Παρασκευή, Οκτωβρίου 18

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Pre Game 2ης Αγωνιστικής


Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
"Πονηρή" αγωνιστική........... ξεχωρίζουν περισσότερο τα παιχνίδια Σάμη-Εικοσιμία και Α.Ο.Κ.Ι.-Διλινάτα.
Τηρουμένων των αναλογιών ενδιαφέρον μπορεί να έχει και στις Κεραμειές το Φωκάτα-Πάγκε.
Α.Ε. Κεφαλληνίας και Παλληξουριακός είναι τα φαβορί με αντιπάλους την Πρόοδο Ιθάκης και Πρόννους αντίστοιχα κάτι που αναμένεται να επιβεβαιώσουν και στο γήπεδο.   
Το προσεχές Σαββατοκύριακο 19/20-10-2013 συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής.
Μια αγωνιστική θα λέγαμε αρκετά ενδιαφέρουσα στην οποία δεσπόζει το ντέρμπι Σάμης-Εικοσιμίας την Κυριακή καταμεσήμερα (13:00) στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. Ένα παιχνίδι που μπορεί να δώσει κάποιο αβαντάζ, κυρίως ψυχολογικό για τη συνέχεια στην ομάδα που θα "κλέψει" το τρίποντο.
Εξαιρετικά ενδιαφέρον και το παιχνίδι που ακολουθεί την επόμενη στο ίδιο γήπεδο και ώρα 3:30 μ.μ. μεταξύ του Α.Ο.Κ.Ι. και των Διλινάτων. Είναι ένα ντέρμπι και αυτό, που παραδοσιακά παίζεται καλό, γεμάτο δύναμη και αγωνία ποδόσφαιρο, με τον νικητή να ξεχωρίζει δύσκολα.
Κατά τα άλλα το Σάββατο το πρωί 11:00, η περυσινή πρωταθλήτρια, ομάδα της Α.Ε.Κ., φυσιολογικά δε μπορεί να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα από την Πρόοδο της Ιθάκης και εύκολα ή δύσκολα θα φύγει από το Δ.Α.Κ. με το τρίποντο της νίκης.
Η περυσινή πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλληνίας
Το απόγευμα τώρα στο ίδιο γήπεδο και ώρα 3 μ.μ. Ο Παλληξουριακός κάνει πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα μιας και την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό. Αντίπαλος του οι Πρόννοι που προέρχονται από δυο βαριές ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι "ερυθρόλευκοι" του Ληξουριού λογικά δε μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα σε ότι αφορά την επικράτηση τους και αναμένεται να μπουν με το "δεξί" στις φετινές τους υποχρεώσεις. Τώρα αν θα είναι εύκολη ή δύσκολη θα ξέρουμε μετά τον αγώνα.
Τώρα όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι την Κυριακή στις Κεραμειές στις 3 μ.μ. ανάμεσα στα Φωκάτα και τον Παγκεφαλληνιακό αναμένουμε καλό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να καίγονται για την "παρθενική" τους νίκη στην Α' κατηγορία, όπως φυσικά και ο αντίπαλος τους πού ξέρει καλά ότι το όνειρο της τετράδας περνάει από αυτά τα γήπεδα και με τέτοιους αντιπάλους.
Με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώνεται η αγωνιστική και ας ελπίσουμε ο Άγιος Γεράσιμος που γιορτάζει και εμείς θα παίζουμε ποδόσφαιρο, να βοηθήσει να δούμε καλά παιχνίδια στα γήπεδα που θα πάμε, αλλά και γενικότερα το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο να βρει τοι δρόμο του!

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί της 2ης αγωνιστικής
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 19-10-2013 ώρα 11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Βασιλόπουλος Δημ.
Λογοθέτης Βασ.
Αβάζαρος Χρ.
2.
Σάββατο 19-10-2013 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Κιόσης Κων.
Ματιάτος Διον.
Καλαφάτης Δημ.
3.
Κυριακή 20-10-2013 ώρα 13:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Ματιάτος Διον.
Λυμπερόπουλος Θ.
Κωστόπουλος Σερ.
4.
Κυριακή 20-10-2013 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Βασιλόπουλος Δημ.
Κωστόπουλος Σερ.
Μουζακίτης Βασ.
5.
Κυριακή 20-10-2013 ώρα 15:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Μενεγάτος Ελ.
Βουτσινάς Αγγ.
Τουλάτος Π.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ





Μεγάλο φαβορί για το 2Χ2 η Α.Ε.Κ.
Θα παίξει χωρίς άγχος για το καλύτερο η Πρόοδος 

Με ένα παιχνίδι, που δεν κλέβει και την παράσταση, μεταξύ Α.Ε.Κ.-Προόδου Ιθάκης και τους ποδοσφαιριστές να "καταριούνται" την ώρα και το πρωϊνό τους ξύπνημα, θα ανοίξει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας το Σάββατο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα 11:00.
Η περυσινή πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. μετά την αγχωτική νίκη της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο ντέρμπι με τα Διλινάτα με σκορ 2-0, έχει την ευκαιρία να πετύχει μια εύκολη νίκη επί ενός αντιπάλου που δε μπορεί φυσιολογικά να την απειλήσει ώστε να συνεχίσει τον "δρόμο" της προς τη κορυφή και τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου. Μια θέση που δίνει μάλιστα το απόλυτο πλεονέκτημα στη σειρά. 
Από την άλλη η Πρόοδος που με το δίκιο της διαμαρτύρεται για τα γεγονότα της πρώτης αγωνιστικής, παρά την ήττα της με σκορ 1-2 από τον Παγκεφαλληνιακό, έδειξε σημάδια βελτίωσης, σε αυτό το παιχνίδι, το πάλεψε και τελικά λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του είδε να χάνεται έστω και αυτός ο βαθμός της ισοπαλίας που κρατούσε στα "χέρια" της μέχρι εκείνη την στιγμή.
Όμως  η καλή ψυχολογία από αυτή την ωραία εμφάνιση συν το ότι δεν έχει να χάσει τίποτα από την "μονομαχία" της με την πρωταθλήτρια θα είναι ένα σπουδαίο κίνητρο για να παίξει καλό ποδόσφαιρο διεκδικώντας το καλύτερο για αυτήν αποτέλεσμα.
Στην Α.Ε.Κ ο Σπ. Παπαδάτος δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, εκτός του Νίκου Αραπέλη που δε θα ρισκάρει τη συμμετοχή του με κάποια υποτροπή και έναν νέο τραυματισμό σε ένα τέτοιο παιχνίδι.
Από την άλλη για την Πρόοδο και τον Νικ. Διαμαντάτο τα προβλήματα των απουσιών δεν έχουν τελειωμό αφού ούτε αυτή την αγωνιστική θα έχει τους Πρεβεζάνο Κιοράγι.

Επιστρέφει ο Τσάμης, ενώ αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του τραυματία Μήτσουρα, όπως και αυτή του τερματοφύλακα της ομάδας Γ. Τσιντήλα που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την εργασία του. Αν και η αγάπη του τελευταίου για την ομάδα του μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα δώσει το παρόν.
Φαβορί: Ούτε λόγος να γίνεται εδώ, αφού οι πρωταθλητές μόνο αν "αυτοκτονήσουν" θα χάσουν βαθμούς.
Διαιτητής: Ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βασ. Λογοθέτη και Χρ. Αβάζαρο.   
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
           











Πρεμιέρα για τον Παλληξουριακό...... Νέο ξεκίνημα ψάχνουν οι Πρόννοι
Πρεμιέρα λοιπόν και για τον Παλληξουριακό με την πρώτη του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, αφού την ίδια ημέρα και στις 3 μ.μ. το απόγευμα, θα φιλοξενήσει, τυπικά γηπεδούχος, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την ομάδα των Πρόννων.
Η ομάδα του Χρ. Χαρίτου μετά την περυσινή της αδυναμία να μπει στα playofss, φέτος, αρκετά ενισχυμένη και με μεγαλύτερες εμπειρίες θέλει να ξεκινήσει με το "δεξί" τον μικρό της "μαραθώνιο" στο τοπικό πρωτάθλημα και να φύγει από το Αργοστόλι με τη νίκη και το τρίποντο, ώστε σιγά σιγά να χτίζει βάσεις για το μεγάλο της όνειρο. Ένα όνειρο αρκετά εφικτό και που ποδοσφαιριστές-παράγοντες ποτέ δε το έκρυψαν αφού όλοι δηλώνουν 4αδα.
Απέναντι τους άλλωστε δε θα έχουν κάποια ομάδα φόβητρο και με λίγη προσοχή μπορούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της.
Από την άλλη οι Πρόννοι του Γ. Κουρκουμέλη μετά τις δυο συνεχόμενες και μάλιστα βαριές εντός έδρας ήττες τους για κύπελλο με Σάμη και Α.Ο.Κ.Ι. για το πρωτάθλημα, ξέρουν ότι δεν είναι εύκολο να κάνουν τη νέα αρχή που επιδιώκουν, σε αυτό το παιχνίδι αφού είναι γνωστή η δυναμικότητα των αντιπάλων τους. Το σίγουρο όμως είναι ότι δε κατεβαίνουν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για "αναψυχή". Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στους γηπεδούχους, αν δεν είναι σοβαροί.
Προβλήματα για τον Χ. Χαρίτο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα και αναμένεται να κατεβάσει ότι καλύτερο διαθέτει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Από την άλλη η ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη "λαβωμένη" από τις δυο απανωτές βαριές εντός έδρας ήττες, μπορεί να έχει "λευκό" απουσιολόγιο, όμως της λείπει κάτι σημαντικό, και αυτό είναι η καλή ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της, σημείο στο οποίο έχει ρίξει όλο το βάρος.
Φαβορί: Οι προβλέψεις είναι με τον Παλληξουριακό ο οποίος όμως αν δώσει διακαιώματα στο γήπεδο και δε δει σοβαρά το παιχνίδι, μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα.
Διαιτητής: Ο κ. Κων Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Διον. Ματιάτο και Δημ. Καλαφάτη.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Αυτό είναι ένα σπουδαίο ντέρμπι που μπορεί να βάλει πολλά "πράγματα" στη θέση τους
Μεσημεριάτικα Κυριακής και ώρα 13:00 τελικά, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα συνεχιστεί η 2η αγωνιστική όπου στο άλλο σπουδαίο ντέρμπι της ημέρας η Σάμη τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί την Εικοσιμία.
Οι γηπεδούχοι με πολύ ενισχυμένη και δυνατή φέτος ομάδα έχουν βάλει σαν στόχο την είσοδο τους στα Playoffs βγάζοντας πια την ομάδα τους από την "μιζέρια" τόσο ετών όταν στο τέλος πανηγύριζαν, αν πετύχαιναν, την παραμονή τους στην κατηγορία.
Κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον στη Σάμη του Θ. Βουκελάτου, που έχει βάλει σημαντικά το "χεράκι" του σε αυτή την μεταμόρφωση της ομάδας του, δημιουργώντας μια νέα, με το δικό του στυλ, τη δική του φιλοσοφία δυνατή και ποιοτικά πάρα πολύ καλή ομάδα που σίγουρα της ανήκει μέλλον, με τον κόουτς να δικαιώνεται εκ του αποτελέσματος.
Τα δείγματα μας είχαν δοθεί από πέρυσι, φέτος απλά βάλθηκαν να επιβεβαιώσουν όσα αναφέρουμε με το "καλημέρα" των υποχρεώσεων τους τόσο στο κύπελλο που πέρασε "αέρας" από τα Τζανάτα και διέλυσε τους Πρόννους με σκορ 7-0, όσο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που χωρίς βέβαια, να βγάζουν "μάτια" επικράτησαν των Ομαλών με σκορ 2-0!
Από την άλλη η Εικοσιμία η πολύ έμπειρη (παρά την παρουσία πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών) ομάδα του Δ. Ζησιμάτου με το ποιοτικό της παιχνίδι είναι ένα σύνολο που απαιτεί σεβασμό από τον οποιοδήποτε αντίπαλο θέλει να διεκδικήσει κάτι από αυτήν.
Σίγουρα φέτος μετά τη φυγή αρκετών πρωτοκλασσάτων ποδοσφαιριστών της,(αφοί Κορσιάνου-Μπούσι και Κουλάκης), παρουσιάζεται λιγότερο δυνατή αφού οι προσθήκες ήταν μικρές και ήταν αδύνατον να καλυφθούν αυτά τα κενά.
Παρόλα αυτά τόσο στο κύπελλο με αντίπαλο την Α.Ε.Κ., και την ήττα της με σκορ 1-3, όσο και στον αγώνα πρωταθλήματος με τα Φωκάτα (νίκη 3-0) έδειξε πολύ καλά στοιχεία πρειδοποιώντας ότι και φέτος θα είναι η γνωστή Εικοσιμία που θα κυνηγήσει την είσοδο της στην 4άδα της τελικής βαθμολογίας και το καλύτερο στη συνέχεια.
Έτσι λοιπόν επισκέπτεται το Αργοστόλι με μοναδικό στόχο τη νίκη για να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα χτίζοντας βάσεις για τους επόμενους στόχους.
Εμείς αναμένουμε, παρά το ακατάλληλο, και κατά την άποψη μας λάθος ορισμού του αγώνα αυτή την ώρα, να παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο ντέρμπι από δυο πολύ καλές και ισάξιες ομάδες που θα κρατήσουν την αγωνία στο "κόκκινο" μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Ο Θ. Βουκελάτος ψάχνει να βρει την κατάλληλη λύση να καλύψει τις δυο σημαντικές απουσίες των φοιτητών του Κ. Βιτωράτου και Γ. Ζησιμάτου. 
Για τον Δ. Ζησιμάτο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να κατεβάσει την ομάδα του "πάνοπλη" στο ντέρμπι.
Φαβορί: Παιχνίδι για γερά νεύρα που θα κριθεί στο "καθαρό" μυαλό των ποδοσφαιριστών. Θεωρούμε ότι όλα τα αποτελέσματα παίζουν για τις δυο ομάδες αφού πρόκειται για ένα δυνατό ντέρμπι.
Διαιτητής: Ο κ. Διον Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Θοδ. Λυμπερόπουλο και Σερ. Κωστόπουλο.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Παιχνίδι υπομονής αλλά και για γερά νεύρα.... 
θα "μιλήσει" περισσότερο η καρδιά των ποδοσφαιριστών 
Το άλλο σπουδαίο παιχνίδι της αγωνιστικής που αναμένεται μάλιστα στην εξέλιξη του να είναι πολύ ενδιαφέρον, Α.Ο.Κ.Ι. και Διλινάτα συγκρούονται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, την Κυριακή το απόγευμα, 3:30 μ.μ. με έπαθλο ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.
Αν και είμαστε ακόμη στην αρχή, κάποια πράγματα αρχίζουν να διακρίνονται και οι δυο συγκεκριμένες ομάδες δείχνουν να είναι ανάμεσα στα φαβορί για συμμετοχή στα playoffs.
Οι γηπεδούχοι, μια δυνατή κατά κανόνα ομάδα, κυνηγούν με ιδιαίτερο πάθος κάθε παιχνίδι χωρίς να ξεχωρίζουν τον αντίπαλο. Διακρίνονται για το πάθος τους αφού στον αγωνιστικό χώρο δίνουν τα πάντα για τη "φανέλα" τους.
Μπορεί την 1η αγωνιστική να μη κατάφεραν να πάρουν κάτι στο ντέρμπι από την περυσινή πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ., όμως πάλεψαν, μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο, ήταν μέσα στο παιχνίδι και τα πάντα κρίθηκαν στο 92' όταν δέχθηκαν το τελικό 0-2.
Από την άλλη ο Α.Ο.Κ.Ι. μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή, προσπαθεί να περάσει στη νέα "εποχή" και να χτίσει με υπομονή μια ομάδα ανταγωνιστική που θα παίζει μεταξύ των άλλων και όμορφο ποδόσφαιρο.
Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από τα Τζανάτα επικρατώντας των Πρόννων με το σκορ να σταματάει στο 6-2, βάζοντας στο "σακούλι" του το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.
Θεωρούμε επίσης ότι στην ομάδα υπάρχουν παίκτες έμπειροι και ποιοτικοί πράγμα που την κάνει επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο.
Στόχος στο συγκεκριμένο παιχνίδι το τρίποντο για να συνεχίσει και να διευρύνει το σερί νικών της.
Προβλήματα για το Γκ. Ρέντσι δεν υπάρχουν και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ώστε  η ομάδα του να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο με το πιο χρήσιμο ίσως και απαραίτητο τρίποντο στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Αντίθετα στα Διλινάτα θα απουσιάσουν και πάλι οι τραυματίες Σάκης Αναλυτής και Βασίλης Βαγγελάτος που μαζί με τις γνωστές απουσίες προβληματίζουν τον προπονητή της ομάδας, τον Σπ. Αλυσανδράτο.
Φαβορί: Δύσκολα σε αυτό το ζευγάρι να δώσεις σε κάποιον το προβάδισμα αφού δεν χωρούν προγνωστικά. Θεωρούμε ότι το παιχνίδι θα είναι ένα ντέρμπι και τη νίκη θα κατακτήσει η ομάδα που θα μπει στο γήπεδο να παίξει ποδόσφαιρο αλλά και θα το θέλει περισσότερο! 
Διαιτητής: Ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Αγγ. Βουτσινά και Π. Τουλάτο.
  Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
           Φωκάτα-Πάγκε θα "παλέψουν" σκληρά στις Κεραμειές για τη νίκη και το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πορεία των δυο ομάδων, που ολοκληρώνει και την αγωνιστική,  θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής 3 μ.μ. στις Κεραμειές, ανάμεσα σε Φωκάτα-Παγκεφαλληνιακό.
Οι γηπεδούχοι μέχρι τώρα δεν έχουν δείξει ότι προσαρμόσθηκαν στις απαιτήσεις του "μεγάλου" πρωταθλήματος και με δεδομένο τις πολλές και σημαντικές τους απουσίες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν σε αυτές.
Την προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα από την Εικοσιμία με σκορ 0-3, το γεγονός αυτό φάνηκε καθαρά στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους, που μπήκαν πολύ τρακαρισμένοι με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν μια κακή εμφάνιση με φυσιολογική εξέλιξη την ήττα.
Ο Μ. Αθηναίος προσπάθησε όλη την εβδομάδα και δούλεψε αρκετά στον τομέα ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του παράλληλα με το να διορθώσει τα λάθη που είδε την 1η αγωνιστική.
Από την άλλη ο νεανικός και φιλόδοξος Παγκεφαλληνιακός του Γ. Βασιλάκη με μια δύσκολη νίκη 2-1 στο 86' επί της Προόδου στο "ουδέτερο" Ενωσιακό την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζει πολύ καλά ότι εμφανίσεις σαν και αυτή δεν μπορούν να δώσουν θέση στην 4αδα και για το λόγο αυτό πάει προετοιμασμένος στις Κεραμειές για την καλή εμφάνιση και την επιθυμία να συνδυαστεί αυτή από άλλη μια νίκη, κάνοντας ένα ονειρεμένο ξεκίνημα, βάζοντας πολύ περισσότερο βάσεις για τη δύσκολη συνέχεια.
Τα προβλήματα για τον τεχνικό των γηπεδούχων συνεχίζονται αφού για άλλη μια αγωνιστική δε θα έχει στη διάθεση του τους Γ. Αλεξάτο και Γ. Πολυδωράτο που προετοιμάζονται για το ποδοσφαιρικό τους "άλμα". Σημαντική θα είναι επίσης και η απουσία του Μπ. Ντουκάϊ που είναι τιμωρημένος.
Αντίθετα ο Γ. Βασιλάκης δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο και αναμένεται να παραταχθεί στις Κεραμειές με ότι καλύτερο διαθέτει απέναντι στην ομάδα της Λακήθρας.
Φαβορί: Το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο για καμία ομάδα. Εμείς όμως θα δώσουμε τον τίτλο, έστω και οριακά στους φιλοξενούμενους αφού αυτή την εποχή δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους τους.
Διαιτητής: Ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Σερ. Κωστόπουλο και Βασ. Μουζακίτη.
Η βαθμολογία
(Σε 1 αγώνα)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο.Κ.Ι. 
3
2 – 6
2.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
3
3 - 0 
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
3
2 - 0 
4.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
3
2 - 0 
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
2 - 1 
6.
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ 
0
 1 - 2 
7.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 
0
0 - 2 
8.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0
0 - 2 
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 
0
0 - 3 
10.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 
0
2 - 6 
11.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
---
------
Η επόμενη αγωνιστική 3η (26/27-10-2013)
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
3.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
4.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
6.
Ρεπό: Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου