Σάββατο, Μαρτίου 8

Με χαττρίκ του Εμιλιάνο η Α.Ε.Κ. των ρεκόρ πέρασε και τα Φωκάτα 4-0


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  4-0
                         
Με ηγέτη και σκόρερ τον Εμιλιάνο ασταμάτητη η Α.Ε.Κ.
συνέχισε το απόλυτο 13Χ13 και το "0" στην εστία του Άννινου για 1170"
Εύκολα όπως αναμενόταν η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα της Α.Ε.Κ. επικράτησε των Φωκάτων σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές με σκορ 4-0 και κτίζει δυο μεγάλα ρεκόρ αφού με αυτή τη νίκη έφτασε το απόλυτο 13Χ13 ενώ με το «0» στην άμυνα κατάφερε αν κρατηθεί η εστία του Άννινου ισάριθμα παιχνίδια ή 1170’ ανέπαφη!!!!
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό και τους πρωταθλητές να παίζουν όσο χρειάστηκε για να πάρουν άλλη μια νίκη και να βρίσκονται ένα βήμα από τη κατάληψη της 1ης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Τα Φωκάτα παρουσιάστηκαν αρκετά βελτιωμένα και προσπάθησαν φιλότιμα για το καλύτερο καταφέρνοντας τελικά παρά την ήττα τους να πραγματοποιήσουν άλλη μια πειστική εμφάνιση.
Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και η νίκη τους κρίνεται απόλυτα δίκαιη.
Φάσεις και γκολ
Στο 13’ ο Ιλίρ θα επιτεθεί από αριστερά και θα τροφοδοτήσει με παράλληλη πάσα τον Εμιλιάνο μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος θα πιάσει ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει άουτ (ήταν κόρνερ).
Ο Κούκλης στο 15’ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά θα πασάρει παράλληλα στην περιοχή στον Εμιλιάνο, αυτός με δεύτερη πάσα θα βρει τον Χασάη που θα σουτάρει όμως ψηλά άουτ.
Ωραία πάσα από δεξιά του Λούλουδα στο επόμενο λεπτό θα φέρει τον Εμιλιάνο σε θέση βολής με τον επιθετικό των πρωταθλητών να πλασάρει χωρίς πρόβλημα για το 1-0.
Τα Φωκάτα θα φανούν απειλητικά στο 18’ όταν το απ’ ευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Γαρμπή λίγο έξω από την περιοχή θα καταλήξει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Άννινου.
Στο 29’ οι τυπικά γηπεδούχοι θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 2-0 όταν ο Μπαζάρογλου από αριστερά εκτελεί κόρνερ, μετά από κόντρες θα ξαναγίνει και πάλι κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και αριστερά και με νέα σέντρα θα βρει τον Λούλουδα λίγο μέσα στην περιοχή και δεξιά αυτός θα πιάσει ένα εκπληκτικό μονοκόματο σουτ και θα στείλει την μπάλα να καταλήξει στην απέναντι γωνία του Δίλαλου και στα δίχτυα. Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ!
Τελευταία φάση για το α’ ημίχρονο στο 45’ όταν ο Μπαζάρογλου και πάλι με ωραία κάθετη πάσα θα βρει τον Εμιλιάνο απέναντι από τον Δίλαλο με το σουτ που επιχειρεί να κοντράρει στο σώμα του τερματοφύλακα των Φωκάτων και αφού βρει την εξωτερική πλευρά του δοκαριού καταλήγει κόρνερ.
Έτσι με την Α.Ε.Κ. προηγούμενη στο σκορ 2-0 οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο η εικόνα δεν άλλαξε η Α.Ε.Κ. ήταν καλύτερη και έφτασε στην επιτυχία ακόμη δυο τερμάτων.
Στο 50’ ο Κόμητας από δεξιά πασάρει παράλληλα στον Εμιλιάνο με το πλασέ του τελευταίου να αποκρούεται με το σώμα από τον Δίλαλο κόρνερ.
Στο 56’ ο Δίλαλος θα πραγματοποιήσει εκπληκτική απόκρουση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ στο μακρινό ευθύβολο σουτ του Μπαζάρογλου.
Ένα λάθος του Αντωνίου στο 62’ θα φέρει τον Κόμητα απέναντι από τον Δίλαλο με το πολύ καλό τερματοφύλακα των Φωκάτων να σώζει και πάλι.
Στο 73’ ο Στάβερης θα φύγει από δεξιά και θα περάσει την μπάλα παράλληλα προς την εστία των φιλοξενουμένων, εκεί ο Χασάη θα στρώσει στον Εμιλιάνο που δεν έχει πρόβλημα με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.
Στο 84’ ο Λούλουδας θα βρει δεξιά τονν Στάβερη αυτός θα προχωρήσει και θα κάνει παράλληλη πάσα στον Εμιλιάνο με τον τελευταίο να πλασάρει πάνω από τον Δίλαλο και στα δίχτυα για το τελικό 4-0. Εδώ τα Φωκάτα διαμαρτύρονται για οφσάιντ του Στάβερη.
Τέλος ο Άννινος στο 89’ με εντυπωσιακή απόκρουση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ θα κρατήσει το ρεκόρ του και την εστία του ανέπαφη στην κεφαλιά του Κουρκουμέλη από πολύ κοντά.
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Μουζακίτη Β. και Λογοθέτη Β.
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Σ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Σπανός, Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Κόμητας (69’ Στάβερης), Χασάη, Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (61’ Ζαμπαύτης), Ιλίρ.
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Δίλαλος, Σέρρας Π., Σέρρας Μ.(52’ λ.τ. Ξαξίρης), Μπουγάς, Αντωνίου, Ντουκάι, Αραβαντινός, Γαρμπής, Αλεξάτος, Αθηναίος(85’ Ρόκκος), Κουρκουμέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου