την πορεία και τα όνειρα των δυο ομάδων στη συνέχεια.
Η ευχάριστη έκπληξη (;) του φετινού πρωταθλήματος Πάγκε σε ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα και παρά τις δύσκολες νίκες που παίρνει φαίνεται να χτίζει μια ομάδα με μέλλον που κανείς δεν μπορεί να το προδιαγράψει από τώρα μιας και από τους ποδοσφαιριστές του λείπει η εμπειρία. 
Η ομάδα του Γ. Βασιλάκη βασίζεται πάρα πολύ φέτος στα "νιάτα" και όπως δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του, μέσα στον αγωνιστικό χώρο έχουν τη δυνατότητα να σηκώσουν το μεγάλο βάρος της 4αδας. Με δυο νίκες στα δυο πρώτα παιχνίδια και μια άνετη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στο κύπελλο αλλά και η συγκατοίκηση της με τους δυο "μονομάχους" στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ούτε στα καλύτερα τους όνειρα δεν περίμεναν να πετύχουν οι "κυανόλευκοι"!
Ο αυριανός τους αντίπαλος η ομάδα της Σάμης πολύ ενισχυμένη φέτος και με υψηλούς για αυτή στόχους κατεβαίνει στο Αργοστόλι για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αφού δεν θέλει να απομακρυνθεί από τις πρώτες θέσεις  με μια πιθανή απώλεια βαθμών και αυτό δεν πρέπει να συμβεί μετά μάλιστα από την εντός έδρας ισοπαλία με την Εικοσιμία. 
Οι Σαμικοί μέχρι τώρα έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους ενώ έχουν γίνει πολύ ανταγωνιστικοί φέτος βάζοντας ως στόχο την τελική 4αδα.
Ο Πάγκε προέρχεται από σπουδαίο διπλό στις Κεραμειές 3-2 τα Φωκάτα ενώ η Σάμη από ισοπαλία 1-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με αντίπαλο την Εικοσιμία.
Έτσι αναμένεται ένα σπουδαίο ντέρμπι από δυο ισάξιες ομάδες με κοινούς υψηλούς φέτος στόχους, μακρυά από την μιζέρια των τελευταίων χρόνων.
Θεωρούμε δε ότι το ματς θα κριθεί κυρίως σε δύναμη-πάθος και λιγότερο σε τεχνική.
Τα προβλήματα στην ομάδα του Γ. Βασιλάκη, ακούνε στα ονόματα Ζαΐμη και Κοττίνη, ενώ σε αυτή του Θ. Βουκελάτου εκτός από τις γνωστές απουσίες δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο.
Φαβορί: Δεν υπάρχει και οι δυο ομάδες είναι ικανές να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα που θέλουν.
Διαιτητής: Ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Δημ. Καλαφάτη και Κ. Δουκάκη.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ                 
                              
Για το 3Χ3 η Α.Ε.Κ. στις Κεραμειές.... Ένα μεγάλο θαύμα ψάχνουν τα Φωκάτα
Την επόμενη ημέρα Κυριακή απόγευμα στις Κεραμειές και ώρα 3μ.μ. τα Φωκάτα φιλοξενούν την περυσινή πρωταθλήτρια και φετινή πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας Α.Ε.Κ., σε έναν αγώνα που δεν  ελπίζουν ότι θα  μπορέσουν να καταφέρουν και πολλά πράγματα. Η διαφορά δυναμικότητας αλλά και ποιότητας μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μεγάλη και μόνο με κάποιο μεγάλο θαύμα η γηπεδούχοι θα καταφέρουν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Και σίγουρα τα θαύματα στο ποδόσφαιρο στην εποχή μας σπανίζουν.
Έτσι η ομάδα του Μ. Αθηναίου θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άγχος, αφού τόσο αυτός όσο και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πολύ καλά τα παραπάνω, με την ελπίδα να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουν μέσω της καλής τους παρουσίας μια πειστική εμφάνιση κάτι που να την βοηθήσει ψυχολογικά για τα επόμενα παιχνίδια της.
Τώρα όσον αφορά τους πρωτοπόρους του Σπ. Παπαδάτου με σεβασμό στον αντίπαλο θα πάνε στις Κεραμειές όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα της δυναμικότητας των γηπεδούχων. Και σίγουρα τους δίνεται αυτή η ευκαιρία σύμφωνα πάντα με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της αλλά και την πληρότητα της σαν ομάδα.
Οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα, τα Φωκάτα από εντός έδρας ήττα με τον Πάγκε 2-3 ενώ η Α.Ε.Κ. από εύκολη νίκη επί της Προόδου Ιθάκης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 5-0.
Τα προβλήματα για τον τεχνικό των Φωκάτων συνεχίζουν να είναι πολλά αφού και πάλι θα παρατάξει την ομάδα του με τους τελευταία μόνιμους απόντες (Πολυδωράτος-Γ. Αλεξάτος). 
Στα ευχάριστα η επιστροφή του Μπ. Ντουκάϊ που επιστρέφει αφού εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής από το παιχνίδι με την Εικοσιμία.
Από την άλλη ο Σπ. Παπαδάτος χωρίς προβλήματα στην ομάδα του θα κατέβει στις Κεραμειές "πάνοπλος", αφού αυτή την φορά μπορεί να υπολογίζει και στον Ν. Αραπέλη που δείχνει πλέον έτοιμος από τον πρόσφατο τραυματισμό του.
Φαβορί: Μόνο με ένα πολύ μεγάλο, όπως προαναφέραμε, θαύμα οι πρωτοπόροι μπορεί να φύγουν με απώλειες από τις Κεραμειές. Στα Φωκάτα θεωρώ ότι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με μια καλή εμφάνιση και ένα "καλό” σκορ!
Διαιτητής: Ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Κωστόπουλο Σερ. και Βαχλή Ι..
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 
                 
Ντέρμπι Ομαλών-Παλληξουριακού στην "σκιά" της αποχώρησης του Διονύση Λιονάτου από τον πάγκο των γηπεδούχων
Σε ένα παιχνίδι που διεξάγεται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την ίδια ώρα με πολλά ερωτηματικά από την πλευρά των γηπεδούχων και στην "σκιά" της παραίτησης από τον πάγκο της ομάδας του Διον. Λιονάτου, τα Ομαλά φιλοξενούν μια ομάδα που από την αρχή έχει βάλει σαν στόχο την είσοδο της στην 4αδα τον εξαιρετικό φέτος Παλληξουριακό.
Τα Ομαλά την προηγούμενη αγωνιστική είχαν το ρεπό τους, ενώ το Ληξούρι στην πρεμιέρα του στο φετινό πρωτάθλημα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στους Πρόννους, τους οποίους νίκησε εύκολα 4-0 μπαίνοντας με το "δεξί" στις φετινές του υποχρεώσεις.
Τα Ομαλά λοιπόν καλούνται να αποδείξουν ότι ξεπέρασαν το "σοκ" της παραίτησης του επί δυο χρόνια προπονητή τους και χωρίς τον αντικαταστάτς του, θα διεκδικήσουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Ένα τρίποντο που θα αλλάξει την άσχημη ψυχολογία της ομάδας από τα πολλά προβλήματα που την ταλανίζουν και που σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό του προπονητή της. 
Ο Παλληξουριακός από την άλλη του Χρ. Χαρίτου με πολλά όνειρα φέτος στο πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει βαθμούς σε ένα τέτοιο παιχνίδι και κατεβαίνει πάνοπλος στο Αργοστόλι να προσθέσει άλλη μια σημαντική νίκη στο ενεργητικό του. Άλλωστε αυτήν την στιγμή παρουσιάζεται σαφώς σε καλύτερη κατάσταση του αντιπάλου του.
Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που θα χρειαστεί υπομονή και δύναμη για το θετικό αποτέλεσμα και από τις δυο ομάδες.
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν οι δυο ομάδες εκτός των γνωστών από πλευράς γηπεδούχων.
Φαβορί: Θεωρούμε τον Παλληξουριακό χωρίς να αποκλείουμε τίποτε για τον τελικό νικητή. Όμως όπως έχουν δείξει μέχρι τώρα οι ομάδες οι Ληξουριώτες φαίνονται πιο δυνατοί.
Διαιτητής: Ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Άγγ. και Μουζακίτη Βασ.. 
 Α.Ο ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
               
         Δυνατό παιχνίδι..... "μάχη" για τους πρώτους τους βαθμούς
Ντέρμπι ουραγών την ίδια ώρα στα Τζανάτα όπου δυο ομάδες χωρίς βαθμό στην φετινή τους συγκομιδή στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, οι Πρόννοι και τα Διλινάτα, θα "παλέψουν" σκληρά για τους πρώτους τους βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι μέχρι τώρα δεν έχουν πείσει αγωνιστικά και έχουν γίνει ο εύκολος αντίπαλος με όσες ομάδες έχουν αγωνιστεί παίρνοντας τους εύκολες και με μεγάλα σκορ νίκες. Δείχνουν ουσιαστικά ανέτοιμοι και με πολλές απουσίες, παρόλο που κάθε παιχνίδι το παλεύουν και δίνουν "μάχη" στο γήπεδο κάτι που σίγουρα αυτό από μόνο του δεν φτάνει. Χρειάζονται να αλλάξουν πολλά στην συμπαθή ομάδα των Πρόννων.
Τα Διλινάτα από την άλλη σε μια κακή εκκίνηση, που δεν μας έχουν συνηθίσει μετά από δυο αγωνιστικές βρίσκονται ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα με μηδέν βαθμούς!! 
Ο Σπ. Αλυσανδράτος, αντικαταστάτης του Τάκη Φωή μέχρι στιγμής δεν έχει βρει αυτό το κάτι που χρειάζεται η ομάδα του για να πάρει μπροστά.
Τα Διλινάτα θεωρούμε ότι είναι μια καλή ομάδα με επίσης καλές μονάδες που απλά τους λείπει η "χημεία".
Έτσι όλοι στην ομάδα αυτή την φορά είναι αποφασισμένοι να κατέβουν στα Τζανάτα με έναν και μοναδικό στόχο, να πάρουν την πρώτη τους νίκη, ώστε να αλλάξει η ψυχολογία στην ομάδα και να έρθουν στη συνέχεια τα θετικά αποτελέσματα.
Την προηγούμενη αγωνιστική γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εύκολα και με βαριές μάλιστα  ήττες στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από τον Παλληξουριακό με σκορ 4-0 και Α.Ο.Κ.Ι. αντίστοιχα.
Προβλήματα ο Γ. Κουρκουμέλης έχει αρκετά μεταξύ των άλλων θα λείπουν και οι Κατσιλίδης, Ντούκας και πιθανόν ο Αναγνώστης.
Ο Σπ. Αλυσανδράτος δεν αντιμετωπίζει κάτι και αναμένεται να παρατάξει πάνοπλη την ομάδα του.
Φαβορί: Αν δεν ήταν η έδρα και το γήπεδο με φυσικό χόρτο θα δίναμε τα Διλινάτα. Με αυτό το δεδομένο δίνουμε μεν ένα μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους χωρίς να θεωρούμε του Πρόννους ότι δεν έχουν και αυτοί σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες για τη νίκη.
Διαιτητής: Ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θεοδ. και Αντωνάτο Γερ.. 
Η βαθμολογία
(Σε 2 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο.Κ.Ι. 
6
10 - 02
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
6
07 - 00
3.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
6
05 - 03
4.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
4
04 - 01
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
4
03 - 01
6.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
3
04 - 00
7.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 
0
00 - 02
8.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 
0
02 - 06
9.
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ 
0
01 - 07
10.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0
00 - 06
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 
0
 02 - 10 
Η επόμενη αγωνιστική 4η (2/3-11-2013)
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
3.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
5.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
6.
Ρεπό: Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου