Σάββατο, Μαρτίου 8

Πρώτος "μάγκας" ο Παπυργιακός 4-0 στα Μακρυώτικα την Έρυσσο

Α.Ο ΕΡΥΣΣΟΥ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ  0-4
                                      
Έπιασε κορυφή με "καρέ" τερμάτων το Πυργί
Σημαντική νίκη πέτυχε ο Παπυργιακός σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα επί της ουραγού Ερύσσου με σκορ 4-0 και μετά την ήττα του Οδυσσέα Ιθάκης μοιράζεται την πρωτιά στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας με τους Θιακούς και τον Πυλαριακό.

Οι «ερυθρόλευκο» του Πυργιού ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο πέτυχαν τέσσερα γκολ έχασαν και άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν τη νίκη τους, είχαν ένα δοκάρι και τελικά πήραν μια δίκαιη πέρα ως πέρα νίκη.
Τα γκολ
Κόρνερ από δεξιά για τον Παπυργιακό η μπάλα στην περιοχή στον Β. Μενεγάτο ο οποίος με ωραίο πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα του Καμπανού για το 0-1.
Έξοχη ασίστ του Π. Κορσιάνου, θα βρει τον Ερμάλ στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει την μπάλα κάτω από τα πόδια του Καμπανού πετυχαίνοντας το 0-2 για την ομάδα.  
Ένα νέο κόρνερ από δεξιά με εκτελεστή τον Π. Κορσιάνο θα φέρει τον Τούρλα απέναντι από τον Καμπανό και με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-3.
Το «κερασάκι στην τούρτα» θα βάλει ο Ερμάλ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το 0-4 για την ομάδα του όταν μετά την ωραία ατομική του προσπάθεια από δεξιά θα περάσει όποιον βρει μπροστά του θα μπει στην περιοχή και με πλασέ θα στείλει την μπάλα για ακόμη μια φορά στα δίχτυα.
Διαιτητής ο κ. Κων. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Αντωνάτο Γ. και Μυρσίνια Γ. 
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Μ. Κατσαμπίρης), Καμπανός, Ζαμπέλης Γ., Ζαμπέλης Δ., Ταβάνι Γ. (Αντύπας), Ζαμπέλης Α., Κατριβέσης (Σιμάτος), Πάπα, Τσιβόλας (Πατρίκιος), Σκιαδαρέσης, Τραχάνης, Βαλσαμής.
Παπυργιακός:(Α. Κοκκόσης), Κουγιανός, Κουμαριώτης (Χαλιώτης), Κοκκόσης, Τόκος, Παγουλάτος Θ., Τούρλας, Ερμάλ, Μερολάι (Παγουλάτος Δ.), Μενεγάτος Β., Στρακάτος, Κορσιάνος (Κοψίνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου